Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu site benden gençliğimi aldı Şaka bir yana buraya geleli yaklaşık 2 yıl oldu. (Vay be daha dün gibi kayıt olduğum gün. Zaman ne de çabuk geçivermiş ) Zaman zaman asabım bozuldu insanlıktan çıktım cezalar aldım defalarca ban yedim ama eninde sonunda geri döndüm bumerang gibi Çünkü güzel dostluklar edindim. Reelde de tanıştığım/tanışacağım insanlar oldu. Hüznün de en dibini yaşadık. Sevdiğim, abim yerine koyduğum [USER=87352]@china_shangai[/USER] abimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun..Zaman zaman sinirlerimi zıplatsa da FAV10'u seviyorum denilebilir Ayriyetten bu forum bana savunduğum fikirlerin ne kadar doğru olduğunu da gösterdi. Hani bazı platformlar vardır insan ''aa ben ne kadar yanlış düşünüyormuşum'' diye öz eleştiri yapar ben ise tam tersi buraya geldiğim günden bu yana ne kadar doğru savların etrafında mevzilendiğimi anladım. Teşekkürler Fav10 <3
Bu site benden gençliğimi aldı
Şaka bir yana buraya geleli yaklaşık 2 yıl oldu. (Vay be daha dün gibi kayıt olduğum gün. Zaman ne de çabuk geçivermiş ) Zaman zaman asabım bozuldu insanlıktan çıktım cezalar aldım defalarca ban yedim ama eninde sonunda geri döndüm bumerang gibi Çünkü güzel dostluklar edindim. Reelde de tanıştığım/tanışacağım insanlar oldu. Hüznün de en dibini yaşadık. Sevdiğim, abim yerine koyduğum [USER=87352]@china_shangai[/USER] abimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun..
Zaman zaman sinirlerimi zıplatsa da FAV10'u seviyorum denilebilir Ayriyetten bu forum bana savunduğum fikirlerin ne kadar doğru olduğunu da gösterdi. Hani bazı platformlar vardır insan ''aa ben ne kadar yanlış düşünüyormuşum'' diye öz eleştiri yapar ben ise tam tersi buraya geldiğim günden bu yana ne kadar doğru savların etrafında mevzilendiğimi anladım. Teşekkürler Fav10 <3