Favori Üye Olmak İçin Ne Yapılmalı?

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
hmm iyiymiş ben bir süre daha normal kalıyım kasım-aralık gibi başvuru yaparım :-):-)
 

prens2013

Yeni Üye
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
3
Puanı
4
Yaş
40
Eylül ayında geçmiş olduğumuz yeni sistemle birlikte Favori Üye olmanın da tanımı sizin de farketmiş olacağınız gibi değişti. Bu değişimi biraz daha açıklığa kavuşturmanın vakti geldi.

Eski sistemde favori üyelik 5-10 tane düzgün mesaj yazan üyenin geçtiği standart bir prosedür gibiydi, çaylak üyelik ise aşırı derecede kısıtlı yetkilere sahip bir üye grubuydu. Yeni sistemle birlikte bu durum değişti. Artık favori üyelik standart prosedürden ziyade bir ayrıcalık haline geldi. Çaylak üyelik ise eski favori üyenin hemen hemen tüm özelliklerini alır hale geldi.

Favori üye ile çaylak üye arasında ise özellikle bugünden itibaren belirginleşmeye başlayacak ciddi bir fark var. Favori üye, her bölümde istediği gibi konu açma yetkisine sahipken çaylak üye başta reyting & tv bölümü olmak üzere pek çok majör bölümde konu açma yetkisine sahip değil.

Bilindiği üzere forumda kopya konularla ilgili google kaynaklı bir yasağımız var. Forumda başka bir siteden kopyalamak şeklinde konu açmak kesinlikle yasak. Ayrıca haber niteliği taşımayan, sadece 1-2 basit cümlelik mesajlardan, tek videolardan, tek resimlerden oluşan konular açmak yasak. Bu nedenle favori üyelerin bu yasakları iyi bilen ve konu açtığında kaliteli, orijinal konular açan üyelerden oluşması bekleniyor.

Yukarıda belirttiğim sebep doğrultusunda bundan böyle çaylak üyelerin favori üyeliğe terfisi için şartlar biraz daha zor olacaktır. Favori üye olmak için forum içerisinde kaliteli mesajlar yazmaları ve orijinal konu açabilecek kapasitede olduklarını kanıtlamaları gerekmektedir. Bunun dışında mevcut favori üyeler ise eğer kalitesiz veya kopya konular açarlarsa favori üyelikleri düşürülecek ve çaylak üye olarak devam edeceklerdir.

Çaylak üyelikten favori üyeliğe terfi işlemini biz kendi tespitimizle yapabildiğimiz gibi sizin başvurunuzu değerlendirmek şeklinde de yapabiliriz. Başvuru için kendi hazırladığınız bir konu örneğini göndermeniz yeterlidir. (Bu konu daha önce açılmış bir konu, çaylak üyelerin konu açmasının yasak olmadığı bölümlerde açılmış bir konu veya henüz açılmamış ama favori üye olunması halinde açılacak bir konu şeklinde olabilir.)

Başvurularınızı bana özel mesaj atarak yapabilirsiniz
FAVORI UYE OLMAK ISTIYOM

OZAN BEY FAVORİ UYE OLMAK ISTIYOM