Damien Duff
Favori Üye
İnternetini kesmiş asker ve sokağa çıkma yasağı koymuş
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Çiğdem- ben hesapladım 52.60 reyting alıcalsın total de
Neden güldü n @Çiğdem-
Son düzenleme:
İnternetini kesmiş asker ve sokağa çıkma yasağı koymuş
Aslında ölçme amacım yoktu, ama bu kadar isteniyorsa açarım. Gerçi bu sistemden değil, @MayısKralı'nınkinden devam edeceğim.
bu akşam aç benim albümüm 7.hafta ve sonucları birleştirip reytingini koyucaksın ve benim albümüm çeyrek final haftasınıda hafta ve sonucları birleştirirsin mayıskralı öyle yapıyordu zaten yarışmam bitti gibi birşey bari şu son reytinglerimizi görelim ayollAslında ölçme amacım yoktu, ama bu kadar isteniyorsa açarım. Gerçi bu sistemden değil, @MayısKralı'nınkinden devam edeceğim.
Ama 1 saat civarı beklemen gerekecek, hesaplamak kolay olmuyor.bu akşam aç benim albümüm 7.hafta ve sonucları birleştirip reytingini koyucaksın ve benim albümüm çeyrek final haftasınıda hafta ve sonucları birleştirirsin mayıskralı öyle yapıyordu zaten yarışmam bitti gibi birşey bari şu son reytinglerimizi görelim ayoll
Ben birazını senin sisteme göre hesapladımAma 1 saat civarı beklemen gerekecek, hesaplamak kolay olmuyor.
12 ye kadar açta fark etmez cnmAma 1 saat civarı beklemen gerekecek, hesaplamak kolay olmuyor.
Lacivert dizisi ikinci kara gül vakası resmen ama MayisKralinın sisteminde yakın olabilirsiniz Aserat ın sisteminde acunu bile geçmiş durumdasın12 ye kadar açta fark etmez cnm
yarı finali bugün hesaplama onun sonuçlarını daha yapmadık çünkü @pompyin dizilerinide yaparsın hadi sana kolay gelsin
Konudaki sistem geçersiz, başka bir şey uygulayacağım.Lacivert dizisi ikinci kara gül vakası resmen ama MayisKralinın sisteminde yakın olabilirsiniz Aserat ın sisteminde acunu bile geçmiş durumdasın
Bu arada Benim Albümüm'ün sonuç konusu bu haftaya sarkmış, ama sadece çeyrek finali değerlendirmeye alacağım.12 ye kadar açta fark etmez cnm
yarı finali bugün hesaplama onun sonuçlarını daha yapmadık çünkü @pompyin dizilerinide yaparsın hadi sana kolay gelsinhadi sana kolay gelsin
52.86 REYTINGI BENIM ALBÜMÜMKonudaki sistem geçersiz, başka bir şey uygulayacağım.
yapacağın sistemi koysana oraya onu uygulamıcaksan neden öyle yaptın cnm kafana göre olmazki ama şuan hangi sistem yapıcaksan doğru dürüst konuya yaz böyle süreklid eğişicekse olmaz ayrıca hafta ve sonucları zaten birleşik oluyor aynı yanı oyüzden 7.hafta ve çeyrek final sonuclarını bekliyorumKonudaki sistem geçersiz, başka bir şey uygulayacağım.
Bu arada Benim Albümüm'ün sonuç konusu bu haftaya sarkmış, ama sadece çeyrek finali değerlendirmeye alacağım.
Benim reytingim düştü diye vurulma madem harunu eylüle kadar bakmam lafına karşılık bende beşiktaş takımîna saldırdımyapacağın sistemi koysana oraya onu uygulamıcaksan neden öyle yaptın cnm kafana göre olmazki ama şuan hangi sistem yapıcaksan doğru dürüst konuya yaz böyle süreklid eğişicekse olmaz ayrıca hafta ve sonucları zaten birleşik oluyor aynı yanı oyüzden 7.hafta ve çeyrek final sonuclarını bekliyorum
Kafama göre değiştirmiyorum, sadece daha iyi ve oturan bir sistem ile halletmeye çalışıyorum ve sonuçların olduğu konuya da ekleyeceğim.yapacağın sistemi koysana oraya onu uygulamıcaksan neden öyle yaptın cnm kafana göre olmazki ama şuan hangi sistem yapıcaksan doğru dürüst konuya yaz böyle süreklid eğişicekse olmaz ayrıca hafta ve sonucları zaten birleşik oluyor aynı yanı oyüzden 7.hafta ve çeyrek final sonuclarını bekliyorum
7.haftayı hafta ve sonucları .eyrekide hafta ve sonuclarıyla yapta geç olmasıda sorun değil bekliyoruz ozamanKafama göre değiştirmiyorum, sadece daha iyi ve oturan bir sistem ile halletmeye çalışıyorum ve sonuçların olduğu konuya da ekleyeceğim.
Dün uykusuz kaldım7.haftayı hafta ve sonucları .eyrekide hafta ve sonuclarıyla yapta geç olmasıda sorun değil bekliyoruz ozaman
aaa neden cnmDün uykusuz kaldım
Harunun türkçe tercümesini bekledim yapmayıncada hem uykusuz kaldımaaa neden cnm
aaaa @Harunnn60 yakısıyormu sana ayoll pompyın diğer bölümünü türkçe çeviri yap tamammı 😉Harunun türkçe tercümesini bekledim yapmayıncada hem uykusuz kaldım
Harun beşiktaşlı diye Besiktası hedef yaptım senaryoyu değiştirip
2.bölümünü olurdu o hiç anlaşılmadıaaaa @Harunnn60 yakısıyormu sana ayoll pompyın diğer bölümünü türkçe çeviri yap tamammı 😉
Aslında ölçme amacım yoktu, ama bu kadar isteniyorsa açarım. Gerçi bu sistemden değil, @MayısKralı'nınkinden devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?