FavoriForumum 7 Yaşında!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bundan tam 7 yıl önce küçük bir arkadaş grubuyla kurulan FavoriForumum bugün 84 binden fazla üyesiyle, 100 binden fazla konusuyla, 1.5 milyona yakın mesajıyla alanında önde forumlardan biri haline geldi. Bu durumun haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün FavoriForumum 7 yaşında!

Bizim bugünlere kadar gelmemizi sağlayan @Neferet'ten @King08'e, @Neferian'dan @dRaqa0'a, @LeqeND KiLLeR'dan @Prncss..'e, @darksaal'dan @Fks14'e, @emreemreu'dan @xdragxx'e, @Dr.Who'dan, @AnaKin'e adını tek tek saymamın mümkün olmadığı eski ve yeni tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

Ve sürprizler...

Yeni yaşımızla birlikte bazı yenilikler de çok kısa zamanda karşınızda olacak. Hep birlikte nice yaşlara.

Vay be koskoca 7 yıl ha.. Emeği geçen herkese teşekkürler gerçekten.
Umarım forum nice 7 yıllar daha görür.

Tebrikler, nice başarılı senelere inşallah..

Ben de geçen yıl katıldım umarım uzun yıllar bu büyük ailenin içinde olurum.

Tebrik ederim.
İnşallah daha nice 7 yıllar görürüz.

İyi ki kurmuşsun forumu @OzaN

Hayırlı uğurlu olsun forumun yeni yaşı. '7' yıldan beri '7' gün 24 saat kesintisiz paylaşımdayız, tabi ki aksamaları saymazsak. Biz birbirimizle bir şeyler paylaşıyoruz ve bu paylaştıklarımızla da o kadar çok şeyler öğreniyoruz ki, bunu sadece bizden biri bilebilir. Aslında bu forumda "keşke en baştan beri bulunabilseydim" dediğim oluyor. Böyle mükemmel bir ortam ve bu ortamı 'mükemmel' kılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Herkes beceremez forum olmayı, aslında forum değiliz biz aileyiz. Umarım ailemiz her geçen gün büyür ve paylaşım konusunda da ilerler. Herkese bu yolda başarılar diliyorum ve iyi paylaşımlar diliyorum.

seneler ne çabuk geçiyor 7 yıl önce çük kadar boyumuz vardı şimdi kız kovalıyoruz hey gidi günler ??

7 sene olmuş be dile kolay ama bu kadar az sürede bu başarı çok iyi, bundan 3-4 yıl öncesini de biliyoruz baya gelişme kaydettik. Ömrü daha da uzun olur umarım.

İyi ki doğdun FF
İyi ki uye olmuşum umarım uzun süreler takılırm

Daha yeni sayiliriz aslinda forumun yasina bakarsak ama nedense yillardir buradaymisim, bir ailenin parcasi olmus gibi hergün ziyarete geliyormusum gibi hissediyorum. Bircok kardesim oldu bu aslinda yalniz yasanti da. İyi ki burdayim.

Nice senelere..

Tebrikler hepimizin favoriforumumuza
😎
😎
😎

Nice uzun senelere. 10. 20. Yılını görürüz inşallah.
Yeni yaşımızla birlikte bazı yenilikler de çok kısa zamanda karşınızda olacak.
En çok bu kısım dikkatimi çekti.