FavoriForumum Editörlük Başvuruları ve Editörlük Sistemi Hakkında Bilgi

Bu arada editör aslen bir şeyleri editleyen yani düzeltendir.

Yazarlar bir şey üretir, editörler de onu inceleyip hatalarını giderir, yayına hazır hale getirir...

Bizim editörlerimiz sadece kendi konularıyla mı ilgilenecekler, yoksa diğer konularda da düzeltme yapabilecekler mi ?

Mesela konuların denetimini modlarla birlikte üstlenebilirler belki...

Son cümlenden esinleenerek diyorum ki bizi kaldır çöpe at o zaman :mmm::mmm:

Dediğinde haklısın ama editleme izni veremeyeceğiz büyük ihtimal. Çünkü konuları editleme izni vermemiz demek mesajları da editleme izni vermek demek ve bu editörlere daha büyük bir sorumluluk yüklemek demek. Konulardaki düzenlemeyle ilgili neler yapılabilir düşüneceğim.

- - - Ekleme - - -

Dediğinde haklısın ama editleme izni veremeyeceğiz büyük ihtimal. Çünkü konuları editleme izni vermemiz demek mesajları da editleme izni vermek demek ve bu editörlere daha büyük bir sorumluluk yüklemek demek. Konulardaki düzenlemeyle ilgili neler yapılabilir düşüneceğim.

Son cümlenden esinleenerek diyorum ki bizi kaldır çöpe at o zaman :mmm::mmm:

Modlar daha birçok şey yapıyordur herhalde, ben sadece içerik-başlık düzenleme olaylarında editörler de görev alabilir dedim...

Bu onları yönetici yapmaz, kararlarda vs etkili olmayacaklar, işleri güçleri yazmak... Ban, ceza vermek falan yok, bunlar yöneticilik vasıfları...

Amaç sadece konuları düzenlemeleri ama işte forumda sadece o izni vermek zor oluyor sanırım, başka haklar da ediniyorlar dediğin gibi...

Ama kastettiğim yöneticilik değil, o çok farklı bir şey...

Admin internette bulduğumuz haberlerin içeriğini değiştirip mi yayınlayacağız ? tam anlamadım da