'Favori Kulüp' - Yeni Program | DK YAPIM

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059


DK Yapım tarafından hazırlanan "Favori Kulüp" programına hepiniz hoşgeldiniz. Bugün çok özel haberler, şaşırtan itiraflar ve çok özel konuklarımız ile keyifli, sıcak, samimi bir programa başlıyoruz. Sizlerinde izniyle "Favori Kulüp" başlıyor!​



Yepyeni bir haftaya başlamadan önceki son gün hafta boyunca magazin muhabirleriz hangi üyeyi nerede, ne zaman, kiminle ne yaparken yakaladı? İşte magazin turumuz!

FAVORİFORUMUN ESPRİLİ ÜYESİ "REYTİNGER" YİNE OLAY YARATTI!

FavoriForumum'da yaptığı kötü esprilerle dikkatleri üstüne çeken sevilen üye Reytinger'i, mrt-06'nin Cuma günleri yayınlanan bilgi yarışması Kazanmak İçin 25 Saniye programından çıkarken yakalıyoruz. Reytinger açıklamalarıyla yine olay yaratacağa benziyor!
MUHABİR: Merhaba Akif Bey, nasılsınız? :)
Reytinger: Sadece arkadaşız başka bir şey yok.:A
İyiyim siz nasılsınız? :D
MUHABİR: Bizde iyiyiz çok sağ olun. Uzun zamandan beri sizi daha iğrenç esprilerle göremiyoruz bunun sebebi nedir? :X
Reytinger: Aman iyi olun efendim.:D Şöyle ki 1 yıl boyunca değişen çok şey oldu. Artık espri anlamında da değişiklikler yaptım, kaliteli espriler yapacam artık.:D Zaten farkındaysanız sanal alemde de öyle espri yapanlar kalmadı neslimiz tükeniyor.:(
MUHABİR: Anlıyoruz. Peki yeni programımız için mikrofonumuza ne söylemek istersiniz? :)
Reytinger: Şarkı söylemek isterdim ama öyle bir imkanım yok. :D Kötü espriydi.:( Neyse yeni programın formatını çok beğendim öncelikle. Büyük ses getirecek gibi, inşallah istediğin gibi olur. Magazin editörü olduğum için çok dikkatli inceleyeceğim onu baştan söyleyeyim. Hayırlı uğurlu olsun.:X
MUHABİR: Peki çok teşekkür ederiz Akif Bey. :)
Reytinger'in yanından ayrılıp FavoriForumum'un başarılı moderatörü hayret bi şey ile karşılaşıyoruz. Gecelerde Tolga Çevik'in programı Komedi Dükkanı'nın yeni yayın dönemi konusunda rastladığımız hayret bi şey çok yorgun olduğunu ve cevap veremeyeceğini söyleyerek aramızdan hızla ayrılıyor ancak sabah saatlerinde moderatörümüzü reyting konusundan çıkarken yeniden yakalıyor ekibimiz.

MUHABİR: Merhaba Hayrettin Bey. :)
hayret bi şey: Merhaba. :)
MUHABİR: Uzun zamandır eskisi kadar online değilsiniz. Bunun sebebi nedir?
hayret bi şey: Haftanın 2 günü çalışmam ve diğer 1 günü köye gitmemdir büyük ihtimal. Geriya kalan günlerde de üniversite ile ilgili küçük çaplı araştırmalar ve hazırlıklardan dolayı. :)
MUHABİR: Peki yakında FavoriForumum ile ilgili bir proje hazırlığında bulunacak mısınız acaba?
hayret bi şey: Bir iki tane var. Tabi bu projeleri başlatman için OzaN adminden izin almam gerekiyor. Bir tanesini geçenerde konuşmuştuk ama En Favori Dizi'nin bitmsini bekledim. :)
MUHABİR: Buradan o zaman OzaN admine sesimizi duyurmuş olalım. Peki o halde bu projeler neler? İlk defa Favori Kulüp mikrofonu için söylemek ister misiniz Hayrettin Bey? :X
hayret bi şey: Bir tanesi geçen yaz yaptığımız En Favori Ekran Yüzü, diğeri süpriz olsun. Zaten diğerinden vazgeçebilirim :)
MUHABİR: Peki teşekkür ederiz bu jestiniz için. Ama böyle ayakta olmadı, bir gün stüdyomuza da bekliyoruz efendim. Yeni programımız Favori Kulüp için ne söylemek istersiniz? :)
hayret bi şey: Tabiki de. :) Güzel bir proje. Devamlı olması dileğiyle. :)
MUHABİR: Peki o halde, iyi günler Hayrettin Bey. :)
Magazin turumuza devam edeceğiz ama önce kısa bir aramız var. Reklamlardan sonra sizlerleyiz. :)







