Fav10 Senaryo Reytingleri | 5-14 Eylül 2016

Onunla ilgisi yok. Mesela yeni dizimde seni başrol yapmayacağım ama bir şekilde okuyacaksınız bence. Önemli olan kalitesi.

O sıkıcı bölüme rağmen 2 reytingi geçmişsin şükret bence.
ben başrolu gölgede bırakır yine kitleyi kendime çeviririm ende olsa

aa bu arada halkın polisi arka sokaklar gibi hala belirli yüksek reyting alıyor gerçek hayattakı totel reytingininde benzeri gibi @pompy senide kutluyorum 😉
İkiye 2.80 ne düştüler 1200 tonluk bomba işe yaradı Bodrum masalının karakterleri işe yaradı Alara patlamada öldü babası yüzünden 9 tane patlama oldu savcıda şehit oldu baş savcı yakalandı ardından hem organize şube bütün bir emniyet teşkilatı ve ailesini patlattım

Aslında pek ekleme niyetim yoktu ama bu mesajdan sonra bir daha düşünmem gerekecek sanırım. Gerçi ona daha çok var ama şimdiden nabız ölçeyim dedim.
@MayısKralı gelsin hep aklına bir senaryoda ben vardım emre falan köy senaryosuydu çokta ilgiyle izleniyordu neymiş sıkılmış bitirdi diziyi ogünden beridir hiçbir dizisi tutmuyor halada sürünüyor onun gibi olursun

O dizi de aslında pek tutmamış gibiydi ama sanırım risk almayayım.

bitirdikten sonra 2.kez gelmesi tutmadı herşeyin ilki güzel bitirene kadar forumun en çok okunaN senaryosuydu be nereye tutmamıştı açın bakın
Bazı bölümlerde o kadar yorum yoktu diye biliyorum ama sen öyle diyorsan öyledir.

Lacivert 8.bölümüyle dehşet şekilde geri dönüp zirveyi alacaktır