Fav10'dan Hepinize Mutlu Yıllar ❤️🌹💐💶🎉🎊 | 2025

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,785
Puanı
1,060

IMG_3900.jpeg

Fav10’dan hepinize sağlık, başarı ve mutluluğun bol olduğu güzel bir yıl dileriz. Seneye bu vakitlerde 2025’in bize getirdiklerini düşündüğümüzde güzel anılar biriktirdiğimiz güzel bir yıl olarak analım inşallah.

Elveda 2024…
Merhaba 2025!!!

2024 bir çok duyguyu yaşadığım bir yıl oldu. Başları hüzünlü sonları ise güzel geçen bir yıl oldu.
Son 2 yıldır yeni yıl için hedeflediğim ne varsa gerçekleştirdim.
2025’te de kafamda bir kaç şey var. İnşallah onlarıda gerçekleştiririm.

2025 bize hiç ummadığımız güzellikler mutluluklar yaşatsın, güzel sürprizlerle dolu bir yıl olsun 🥳

2024 bir çok duyguyu yaşadığım bir yıl oldu. Başları hüzünlü sonları ise güzel geçen bir yıl oldu.
Son 2 yıldır yeni yıl için hedeflediğim ne varsa gerçekleştirdim.
2025’te de kafamda bir kaç şey var. İnşallah onlarıda gerçekleştiririm.

2025 bize hiç ummadığımız güzellikler mutluluklar yaşatsın, güzel sürprizlerle dolu bir yıl olsun 🥳
iyi yıllar 2025 te yapımcılar senaryomu alır mı burdakiler değil senarist ve yapımcı ile buluşturan yer

2024, benim için ṣimdiye kadar ki hayatımda en zor seneydi, iyi hatırlamayacağım bir sene olarak kayıtlarda kalacak. Yaṣananlar ile de unutulmaz bir sene olacak maalesef.

Bu sebeple, 2025'e umutlarla giriyorum.

Herkese mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu yeni bir yıl dilerim. 🙏🤗

2024 güzel hatırlayacağım bir yıl olacak. Hayatımla ilgili zorlu kararlar alabildiğim bir yıl oldu ve sonuçlarından çok şükür çok memnunum.

2025'te umarım her şey daha da güzel olur. Hem benim için, hem tüm forum halkı için, hem ülkemiz hem de dünya için.

Kendi adıma geçen yıl çok güzel başladı, sonrasındaki sağlık sorunları ve ameliyatlarla kabus gibi devam etti ama sonrasında ortalama bir noktaya ulaşarak sona erdi. Her açıdan kendi adıma önemli bir dönüm noktası olarak yad edeceğim kesin. Aşk, para bir şekilde hallolur ama sağlık gidince her şey mahvoluyor o yüzden yeni yılda herkes için en büyük dileğim sağlık. Herkese mutlu yıllar. :Z

Bu kısım benim için yazılmış gibi. Lütfen öyle olsun. ☺️
Benden hepinize güzel dilekler. Bu kısmı alıp kendine olarak kabul ediyorsan olacaktır. İnsan olumlu düşünüp doğru enerjiyi çekmeli kendine