DK Yapım tarafından hazırlanan "Favori Kulüp" tüm hızıyla devam ediyor. Magazin turumuza devam edeceğiz ama önce FavoriForumum'da bu hafta üyeleri ilgilendiren hangi haberler var onları görelim. :)

"FF HAXBALL SÜPER LİGİ 2014" BAŞLIYOR!

FavoriForumum üyelerinin tutkunu olduğu Haxball geri dönüyor! FF üyelerinin tutkunu olduğu Haxball Süper Ligi 2014 tüm ayrıntılarıyla haberimizde. :)



"EN FAVORİ ÜYE 2014" BAŞLADI!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan "En Favori Üye 2014" etkinliği co-admin darksaal'ın moderatörlüğünde Perşembe akşamı başladı! İşte tüm FavoriForumum üyelerini ilgilendiren tüm detaylarıyla sıradaki haberimiz sizlerle.



Magazin turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gecelerde başarılı ve sevilen moderatör mrt-06'yı görüyoruz. Kazanmak İçin 25 Saniye ile başarılı bir programa imza atan mrt-06 kameralarımıza yakalanmanın pişmanlığı içerisinde kaçamak cevaplar veriyor.​

MUHABİR: Atacan Bey merhaba nasılsınız? :)
mrt-06: İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız? :) Bu yaz magazincilere yakalanmam demiştim ama sizden kaçamadım. :F
MUHABİR: Bizden kaçmaz efendim, bizden kaçmaz. :A Bizde iyiyiz, koşturmaca. :X Tatil nasıl gidiyor Atacan Bey? :)
mrt-06: Ramazandan önce 1 haftalık tatil yapmıştım İzmir'e gittim. Bu yaz pek bir aktivitem olmadı yani günün bir kısmını forumda geçiriyorum, kitap okuyorum bazen akşamları dışarı çıkıyorum. Sıkıcı geçiyor genel olarak hani Doktorlar olsa oturup saatlerce izleyecek moddayım o kadar boşum. :D(Bazen kendimi Akasya Durağı izlerken buluyorum :()
MUHABİR: Yani size yazın ultra Total oldunuz diyebilir miyiz Atacan Bey? :X
mrt-06: Her zaman ki halim. :F Bu yaz tam Total'in dibine dibine vurdum. :D
MUHABİR: Peki Kazanmak İçin 25 Saniye'nin çekimleri nasıl gidiyor? Yeni sezonda da devam edecek mi yarışma? :)
mrt-06: Bu sezon 4 bölüm daha olacak ama hedefim birçok üyenin katılması yarışmaya, güzel bir etkinlik olarak akıllarda kalmasını istiyorum. 2015'in sonunda, Aralık ayında tüm 1.lerin yarışacağı büyük final olacak yani 2016'ya kadar devam edecek program bir aksilik olmazsa. :)
MUHABİR: Peki, sizi daha fazla bekletmeyelim, bir gün stüdyoda onur konuğumuz olup çok daha fazla konu üzerinde ve tüm bilinmeyen yönlerinizi masaya taşımak isteriz. Buradan Favori Kulüp programımız için ne söylemek istersiniz? :)
mrt-06: Çok teşekkür ederim. :) Programda dizi kolik imzası var bir kere, eminim ortaya çok güzel bir iş çıkacaktır. Başarılar dilerim ayrıca programınızın ismini çok beğendim. :A Genelde Okan Bayülgen taktiği yapardım magazincilerden kaçmak için bu ilk magazin programına katılışım oldu. :F
MUHABİR: İyi günler Atacan Bey. :)


"Favori Kulüp" için kısa bir aramız var. Reklamlardan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz.







