hee şimdi anladım ? bende başka sanmıştım ?vuran süpriz çocuklar başka bir gezegenin selenasını koruyor
hee şimdi anladım ? bende başka sanmıştım ?vuran süpriz çocuklar başka bir gezegenin selenasını koruyor
başka bir gezene saman yolunda görünmez bir gezegenzaten bir uzayı çözdüm de işit dünyadan füze yolayıp uzaydaki ingilizlerimi vuruyor ingilizler dünyada türkiyeyemi düşüyor yoksa uzaydaki türkiye gençlerinin koruduğu çukurluğamı düşüyor o kısmıda çözsem sorun kalmayacak
pompy söyledi ya orasını selenanın gücünü kullanıyorlar dedi o zaman olur tabihahaha ayy bunlar vuruluyormuş ve uzaya düşüyormuş sende burayı anlat bana
o vuran Hades gibi ve pahdişah selim gibipompy söyledi ya orasını selenanın gücünü kullanıyorlar dedi o zaman olur tabi)
Hemen tercüme edip anlatacağımgüzel olmuş gibi yalnız tam olayı kavrayabilmem için @Almila dan yardım almam şart
Pompy başka tarz biliyor muPolisiye olacak gibi gözüküyor ben drama seviyorum.
Önceden sihirli senaryoları vardı şimdi onuda bıraktı.Hemen tercüme edip anlatacağım
Pompy başka tarz biliyor mu
Önceden sihirli senaryoları vardı şimdi onuda bıraktı.
keşke sihirli dizilere dönse süper olur ya
Pompy senaryosu bu hemen dediysem birkaç hafta sürerkeşke sihirli dizilere dönse süper olur yaokurken bir tarafımızda bomba patlar diye terler döke döke senaryoyu zor bitiriyoruz
bu arada almila hemen tercüme edeyim demişsin bekliyoruz)
kurnazlık yapıyorsun unutturacaksınPompy senaryosu bu hemen dediysem birkaç hafta sürer
kurnazlık yapıyorsun unutturacaksıniki haftaya @pompy 40 senaryo daha yazacak biz bunu çoktan unutmuş oluruz
duydunmu @sokak sanati
Etiketlemene gerek yok Selim anlatıyor zaten bizeduydunmu @sokak sanati)
ya pompy, sokak sanati ile @Almila yı niye etiketlemiyorsun senin yüzünden bir çok senaryoyu kaçırıyorlar ??
öyle bir cümle kurmuşsunki neresinden tutsam elimde kalıyorEtiketlemene gerek yok Selim anlatıyor zaten bize
Pompy 'nin etiketlemesine gerek yok işteöyle bir cümle kurmuşsunki neresinden tutsam elimde kalıyor
pompy nin mi etiketlemesine gerek yok ? benimmi etiketlememe gerek yok? anlatan kim ?? türkçe hocan olsam üstüste sınıf tekrarı yaptırırdım bir kaç yıl))
öffff sonundaPompy 'nin etiketlemesine gerek yok işte
Anlayabileceğini düşünmüştümöffff sonunda)
işte benden değilde pompy den alıntı yapıp yukardaki cümleleri kullansaydın o kadar durum karışmıyacaktı))
sandığın kadar zeki değilimAnlayabileceğini düşünmüştüm
Bunu öğrenmem iyi oldusandığın kadar zeki değilim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?