FavoriForumum 6 Yaşında!

Okunmayacak gibi değil zaten başlayınca devamı geliyor.
Nice 6 senelere diyelim bizde.

Foruma reyting listesi için girmeye başlamıştım.Birçok site reytingleri veriyordu fakat favoriforumum vazgeçilmez olmuştu.O zamanlar üye değildim.Sadece takip ettiğim dizilerin sıralarına,reytinglerine bakıp çıkıyordum.Favoriforumum'u tercih etmemdeki neden ise OzaN'ın diziler hakkında başa koyduğu yorumlardı.
Reytinglerden pek anlamazdım ve hala anlamıyorum.
Bu yüzden OzaN'ın takip ettiğim diziler hakkında yaptığı yorumlara bakarak yayında kalıp kalamayacağı hakkında fikir ediniyordum.Bu bir süre böyle devam etti ve üye olmaya karar verdim.İlk nickim sanchez45'ti.Sanchez'in nickte olmasının sebebi o zamanlar hayran olduğum oyunculardan biri olan Alexis Sanchez'in soyadı olmasıydı.45 ise Manisa'nın plaka numarası.Çoğu nickimde 45'i kullanmayı ihmal etmemişimdir.Nedendir bilinmez tabi.
Foruma böyle böyle derken üyeliğimi aldım ve birşeyler yapmaya çalıştım.Daha önce forumda konu açmayı,paylaşım yapmayı bırak forumun ne olduğunu bilmiyordum.Zamanla bazı tecrübeler edindim tabi.İlk zamanlar aktif olmaya çalıştım.Benim zamanlarımda şimdiki kadar yüksek rakamlar olmuyordu konularda.500 konu muydu mesaj mıydı hatırlamıyorum ama OzaN adminle yarıştığımı hatırlıyorum.
Ben böyle bir süre devam ettim.İnsan böyle sıkı çalışınca bir yerlerde rütbe sahibi olmak istiyor tabi.
Zaman ilerledi ve OzaN'ında uygun bulmasıyla moderatör olarak işe başladım.Görevimi bir süre yaptım.Ben çabuk sıkılan biriyimdir.Değişiklik istiyordum.Rütbeyi almıştım ve hevesim geçmişti.Birdahaki rütbe yükseltmelerine kadarda bekleyemeyecek kadar sabırsızdım ve bir-iki nedeni bahane ederek görevden ayrıldım.Görevden ayrılmam bir nevi forumdaki aktifliğimin dibe vurması oldu.Mesaj yazıyordum fakat konularla hiç alakam kalmamıştı.Bu süre zarfında birçok arkadaşlıklar edindim.İsim vermek gerekirse: BesaleT başta olmak üzere Primavera(hala nicki yanlış yazıyor olabilirim.
),Orcun_22,Anakin,Neferet,Neferian,Danger UA! vs.
Forumdan bir süre uzak kaldım ve o dönemde internette ne yapacağımı bilemedim açıkcası.İnternete girip forumu açmaya baya alışmışım.
Şimdi eskiye göre daha azda olsa yine forumda "olay çıkarmadan" duruyorum.Umarım daha birçok Favoriforumum .... yaşında! konularını görürüz.

Nice senelere Favoriforumum Ailesi.

Ben de OzaN'ın başa koyduğu reyting yorumları sayesinde üye olmuştum. Hatta, atıyorum 27 Mart 2011 reyting sonuçları yazıyordum, çıkan sonuçta OzaN'ın yorumunu buluyordum, o kadar ezberlemiştim cümlelerini.

ellerine sağlık güzel yazı olmuş ama hepsini okumadım , nice senelere

Yazıyı okudum hiçte üşenmedim...Sevdiğim bi forumun tarihçesine kısa özet atmişsin kalemine sağlık
Bu foruma iyi ki gelmişim diyorum.Bende TV-Reyting bölümü için geldim.Ozan'ın yorumlarını bi çırpıda okur diğer uyelerin yorum-kapışmalarini okurdum.İşte beni foruma ceken en buyuk etkendir
Nice 6 senelere nice tatli kapışmalara
FF

admin senin o baştaki yorumların olmasa foruma kimse üye olmazdı heralde bende o yorumları okuyup üye olmuştum ama üye olmadan önce çok komik şeyler olmuştu belki ilk kez söylüyorum bunu
ben aslında çok daha önceden üye olmuştum yani 2011 kasımdan 3-4 ay önce falan olabilir tam hatırlamıyorum ama msn me aktivasyon linki gelmiyodu bi türlü üye olamamıştım facebook sayfasına giriyodum forumun yardım istemek için kimseye ulaşamıyodum böyle bi süre çırpındım sonra bi şekilde frank woods a mesaj attım ve yardım istedim sonra admin aktifleştirdi ve üye oldum vay be

Çok iyi bir yazı hazırlamışsın OzaN . Nice 6 yıllara.

Hayırlı olsun, geçmişini de çok iyi öğrenmiş oldum.

Nice senelere...

İyi dileklerini ileten herkese bir kez daha teşekkürler.

nice mutlu yıllara... benimde dikkatimi çeken 2007 yıllarından eski üyelerden sadece admin ozan kalmış herhalde....üye sayısıda normalde azalmış herhalde...:blue:

Uzun uzun anlattım zaten eski üyeler gitti yenileri geldi. Sonra o yeniler eski oldular onlar gitti yenileri geldi fakat bir şekilde bu günlere kadar geldik. Özellikle 2011'den beri aktif üye sayımızın sürekli arttığını söyleyebilirim. En çok aktif üyenin olduğu yıl dönümümüz bu yıl dönümü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir sonraki yıl daha da çok olur inşallah.

Bende bu görünmüyor.

Sağ tıkla resmi göster de F5 yap

Yazı çok güzel olmuş... Tüm saydığın isimleri çok severdim hala sevip konuştuklarım var sanırım çok şey kazanmışım 6 yıl içinde bu forumdan.

Sıkıntı ve tartışma dönemleri hiç eksik olmadı ama en iyi şekilde atlatmayı başaran isim her zaman Ozan oldu. Sırf bu yüzden bile tebrik etmeye değer bence.

Ama beni en çok üzen 2010 öncesinden yönetici olarak sadece Ozan, Uğur ve ben kalmışız sanırım. Keşke gidenler çok olmasaydı...

Hayırlı olsun.

Duygusal bir yazı olmuş...