Fav10 Top10 listemizin 8. hafta sonuçları belli oldu.
@Emre Ozansoy @Dosi @Turkuazz @slhttnmtl @kerem @dreamy
İşte Sonuçlar:
@Emre Ozansoy @Dosi @Turkuazz @slhttnmtl @kerem @dreamy
İşte Sonuçlar:
Anam maşallah Sertab çoğu kişinin ya 1. sırasında ya 2. Şuraya ayda yılda bir çok beğendiğim bir şarkı gelmiş (külliyen yalan(Yorum yapasım geldi.)
Ver O Zaman Gömleklerimi'ye kaç haftadır oy vermeyi bırakmama rağmen hala zirvede yer almaya devam ediyor. Zirvede tamamladı sanırım, tebrikler.
Emir Can sonunda listeye giriş yapmış. Listede hakettiği ederi verilmeyecek olsa da şarkıyı tam gaz desteklemeye devam edeceğiz.@dreamy
Gökçe'nin detoks etkisi yaratan şarkısı düşmüş. Sertab'la beraber ilerleyebildiği kadar gider umarım.
Hadise'nin Küçük Bir Yol şarkısı çok daha iyiydi, bu şarkıya tam ısınamadım maalesef. Yıldız Tilbe'nin en son hangi şarkısını dinlediğimi hatırlamıyorum zaten.
Hande Yener'i acilen listeye bekliyoruz keza klip çektiği son şarkısı albümün en iyi şarkısı olabilir.
------
Emeğine sağlık @tolgab, bu etkinliğin yıllardır aksamadan ilerlemesinde en büyük katkı senin. Bizde oylayanlar olarak destek amaçlı her hafta liste yaparak etkinliği ayakta tutmaya devam edeceğiz inşallah.![]()
Sertab Erener forumda sevilen bir şarkıcıdır. MS ve BŞB yarışmalarında da çok iyi dereceler aldı. Şuan baktım da 1. sırada yer verenleri görünce 2. sırada yer verdiğime utandım.Anam maşallah Sertab çoğu kişinin ya 1. sırasında ya 2. Şuraya ayda yılda bir çok beğendiğim bir şarkı gelmiş (külliyen yalan) o da umarım zirve olmadan çıkmayacak bu listeden.
![]()
Forumun en sevdiğim yönlerine birisi daha eklendi.Sertab Erener forumda sevilen bir şarkıcıdır. MS ve BŞB yarışmalarında da çok iyi dereceler aldı. Şuan baktım da 1. sırada yer verenleri görünce 2. sırada yer verdiğime utandım.![]()
Kesinlikle. Son dönemin bana göre söz bakımından en kusursuz şarkısı, daha da yükselir umarım. İki hafta önce ben oylamayı unutmuştum, daha iyi bir giriş yapabilirdi...Emir Can sonunda listeye giriş yapmış. Listede hakettiği ederi verilmeyecek olsa da şarkıyı tam gaz desteklemeye devam edeceğiz.@dreamy
Yine unutacaksın sanırım.Kesinlikle. Son dönemin bana göre söz bakımından en kusursuz şarkısı, daha da yükselir umarım. İki hafta önce ben oylamayı unutmuştum, daha iyi bir giriş yapabilirdi...
Bu aralar Emir Can, Sertab'tan daha ağır basıyor.Forumun en sevdiğim yönlerine birisi daha eklendi.
2. sırada mı yer verdin? Çok ayıp.![]()
Ben şok, ben iptal, ben vefat.Yine unutacaksın sanırım.
Bu aralar Emir Can, Sertab'tan daha ağır basıyor.![]()
Aklımdayken yapsam iyi olacak.Yine unutacaksın sanırım.![]()