Emre Ozansoy
Moderatör
Evet.Konuları saniyelik açmak için kendini yoruyorsun da millete laf yetiştirmeye gelince mi yormama değmez oluyorsun.
Evet.Konuları saniyelik açmak için kendini yoruyorsun da millete laf yetiştirmeye gelince mi yormama değmez oluyorsun.
Nereden çıkardın bunu?Kavga etmeyin sevişin ben ve @slhttnmtl @DarkLegenD @EmreCan @Emre Ozansoy @xemrexxx gibi
Birbirimizi seviyoruz manasında yaniNereden çıkardın bunu?
Sen oğlanın sevgilisini ayartcaktın nolduKonuyu ben açmışım 😱
Kavga etmeyin sevişin ben ve @slhttnmtl @DarkLegenD @EmreCan @Emre Ozansoy @xemrexxx gibi
Sen de fenasın bu konuda canım, bizim pek olmadı belki ama seni de çok gördüm diye hatırlıyorum.Pek kavgacı bir tip değilim forumda toplasan 2-3 tane büyük kavgam olmuştur. Onlar da çok damarıma basılırsa.Ama ufak tartışmalar oluyor elbette sonrasında hep tatlıya bağlandı o yüzden onları saymıyorum.
Konuya baktım da @mrt-06'nın yazdığı listeye çok güldüm.@Yiğitt o eski halinden eser yok şimdi.
Benim senin kadar fazla değil canım.Sen de fenasın bu konuda canım, bizim pek olmadı belki ama seni de çok gördüm diye hatırlıyorum.
Ah nerde bizdeki eski neşe, bile bile daldık ateşe…
OlmuyoooSen oğlanın sevgilisini ayartcaktın noldu
Yapabilirsen olurrBen ayartıp yollayayım mı sana
Nerde arar bende o yetenekYapabilirsen olurr
Hahahhaa evet evet her kaos ve büyük kavganın altında ben vardım, iyi olmuş boşver forum o dönem yaşananların sonucu şimdi böyle huzurlu.Benim senin kadar fazla değil canım.Laf sokmalar, küçük atışmalar zamanında çok oldu ama forumun en kaoslu kavgalarında muhakkak sen bir yerinden çıkıyordun.
Bazen eski konulara bakıyorum da neler yaşanmış.Seninle eskiden konular için tartışırdık ama hepsi de küçük şeylerdi sonrasında hep iyi olduk.
“Hobi” bence de güzel tanımlama olduUmut ve sen hobi olarak yapıyordunuz bu işi kötülük olsun diye değil çekirdek çitlemek gibi düşünelim@mrt-06
Bu Emir değilmi yeni dizisi olucaktı sanırım hangisi“Hobi” bence de güzel tanımlama oldu
Yargı yakında Ay Yapım & Kanal D işbirliğiyle yayındaBu Emir değilmi yeni dizisi olucaktı sanırım hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?