Çok iyi ikna eder Hayrettin @mrt-06Şahidim
Ben editörlük seçmelerine katıldım da seçilemedim 😱mg:
Bir dahaki başvurularda @mrt-06 favorim
Daha öncekinde beş isimi destekledim üçünü zorla ikna ettim. O kadar iddialıyım yani:winkk:
Ayrıca o diğer iki isimi zorlamaya devam
kimleri ikna ettin kimleri edemedin
Girdin kanıma Hayrettin.İsim vermeye çekiniyorum ama @denizz19 (söylemesemde olacağı kesindi) , @Yakamoz-Asi , @XanTier desteklemeye çalıştım , şükürden kabul ettiler. Şuan üçüde çok iyi ilerliyor
İkna edemediğim iki kişiden birisi @Almila ama diğerini onca aranın ardından unuttum 😱
Girdin kanıma Hayrettin.
Halkımızın takdiri tabi.Senin olacağın zaten garantiydi ama yinede bildirmiştim
İsim vermeye çekiniyorum ama @denizz19 (söylemesemde olacağı kesindi) , @Yakamoz-Asi , @XanTier desteklemeye çalıştım , şükürden kabul ettiler. Şuan üçüde çok iyi ilerliyor
İkna edemediğim iki kişiden birisi @Almila ama diğerini onca aranın ardından unuttum 😱
Ben çok iyi ilerlemiyorum.Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
Genele bakınca hala iyisin
Aslında bilgisayar işlemcilerinden çok iyi anlarım işlemci araştırmalarım var ama forumda ilgi görür mü ki?
İsim vermeye çekiniyorum ama @denizz19 (söylemesemde olacağı kesindi) , @Yakamoz-Asi , @XanTier desteklemeye çalıştım , şükürden kabul ettiler. Şuan üçüde çok iyi ilerliyor
yaızn çalışmazsam editörlüğe başvururm oruçlu oruçlu iyi gider güneşe çıkmaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?