body yapıyorum diyor boks falan hepsi varmışNe korkacam be nasıl celallendiniz ama
Hahaha gözün çıksın Kaan mı fit
body yapıyorum diyor boks falan hepsi varmışNe korkacam be nasıl celallendiniz ama
Hahaha gözün çıksın Kaan mı fit
Etikete gerek yok hepiniz damladınız hele senKimseyi de etiketlememiş programa zaten @denizz19
O bana fiske vurmaz canımbody yapıyorum diyor boks falan hepsi varmış
Ayy pis çocuk
Kimseyi de etiketlememiş programa zaten @denizz19
Etikete gerek yok mübarek Yiğit benle beraber açtı konuyu sanki direk konudaydıKoriş sus sen.
Totoş olmak zor. Hiç akıl edememiş
bence seninle bulusmucaktı ama bu itirafı yapınca kaana söyleyince ben yaptım diye seninle bir an önce buluşmak için istek doğdu değilmi içinde şuan sabırsızlıkla oanı bekliyor benceEtikete gerek yok hepiniz damladınız hele sen
O bana fiske vurmaz canım
Ben @RevaN için geldim.Etikete gerek yok hepiniz damladınız hele sen
O bana fiske vurmaz canım
Sen hatırlataydın?Koriş sus sen.
Totoş olmak zor. Hiç akıl edememiş
Hmm ok.bence seninle bulusmucaktı ama bu itirafı yapınca kaana söyleyince ben yaptım diye seninle bir an önce buluşmak için istek doğdu değilmi içinde şuan sabırsızlıkla oanı bekliyor bence
inş karşına içkili çıkar
Yalana da gel
aaa bu arada 5.itirafı vadikızımı yaptıHmm ok.
Yalana da gel
İtiraflar için geldik diyek hadi.Hmm ok.
Yalana da gel
Senin ne farkın kaldı o denizcandan?Ben yapar sandım.
İtiraflar için geldik diyek hadi.
Senin ne farkın kaldı o denizcandan?
biraz sansasyon yaratAyy sanki ben yapıyorum itirafları
Yarattım işte 14.itirafı ben yaptımbiraz sansasyon yaratacuna bak öykü sertere bak azıcık
musicsurviviorı kimtakar anca @GunesinOglu burada yıdızlar yarışıyor falan vaRYarattım işte 14.itirafı ben yaptım
Benden şüpheleceğinden emindim, adım gibi hem de.Benle ilgili itiraf kesin @Yiğitt'in.
11 kim acaba Emremi.Benden şüpheleceğinden emindim, adım gibi hem de.
Ama ben yapmadım, 13. itiraf benim o kabul ama o benim değil.Ben yapsam gülerdim, ciddilik mi var bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?