Sinema için bölümünü okumak gerekmiyor, film tecrübesi edindikçe belirli bir yetkinliğe ulaşılıyor.Ben de radyo tv sinema okuyorum senin kadar böbürlenmedim
Sinema için bölümünü okumak gerekmiyor, film tecrübesi edindikçe belirli bir yetkinliğe ulaşılıyor.Ben de radyo tv sinema okuyorum senin kadar böbürlenmedim
Sus bana cevap vermeSinema için bölümünü okumak gerekmiyor, film tecrübesi edindikçe belirli bir yetkinliğe ulaşılıyor.
Katılmıyorsan dükkanın önünü kapamaSus bana cevap verme
İyi düşünülmüş bir oylama sistemi var.
@Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @berkann @MEnes sizler rahat katılırsınız bence. Düellonuzu izlemek güzel olur.
Gören de çok katılım olmuş gibi bir de beni kovuyorKatılmıyorsan dükkanın önünü kapama
Yarışma güzel de izlemediğim bir filmden sahne izlemek istemem açıkçası.O yüzden başarılar katılacak arkadaşlara.
Yerimizin yarısı doldu gibi katılmayanların keyfi bilir@batuhankaralar çok üşengeç ekibe hitap ediyorsun.
Senin gibi film aşığı bir üyeden de bu beklenirdiHadi katılayım bare. 😛 @batuhankaralar
@sürgünüm çok sever o diziyi aa lütfen destere.iki ay dinleneceğim o yüzden hiçbir yarışmada jüri değilim yarışan ve sunan arkadaşlara başarılar
@Harunnn60 sen the affair le katılabilirsin yarışmaya
@batuhankaralar çok üşengeç ekibe hitap ediyorsun.
Üşengeçlikten değil. Spoiler yemek istemiyor olmamdan.
Sunucuya yakısmaz yarışmaalarda yarışmak cnm artık profosyonel bir sunucuyum acun bey yarışmalrda yarısıyormune oldu kız hayırdır
Sunucuya yakısmaz yarışmaalarda yarışmak cnm artık profosyonel bir sunucuyum acun bey yarışmalrda yarısıyormu
Sunucu krizmsını bozuyor yarışmak aayollvayy bakk nelerde düşünmüş yaww sunucuya yakışmaz demek
Aynen @mrt-06 katılmayı düşünür müsün hem aramızdaki buzları da eritirizAyy seni karizmanı yesinler bee@mrt-0 atacanın bu yarışmacı zevkli olacak eğlencemize eğlence katacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?