DK Yapım tarafından hazırlanan "Favori Kulüp" programı kaldığı yerden devam ediyor. Sırada ilk bölüme özel onur konuğum var, kendisini daha fazla bekletmek istemiyorum. FavoriForumum'un emekli moderatörlerinden Fks14 geliyor!

Fks14 alkışlar ve müzik eşliğinde stüdyomuza gelir ve misafir koltuğuna oturur.
dizi kolik: Merhaba Furkan, öncelikle hoşgeldin programımıza. Nasıl gidiyor hayat?
Fks14: Merhaba. Hayatım gayet iyi gidiyor. Dün 1 aylık tatilimden döndüm. Çok güzeldi yeniden Türkiye’de olmak. Aslında içim biraz buruk. Çok özlüyorum Türkiyemi ama yapacak bir şey yok maalesef..
dizi kolik: Seni pek online olarak göremiyoruz. Yönetimde de emekliye ayrıldın bunun özel bir sebebi var mı? Neden artık eski Fks14 yok?
Fks14: Bunun sebebi okul ve özel hayatım. Yoğun bir yıl geçirdim okulda ve yoğun bir yıl daha beni bekliyor bu sene. Bir takım sağlık problemlerim de vardı ama atlattım çok şükür. Eski Fks14 olmam artık biraz zor. Hayata artık başka bir pencereden bakıyorum çünkü.
dizi kolik: Geçmiş olsun. Senaryo, dizi ve kısa film çalışmaların nasıl gidiyor? Bir ilerleme var seziyorum? :)
Fks14: Gayet iyi gidiyor. Şu an bir kısa film çalışmam var ama hayata ne zaman geçiririm bilmiyorum. Türkiye’de yayınlanan bir dizi için de sürprizlerim olabilir senaryo asistanı olarak. :)
dizi kolik: Burdan da FavoriForumum ailesine duyuralım öyleyse. FavoriForumum'dan bir yıldız çıkabilir, haberiniz olsun. :X Peki FavoriForumum'u diğer forumlardan farklı kılan ve seni buraya bağlayan en önemli özellik nedir?
Fks14: Üç kelimeyle özetleyecek olursam; samimiyet, güven ve aile gibi olması. :)
dizi kolik: Bildiğimiz üzere televizyondizisi sitesindeki röportajların ve özel haberlerinle burada olduğundan daha ön plandasın. Özellikle röportaj yapmak istediğin kişileri neye göre belirliyorsun?
Fks14: Çok çok ünlü kişilerle röportaj yapmak yerine, gerçekten mesleği için her türlü çaba sarf etmiş ve işini en profesyonel şekilde yapan kişilerle röportaj yapmak beni daha da sevindiriyor. :)
dizi kolik: Güzel... Bu sezon reyting sisteminden dolayı dizilerde ciddi bir değişim oldu. Artık AB grubuna hitap eden diziler yavaş yavaş ortadan kalkıyor mu sence?
Fks14: Evet maalesef öyle bir durum söz konusu. Türk halkı olarak bir çok dizinin değerini bilmiyoruz. Bu çok da üzücü bir durum aslında. Çok fazla sayıda diziler yapılıyor. 100 kişi gece gündüz çalışıyor yaz kış demeden, sonra bakıyoruz 3-4 bölüm sonra dizi yayından kalkıyor.
dizi kolik: Geçtiğimiz sezon bir çok dizi ekranda yer aldı. Peki sen bunların hangilerini oturup, sıkılmadan beğeniyle ve keyifle izledin? :)
Fks14: Kara Para Aşk, O Hayat Benim, Karagül. Yaz sezonunda başlayan Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi’ni de çok sevdim. :)
dizi kolik: Beren Saat ve Özlem Conker hayranısın. Beren Saat'in dizisi İntikam bu sezon bildiğin üzere yayından kaldırıldı ve erken final yaptı. Sence bunun sebebi ne? Özlem Conker'inde Karagül'deki performansını nasıl değerlendiriyorsun?
Fks14: İntikam yayından kaldırılmadı, daha önce açıklandığı gibi final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin senaryosu ilk bölümlerinde olduğu gibi akıcı ilerlemiyordu. Özlem Conker’in Karagül’deki performansını çok beğeniyorum. Kendini çok geliştirdi. :)
dizi kolik: Yeni sezonda sence ön plana çıkacak kanal veya diziler hangileri? Yeni sezon dizilerinden merakla beklediğin diziler var mı?
Fks14: Yeni sezonda özelikle FOX, Kanal D ve Star TV öne çıkacaklar dizileriyle. En öne çıkacak olan diziler ise; Benim Adım Gültepe, Gönül İşleri, Yılanların Öcü, Emanet, Günahkar, Aşkın Dili Yok, Reaksiyon, Bana Artık Hicran De ve Ah Neriman.
dizi kolik: Peki bu hoş sohbet için ve ilk bölüm onur konuğum olduğun için çok teşekkür ederim Furkan. :)
Fks14: Ben teşekkür ederim. :)


