Nerelerini dişliyor da içiyor acep?Aaaa Şahika gerçekten yapıyor olabilir
Nerelerini dişliyor da içiyor acep?Aaaa Şahika gerçekten yapıyor olabilir
böyle kapında köle yapıcan oğlanlarıNerelerini dişliyor da içiyor acep?
Hep dedim Arzu mommy bu ecünnüyü almaz diye ve sen hep aksini söyledin.
oğlan vazgeçmemiş gibiHep dedim Arzu mommy bu ecünnüyü almaz diye ve sen hep aksini söyledin.Kapak olsun sana.
Arzu ne yapar onu.oğlan vazgeçmemiş gibibelli olmaz o işler
ay sanki seni mi alacak onun yerineArzu ne yapar onu.
Alsa pişman olmaz.ay sanki seni mi alacak onun yerine
Dediklerim çıktı, esas benim zaferim.
Ayol 1 tatile 30 milyon tl harcatmış hande daha napsın 7/24 gezdi parayı yedi oğlanla baş başa geceler de cabasıDediklerim çıktı, esas benim zaferim.
Cehennemine ateş topladı bol bol.Ayol 1 tatile 30 milyon tl harcatmış hande daha napsın 7/24 gezdi parayı yedi oğlanla baş başa geceler de cabası
Sen onu bırak çağatayın 35.yaş günü için organizasyon hazırlanıyormuş davet edildin miCehennemine ateş topladı bol bol.
Aaa müsait değilim o gün.Sen onu bırak çağatayın 35.yaş günü için organizasyon hazırlanıyormuş davet edildin mi
Bülent halam da senin gibi kinci çıktıAaa müsait değilim o gün.
Ben kindar değilim ayol.Bülent halam da senin gibi kinci çıktı@Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @Emre Ozansoy
Kıvanç sağlıkçı olsa sen orana burana sprey sıktırıp ovdurmak için hemen sakatlanırdınBen kindar değilim ayol.Sadece hak edene hak ettiği gibi davranıyorum.
Rezil herif 🤮🤮 @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.AdamBen kindar değilim ayol.Sadece hak edene hak ettiği gibi davranıyorum.
Macun utandırmaya devam ediyor.Kıvanç sağlıkçı olsa sen orana burana sprey sıktırıp ovdurmak için hemen sakatlanırdın
------
Rezil herif 🤮🤮 @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1959974168948007040
Seni çağırmadılar diye sinirlisin sanırımMacun utandırmaya devam ediyor.
Senin tacizlerine çok fazla maruz kaldığım için sinirliyim.Seni çağırmadılar diye sinirlisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?