Fav10 Oscar Takımı 2019 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Yorum üstadı @MEnes arkadaşa yardımcı olalım, yol gösterelim adaşım...
Benim kendime hayrım yok daha 14 15 tane film yorumum duruyor.
Arkadaşa diyecek bir şeyim ancak şu olabilir. Sanat için kendini değiştirmeli ve fedakarlıklarda bulunmalı...

Son düzenleme:

Emeğine sağlık. 2015’ten sonraki en iyi film senesi olduğu için ben bile son senelerdeki rekorumu geçmişim, ki izleyeceğim 2-3 film daha var en az.

Buna rağmen öyle abartıldığı gibi 94 ya da 99 senesindeki gibi bir yıl da olmadı, hatta 2010’lardaki en iyi sene bile değil sinema adına ama elbette son senelerin en zengini kalite bakımından.

Reactions: Sherlock
Evime geldiğime göre bir kaç haftaya yetişirim size.

Jojo Rabbit ve Knives Out'a 8.5 verdim. Ayrıca Toy Story 4 de 8.5 olursa sevinirim.

Bu gece başlıyorum

Harriet diye bir film var kadın oyuncu ve şarkı adayı. Onu da eklesen iyi olur bence.

@Sherlock eline sağlık.

Bombshell, Judy, Rise of Skywalker ve Lighthouse'u izledim. En kısa sürede yorumları ekleyeceğim.

And Then We Danced'ı bence hiçbirimiz izleyemeyeceğiz sezon sonuna kadar.
Ortada bir çıkış tarihi vs yok.

Knives Out'u bugün izlemeye gidiyorum nihayet.

1917'yi 7 Şubat'ta Little Women'ı 14 Şubat'ta vizyonda izlemeyi planlıyorum.

Uncut Gems 31 Ocak'ta Netflix'te olacak. A Beautiful Day in the Neighborhood 4 Şubat'ta iTunes'ta olacak. Frozen II ise 11 Şubat'ta iTunes'ta olacak. Bekleyin derim üçünü de.

Missing Link listemde olan bir film değildi ama Altın Küre ödülü, Oscar adaylığı sonrası izleyeceğiz.

How to Train Your Dragon'un ilkini çok ikincisini az sevmiştim. Üçüncüsünü de dener gibi oldum ama sarmadı, izlemeyeceğim.

Sorry We Missed You için de bir an önce iTunes çıkış tarihi açıklanır umarım. Onu da sezon bitmeden izlemek istiyorum. Aynı şekilde listede olmayan Richard Jewell ve A Hidden Life'ı da.

Ha evet Richard Jewell de eklenebilir. Yardımcı kadın oyuncu adaylığı var.
@Sherlock

Peki ya ben... Listeden 19 film izledim ve yorum sayım 3...

Adaşım sen SABAR kültüründen gelmiş biri olduğun için, son güne bıraksan dahi izlediğin tüm filmler için yorum yapacağına eminim.
O yüzden sana söyleme gereği dahi hissetmedim.

Gerçi biz birçok filmi bir şekilde denk getirip sinemada izledik bu sene, ona rağmen hala yorumlamamış olman kan dondurucu tabii.

Reactions: MEnes