Sıradaki haberimiz ise bu yılın, 2014'ün En Favori Dizisi seçilen "Galip Derviş" ile ilgili. FavoriForumum üyelerinin oylarıyla belirlenen 5.'si düzenlenen En Favori Dizi etkinliği bitti ancak sular bir türlü durulmuyor. Hangi üye FavoriForumum üyelerine hakaret edip FavoriForumum'a ağır laflar sayarak banlandı? Bu sorunun cevabını birazdan çok özel açıklamalarla birlikte vereceğiz ancak FavoriForumum'daki pek çok üyemize sorduk. Onların Favori Dizisi gerçekten Galip Derviş miydi? İşte sıradaki haberimiz.


5. En Favori Dizi 2014 etkinliğinin gala gecesi çıkışında FavoriForumum'daki pek çok üyeye sorduğumuz cevaplar böyleydi. Gala gecesinde üyelere ağır hakaretlerde bulunarak üst üste bir sürü ceza alıp banlanan "Maskeli Fedai"nin 15 günlük banı yarın yani Pazartesi günü bitiyor. Ben de bir daha böyle tatsız bir durum ve olayla karşılaşmamak dileği ile FavoriForumum üyelerine küçük bir açıklama da bulunmak istiyorum. FavoriForumum'da böyle etkinlikler kişinin kendi iradesinin verdiği kararlar ile gerçekleşiyor. Kurtlar Vadisi izleyen belki Galp Derviş'e oy atabilir ya da Galip Derviş izleyen bir kişi de Kurtlar Vadisi'ne oy atabilir. Bunun nedenini başkasına sorma hakkına hatta hakaretler içerisinde sorma hakkına biz hiç sahip değiliz. Lütfen bu tür etkinliklerde tekrar böyle tatsızlıklar yaşanmasına sebebiyet vermeyelim.

"Favori Kulüp" kısa bir aranın ardından devam edecek.







"Favori Kulüp" tüm hızıyla devam ediyor. Biraz da gülelim. :)



Şimdi sırada çok özel bir sürpriz ile karşınızdayız. İlk bölüm için sürprizlerimiz bitmedi. Sırada FavoriForumum'da başarılı şarkılarıyla, konularıyla ve semapatisiyle herkesin gönlünü kazanmış "denizz19" yeni şarkısıyla ilk kez ve sadece Favori Kulüp'te! İşte genç yeneğin siz değerli üyelerimize karşı yaptığı sürpriz açıklamalarla çok özel şarkısı!



denizz19'a bu çok güzel seslendirmiş olduğu şarkıdan ve açıklamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Evet, bu haftalık "Favori Kulüp"ün sonuna geldik. Umarım güzel bir vakit yaşatmışızdır diye umuyorum.
Sevgiyle, mutlulukla yeni bir hafta sizlerin olsun. Hoşçakalın. :)





