Favori Üyeler

ff üyeleri rengi değişsin mi

• evet

Oy: 8 50.0%
  • hayır

Oy: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
2-3 evet yazılmış ama ankette 7 oy var.ekşicilerin hep cnbc izliyorum deyip behzat ç.'ye 10000 entry girmelerine dönmüş.

ya içiniz kararmıyor mu siyah en nefret ettiğim renk

pekâlâ,bu anketin sonucu kararımıza evde Bez Bebek izlemenizin Barcelona'nın küme düşmesine edeceği etki kadar etki edecektir.Değiştirme şu anda söz konusu değil...Bu forumda kuruluştan beri bu renkler kullanılmakta.

Oylar sadece görüşleri toplamak amaçlı.Karar yönetimde olur sanırım.

ben bilmiyordum arada sırada bu renkler değişiyor sanıyordum
ben sadece bi anket açtım zaten giç bir zaman öne geçersek renk değişir diye dünmedim

bence bu kadar çabuk kestirilip atılmaması gerekir. Sonuçta istek favori üyelerden çıkmış ve isteklerine düşünülerek cevap verilmesi gerekir. En azından değerlendirmeye alınabilir diye düşünüyorum.

tamam,sizin dediğiniz olsun.yönetime konu açacağım ama hala Barcelona'nın küme düşme ihtimali renk değişiminden daha az

Sen bence kendini baştan şartlandırmışsın.. Sabah geldim yetki aldıktan sonra biraz inceleme yaptım ve dikkatimi çeken ilk şey yönetim bölümünde hiç yeni konu olmamasıydı. Eskiye kıyasla değişimlere pek açık olma durumu kalmamış gibi. Forumun ilk açıldığı zamanda üyeleri teşvik etmek ve devamlılığını sağlamak memnun etmek için değişimler olurdu ama ne yazıkki o eski hali kalmamış sitenin. Bu tamamen benim düşüncem uzaktan katılarak ilk izlenimim bu.

Sanırım açıklamayı Doğan yapar gerekirse biraz ben izah etmeye çalışırım

pekala bekliyorum açıklamayı benim için hiç farketmez

ben bişeye şartlanmadım,en yenilikçilerden biriyim ama bu rengin uygun olduğunu ve çoğunluğun görüşünün bu yönde oldğuunu düşünüyorum ve şu anda bu anket gerçekten dumur,çoğunluk hayıra oy verdi durum 7-2'ydi,birdenbire gizli kapaklı evetlerle durum ne ara 8-8 oldu,onu bi anlasam belki daha tarafsız yaklaşırım

Bende mesajı Doğanın görmesini bekliyorum
Hadi be birader bak artık

7 - 2 olsa bile o 2 kişinin görüşlerinin alınması taraftarıyım. En azından istedikleri renk konusunda ve bir görüş alınabilir. Hemen kestirip atmak saçma geldi.