Favori Forumum Yeni Tanıtım Videosu (MİX)

Sakın deee
: Şimdi 2.bi video hazırlar

- - - Ekleme - - -

13.mü 25.kare mi
25. kare dicem zaten göremicem video yu ağirlaştirmam gerek ..13.kare ise ben onu bilmıyorum nasıl bişey

13.kare diye biliyorum ben reklamlarda

2.video güzelmiş aslında şimdi polat ve elif öpüşürken elifin kafasını kessem beren resmi koysam polatın kafaya takas gövdeye çd atla o kısmı bacakalra west yazsam berenin kafa destere göğüs revan atla o kısmı bacakalr forumdash oha sanat harikası

Hee sağda melek solda şeytan
Şeytan'a niye herkes kötü der
Oysaki gerçekçidir komiktir eğlencelidir.Aslında Allah'ın en sevdiği melektir

he yaa soldakinde renk var cümbüş var heycan var hareket ve bereket var insanı renkli dünyalara doğru sürükler sağdaki bunamış ihtiyarlar gibi tekdüze bir hayat çiz cennete git der oysa cenneti beklemek için öteki dünyayı beklemek şartmı burdada cennet var soldakini izlemek lazım m
)

Benim telif haklarim sende istediğin gibi kullan ama espirili olsun

- - - Ekleme - - -

Dimi ya
Takıl bana hayatını yaşa...Şeytan Allah tarafından cezalandrilmamiştir Babanın oğluna kızması gibi bişey onlarin ilişkisi

Guzel olmus eline saglik ben en cok Ozan'in resme bittim

ben forumdan çıkış saatimi şirine göre ayarladım genelde geceyarısı 04 civarı forumda yazı yazıyor şirin gelince uyku vakti geldiğini anlıyorum
)

kurulu saat alarmı gibi
)

bugün erkenmi geldi yoksa ?

tamam polat sen ve destereyi ayın yatağa baksırlı koyucam
bu arada sne gizli şiferyi çözdün mü geyik yapmayınız please

Sakın beni cinsel obje olarak düşünme yada cinsel öğeler içinde bulunduran sahneler yazma:

yok tam vakti mesajını da al git

- - - Ekleme - - -

Sakın beni cinsel obje olarak düşünme yada cinsel öğeler içinde bulunduran sahneler yazma:

biye sevgilin mi izin vermiyor

Sevgilim bana karişamaz
Kariştirtmam karişsada hemen mudahale yer 5 point ceza yer anında
Sonsuza kadar banlanıcani anlayınca ceki düzen verir kendine
Mutlu mesut yaşiyoruz şimdilik...

vışh ideal sevgiliyi bulmuş formülünü alalım

tamam daha ban yemen aga
güzel miş :=)

Sabri ???
ispirited:
ispirited:
ispirited: