Aaa bu kaosa beni niye etiketlemedin?
Valla alındımGerçekten kaos gibi kaos
aaaa skandalHiç ilgimi çekmiyor bu içi geçmişler.
Aaa bu kaosa beni niye etiketlemedin?
Valla alındımGerçekten kaos gibi kaos
aaaa skandalHiç ilgimi çekmiyor bu içi geçmişler.
evet Bülent halam 8-10 yıl önceki bir programda da laf ediyormuş
Bu çocuklar kim ayol?Biraz daha bekleseler büyük oğlanı da @serhatt la başgöz edip çifte düğün yaparlardıEkli dosyayı görüntüle 136355
Sence ? Resimde anne var baba var çocuklar kim olabilirBu çocuklar kim ayol?
Kız evlenmeden 5 çocuk mu yaptılar? 😱Sence ? Resimde anne var baba var çocuklar kim olabilir
Büyük olan hariç 4ü bu kadındanKız evlenmeden 5 çocuk mu yaptılar? 😱
Yuhhhhh, evlenmeden 4 çocuk. 😱Büyük olan hariç 4ü bu kadından
5 hatta biri öldü bebekkenYuhhhhh, evlenmeden 4 çocuk. 😱
Nikahsız yapmak çok çirkin.5 hatta biri öldü bebekken
İyi ki doğuramıyorsun sen 1 düzine yapıp yalı yalı gezerdin
Yine parayı basıp haber yaptırmışsın geberdin kudurukluktanNikahsız yapmak çok çirkin.
Hep dedim yine diyorum. Özge'yi almayan aile bu ecünnüyü hiç almaz.Yine parayı basıp haber yaptırmışsın geberdin kudurukluktan
Arap ülkeleri yerine senin odana düşerler de senden kurtuluruzHep dedim yine diyorum. Özge'yi almayan aile bu ecünnüyü hiç almaz.OH OLSUN.
Bu onlar için ödül olur.Arap ülkeleri yerine senin odana düşerler de senden kurtuluruz
https://twitter.com/x/status/1955566438661652893
Bu teklifler çok ilginç bu arada 1 saat için 250-300 bin dolar veriyorlar ; inş sadece davet ya da yemektirBu onlar için ödül olur.
Ayol başka ne olacak o kadar insanla.Bu teklifler çok ilginç bu arada 1 saat için 250-300 bin dolar veriyorlar ; inş sadece davet ya da yemektir
Sen memleketine dönüp şu kadar insanla. Noluyor bir bakAyol başka ne olacak o kadar insanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?