polat şaşmaz dönmüş oyuna tekrar katılabilir değilmi
Sen de biraz destek versen fena olmaz yani 330 puan nedir
polat şaşmaz dönmüş oyuna tekrar katılabilir değilmi
ben henüz oynamadımkı bunu ayoll oyuna bakmak için 1 defa oynamıştımSen de biraz destek versen fena olmaz yani 330 puan nedirYoldayken basacaksın tuşa tam kayanın dibindeyken bırakıcaksın zor bir şey yok bundaYoksa göndeririz seni haberin olsun bizim takımda sonuncu sensin
ben henüz oynamadımkı bunu ayoll oyuna bakmak için 1 defa oynamıştım
darkleqend 15 gün yokmuş elemeye kalırsak 0 puan alıcakmış onu şutlarız işteİyi başla o zaman hemen senden 530 puan ile liderlik bekliyorum
darkleqend 15 gün yokmuş elemeye kalırsak 0 puan alıcakmış onu şutlarız işte
hahaha evet diğer oyunlardada olamıcak oda sorun olurMantıklıŞimdi derecelerine baktım da ilk oyunda 19. ikinci oyunda 18. olmuş. Bir işe de yaramıyormuş zaten gönderelim gitsin
Birinci sen misin?MaviTakim bastirmamiz lazim böyle biterse kaybediyoruz
@Polat Şaşmaz yarışmaya geri döndü mü?Çok ilginç nasıl bir sayfa çıkıyor oyun bitince?
Ben yapamıyorum ya, taktiği nedir?Evet 528.92 ile
@Polat Şaşmaz yarışmaya geri döndü mü?
Ben yapamıyorum ya, taktiği nedir?
Arcade kısmı güncel değil, seni ikinci gösteriyor da Ozan'a sordum birinci senmişsin.
Evet@Polat Şaşmaz yarışmaya geri döndü mü?
Ben yapamıyorum ya, taktiği nedir?
Arcade kısmı güncel değil, seni ikinci gösteriyor da Ozan'a sordum birinci senmişsin.
SON İKİ SAAT!
Arkadaşlar oyunumuzda saat 22.00'dan itibaren yapacağın skorların hiç bir etkisi olmayacaktır. Tam 22.00'da oyun bitecek, oynamayanlara ve yeni skor denemesi yapmak isteyenlere hatırlatalım.
Eleme de bu akşam başlayacak, herkese başarılar.
Yarışmayı ben devraldım, Ozan'a darbe yaptım.tamamda sana ne oluyor ayoll
aaa iyi ozaman @OzaN eline yüzüne bulaştırdı beceriksizYarışmayı ben devraldım, Ozan'a darbe yaptım.
İşin şakası artık elemeleri ben yapacağım, oyunları da Ozan halledecek. Koalisyon.
528den ileri gidilmiyor
Faullerde 550ye kadar çıktım ama normalde olmuyorTahminimce en fazla 530 yapilir daha fazla imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?