Damien Duff
Favori Üye
halkın polisinde formatı osmanlıya çevirecektim 15 temmuz engel oldu çünkü forumda osmanlıda bir peri hikayesi yazdım hemen herkes baktı
halkın polisinde formatı osmanlıya çevirecektim 15 temmuz engel oldu çünkü forumda osmanlıda bir peri hikayesi yazdım hemen herkes baktı
Ben 0 Reyting aldım 1 hafta önce bu hafta 3 E yükseldim sence daha kaça yükselerim cevap verirmisinDoğru düzgün tanıtım yapmadım ondan reyting almadıŞimdi erkenden yayınlayınca reyting alırım
osmanlı savaşı dahada yükselir osmanlı kelimesini duyanlar bakar benim diziye karşı alerjileri var vadicilerin gerçekleri yazdım diye senaryoda boykot uyguluyorlarBen 0 Reyting aldım 1 hafta önce bu hafta 3 E yükseldim sence daha kaça yükselerim cevap verirmisin
Kaça en fazla ve kaçıncı olur bence bu bölüm kaç alacak lacivert yok kaç Reyting ile kaçıncı olurosmanlı savaşı dahada yükselir osmanlı kelimesini duyanlar bakar benim diziye karşı alerjileri var vadicilerin gerçekleri yazdım diye senaryoda boykot uyguluyorlar
4. bölüme yorumunu hala göremedim. Ayrıca DŞ için de oy lazım onu da bekliyorum.Reytinglerin durumuna göre devam ettireceğim, ama ilk bölümden listeye girememek büyük şok olduAşkın Peşinden'e yorum yazmaya devam ederim
İnşallah Lacivert'in reytingleri duvara çakılır sonra tepetaklak aşağı düşer
Hayır sadece 1 haftalık araBir süre ara mı verdin dizine yoksa 1 hafta mı Osmanlı savaşı için çok iyi olabilir 5-6 Reyting alabilirizsonuçta forumun en çok izlenen dizisi. yok inşallah ab de 6 Reyting alsak 3.oluruz zateniyi bir yükseliş beni bekliyor
Bende cumaya kadar ara veriyorum sihirli annem takipteye 23 eylül cumaHayır sadece 1 haftalık ara
Admin verdi yetkiyi keşke sen devralsan aseratın sisteminde battım jüri oluşturun total va ab diyeBenim yokluğumu fırsat bilip izinsiz Reyting sistemi başlatılmış yakında bu kaçak ölçümler durdurulacaktır.
Sen bu hırsla admin bile olabilirsin dostum.Daha neler yapacağım göreceksiniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?