legolas9900
Favori Üye
1 gün ne agaOyuna nasıl alışacaz 2 gün normal bence.
Katilmiyorum düsün snake gibi bi oyun geldi ve bir takimin kazanacagi kesinlesti artik oyunu oynamanin ne anlami var
1 gün ne agaOyuna nasıl alışacaz 2 gün normal bence.
Snake 3 gün oynandı. Bugün oynanmasa sıkıntı olmazdıKatilmiyorum düsün snake gibi bi oyun geldi ve bir takimin kazanacagi kesinlesti artik oyunu oynamanin ne anlami varOyuna alismak en fazla 1 saatini alirBence Survivor'da kisa sürede en iyi performansi sergilemek daha önemli
Snake 3 gün oynandı. Bugün oynanmasa sıkıntı olmazdı
Aynen 2 gun iyi 1 gun cok az 3 gun fazlaSnake 3 gün oynandı. Bugün oynanmasa sıkıntı olmazdı
siz oy kullanamıyormusunuz diğerlerinden birini seçseneKızzz bende göremiyorum oyları şutlayacaklar galiba beni🙂
Kızzz bende göremiyorum oyları şutlayacaklar galiba beni🙂
siz oy kullanamıyormusunuz diğerlerinden birini seçsene
karıştırmış orayı cnm ben kazanan kırmızı takımdayımOzan bi karar ver cnm mavi takımda mı bu @Çiğdem- kırmızıda mı ?
Mavi takım sıralamasına almışsın ama kırmızı takımda ismi var
Oo tebriks abla inşallah sen şampiyon olcankarıştırmış orayı cnm ben kazanan kırmızı takımdayım
hayır bizim takımımız çok güçlü olduOo tebriks abla inşallah sen şampiyon olcan(Hayaller bu , gerçekler 2. Hafta elenme)
Yani şampiyon olamazsın dimihayır bizim takımımız çok güçlü oldu
oda neYani şampiyon olamazsın dimi
Birleşme partisinde ne giycen
Kız sonda az kişi alınca birleşme partisi oluyor ya hani takım makım olmuyor aynı adaya gidiliyor ya hani.Eğer kalırsan ne giycenoda ne
hahah bilmiyorum ben survivor kuralalrından anlamamki ozaman benim takımımdakiler bana rakipmi olucaklar bir süre sonraKız sonda az kişi alınca birleşme partisi oluyor ya hani takım makım olmuyor aynı adaya gidiliyor ya hani.Eğer kalırsan ne giycen
Evethahah bilmiyorum ben survivor kuralalrından anlamamki ozaman benim takımımdakiler bana rakipmi olucaklar bir süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?