 

eros

Favori Üye
Katılım
24 Ocak 2013
Mesajlar
11,335
Reaksiyon puanı
3,439
Puanı
559
Konum
bursa
Geniş bir içerek olmuş . Bölüm dopdolu geçti. Reytinglerde baya artışlar bekliyorum.Bir hafta foruma gelmesek her şeyi öğreneceğiz.
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
Çok uğraşmışsın. Bence bu kadar videolarla anlatmana gerek yok, biraz daha azaltılabilir. :) Eline sağlık, eğlenceli olmuş yeni format. :)
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Gerçekten çok emek verilerek hazırlanmış bir program.
Tavsiyelerim olursa şu reklam fragmanlarını kaldırsan daha iyi olacaktır :)
@denizz19 en güzel şarkısı diyebilirim bence çok güzel söylemiş ben çok beğendim bu şarkısını :)
Programın öncelikle hayırlı olsun ben şahsen beğendim dedikodu haberlerini biraz daha artırabilirsin :D
Magazin programı izlemiş kadar oldum :A Başarılar yeni bölümlerinde :)
 

Reytinger

Favori Üye
Katılım
1 Ağustos 2012
Mesajlar
8,367
Reaksiyon puanı
3,255
Puanı
460
Konum
Osmaniye
Eline sağlık. @dizi kolik .:D
Program beklediğimden farklı ve güzel olmuş. Benim yorumlarım da baş sırada. :X
Videolar iyi olmuş senin hazırladıkların, diğer TV fragmanlarını fazla olmuş.:D
 

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Tavsiyeler için teşekkr ederim arkadaşlar. Reklam konusunda abarttığımın farkındayım ama yeni bölümlerde bu durum böyle olmayacak. Ve içerik aslında ilk bölüm olduğu içinde biraz böyle fazla yapmayı tercih ettim, diğer bölümler oldukça kısa olacak İnş. Tekrar teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :)
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
emek verilen bi iş olmuş, tebrikler. yalnız ben favori dizi video sunu açamadım.. :(
Üstüne tıkla direk Youtube'den izle o zaman açılır. :)

Çok çok çok güzel olmuş eline emeğine sağlık. :) @dizi kolik

@Reytinger güldürdü. :F

@Fks14 Ah Neriman'ın tanıtımını beğenmiş sanırım özel haberlerini bekliyoruz. :bhr:
 

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Çok teşekkür ederim beğenen herkese gerçekten çok sevindim beğenmenize. :)
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Çok iyi program olmuş @dizi kolik eline sağlık:X Şahan'ın videosu da iyiymiş:X Ayrıca videolarda kullandiğin wallpaper'lar hoşuma gitti:X
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Eline sağlık @dizi kolik mükemmel bir program olmuş bu kadarını beklemiyordum cidden emeğine sağlık. :X

Fks14, Reytinger, hayret bi şey ve mrt-06'nın röportajları güzeldi sıkılmadan okudum. :)

Ama @denizz19'un röportajı ve şarkısı bombaydı cidden. :D Konuşmaya çok çalıştı mı acaba merak ediyorum. :A Sevduğum reklamı da kopardı zaten beni. :F

En Favori Dizi 2014 videosunu izledim yorumlar güzeldi. :D Ancak @berkaan Ulan İstanbul'dan bahsetmişsin de o daha yeni başladı En Favori Dizi 2014 etkinliğe katılma şansı yoktu yani. :A
 

RüzgarGülü

Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,678
Reaksiyon puanı
4,337
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Emeğine sağlık. Güzel bir program olmuş. Beğendim. Lakin reklamda başka dizi reklamlarının felan olmasını abartı buldum :)

@denizz19 gelene kadar güzel bir programdı aslında :) Sosyal mesaj vermede şarkını söyle Deniz. Bu şarkı daha güzel olmuş. Hatta müziksiz daha çok yakışmış diye düşünüyorum, tebrikler :D
 

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
çok video var sayfanın altına inmek bile zorlaşıyor aşırı gereksiz yani 5 videoyu geçmemesi lazım
emek verilmiş belli eline sağlık

bu arada denizz99 un videosunun başını izledim çok kasmış bana göre o da gereksiz bi video olmuş şarkıyı da dinlemedim sesini beğenmiyorum

genel olarak iyi emek çok iyi ama videolar çok fazla dizi fragmanlarını ne yapalım biz :D