FavoriForumum Editörlük Başvuruları ve Editörlük Sistemi Hakkında Bilgi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
https://fav10.net/f70/favoriforumumda-kopya-konu-devri-sona-eriyor-168678/ konuda forumda geçilen yeni sistemden bahsetmiştim. Eğer okumadıysanız bu konuyu okumadan önce o konuyu okumalısınız.

Özetle konudan bahsetmek gerekirse artık forumda kopyala-yapıştır konulara yer verilmeyecek. Forumdaki hemen hemen tüm konular orijinal içeriğe sahip konular haline gelecek. Bu doğrultuda yöneticilere destek olmaları amacıyla bir editör ekibine ihtiyaç ortaya çıktı.

Editörlerin görevi editör oldukları bölümlere kopyala-yapıştır olmayan konular açmak olacak. Bu konular okunulan bir haberin özgün bir şekilde yazılması şeklinde olabilir, herhangi bir kaynaktan yararlanılmadan açılan özel haber konuları olabilir veya tamamen kendi yazdığınız köşe yazısı değerine değerlendirme & yorum yazıları olabilir.

Editörler yönetici değillerdir ve yönetici yetkileri yoktur. Fakat editörlere pek çok ayrıcalık veriyoruz. Bunlardan bazıları:

- Editör oldukları bölümlere onay gerekmeden konu açabilirler.
- Favori üyelerden farklı bir rütbe rengine sahip olurlar.
- Sadece yöneticilerin ve diğer editörlerin girebilecekleri "Editörler Odası" bölümüne girebilirler.
- Forumun bazı ek özelliklerinden yararlanabilirler.
- Yazdıkları köşe yazıları niteliğindeki yazılar anasayfada (yeni gelecek köşe yazısı sisteminde) gösterilir.
- Moderatör adayı haline gelirler. (İlerleyen aylarda olacak yeni moderatör alımlarında alımlar sadece editörler arasından yapılır fakat elbette ki bu isteklerine bağlı bir durumdur ve eğer kendileri talep etmezlerse editör olarak kalmaya devam edebilirler.)

Tüm bu şeylerin karşılığında beklediklerimiz ise şunlar:

- Haftada en az 15-20 tane orijinal konu. (Günde 2-3 konu yani.)
- Konularda Türkçeye ve konu düzenine dikkat edilmesi.
- Olabildiğince az ceza almaya çalışması. (Şu an bununla ilgili kesin bir kural yok fakat ilerleyen zamanlarda belli bir puanı geçenlerin editörlükten uzaklaştırılması söz konusu olabilir.)

Başvuruları bana PM atarak yapabilirsiniz.

Başvurular esnasında hangi bölümlerde konu açabileceğinizi ve açacağınız konulara örnek niteliğinde daha önce açmış olduğunuz kopyala-yapıştır olmayan 3 tane orijinal konunun linkini göndermeniz yeterlidir.

Editörlük başvuru sonuçları toplu olarak değerlendirilmeyecektir ve belli bir süresi yoktur. Şimdilik belli bir kişi limiti de yok fakat acele ederseniz şu an hiç editör olmamasından dolayı şansınızın yüksek olduğunu söyleyebilirim.

Başvuruları ve sistemle ilgili sorularınızı bekliyorum...

konu daha forumun gündemine yeni geldi bu iş başvuruyla olmasın derim bir aylık herkesi kapsasın eğer bir ay için 50 ve üstü özgün konu açmayı başarabilen olursa bunların arasında en başarılı üyeleri editör diye atamak dha sağlıklı olur ..

şimdi herkes ben yapabilirim der bende diyorum ama uygulamada belli olur herşey deneme süresi olarak herkese bir aylık bir süre tanınmalı başarılı olan ilk 10 kişi editör olarak atanmalı ..

1 ay çok uzun bir süre bize bu işleri kolaylaştırmak için en azından 4-5 tane editör kısa süre içinde lazım. Mesela bazı arkadaşlar var forumda zaman zaman kendi yazılarını paylaşan bu arkadaşların işi daha kolay olacaktır ve söz aldıktan sonra 1 ay bekletmemize gerek yok. Eğer yapamazsa 1-2 hafta içinde kaybeder zaten şansını. Bir de şu ana kadar bu tarz konularla pek haşır neşir olmamış kişiler var onlar için bir süreliğine deneme yapabiliriz.

Yalnız bu aylık fikir aslında iyi bir fikir. Şimdi ilk 4-5 kişiyi aldıktan sonra kalanını aylık olarak değerlendirebiliriz. Her ay sonunda yeni editörler açıklanır daha iyi olur.

- - - Ekleme - - -

Bizde olabiliyor muyuz. ?

Her yönetici bir editördür aynı zamanda.

Başvurdum. ÖzeL Haberlerim vardır benim

BesaleT renk için olmak istiyor editör

Orjinal Konulara Videolu Konuları Koyarsam Kabul Edilir mi? Bir Sürü Konum Var Elbetteki 3 taneden fazlası çıkar ama hepsini bulamam

forumda 1. ayımı yeni doldurdum editör olmak için daha erken
o yüzden başvuru yapmıycam ve tüm başvuranlara başarılar

Anketlerden Koyabilirmiyim?Mesela Sarma

- - - Ekleme - - -

Cevap Verecek 1 Kişi Bile Yok mu?
O zaman Ya Allah Bismillah Diyorum ve Gönderiyorum.

Rengi güzel olacaksa bizi de editör yapsana Ozan.

Bence aday olmalısınız.

Editörlük çok zevkli olacaktır.