Fav10 nette Eski Yayınlanan Dizi Geri Dönüyor

Ali Ozan'da vardır dizide kesin.

Yok yok ben hepsini sana yollarım sen adıma yazarsın zaten sürekli konuşuyoruz özelden pompy senaryoları hakkında.

Keşke bizde onun gibi yazabilsek

Yok yok ben hepsini sana yollarım sen adıma yazarsın zaten sürekli konuşuyoruz özelden pompy senaryoları hakkında.

Keşke bizde onun gibi yazabilsek
@pompy almila fragmanını çok beğenmiş bundan sonra bana özel mesaj olarak senaryolarını yollasın diyor
)

1.bölüm fragmanı 2
ingilizler uzayda keşif yaparken işidin gücü gittikçe çoğalmış ve bir vurulmayla bir gezegenin içine düşmüşler ama bu gezegen dünyadaki türkiye cumhuriyetinin gençlerinin koruduğu iyilik için evrene gönderilen kişiyi dünyada yakalamak için görevlendirilen ingiliz askerleri Türkiyenin bundan haberi yoktur Betüşün geleceği gören kızı Hepimizin peşinde ingilizler iyileri yok edicek silahları @Çiğdem- @cookies @Yiğitt @ABAY_06 @destere

güzel olmuş gibi yalnız tam olayı kavrayabilmem için @Almila dan yardım almam şart

ayy aslında bilmece bulmaca çözmekten daha yararlı olabilir bu senaryolar ne anlatılmaya çalıştığını anlamaya çalışmak bence zekamızı geliştirebilir
zaten bu fragman İngilizler uzayda vuruluyor ve dünya dışında yaşam olan bir gezegene düşüyor

nediyorsun fragmana
ingilizleri vuran işidlilermi orda ingilizler bir çukura düşüyor çukuru savunanlar türkiye cumhuriyeti gençleri falan ? oralar biraz karışık gibi ?

çiğdem banada anlat ayrıntıyı

ingilizleri vuran işidlilermi orda ingilizler bir çukura düşüyor çukuru savunanlar türkiye cumhuriyeti gençleri falan ? oralar biraz karışık gibi ?

vuran süpriz çocuklar başka bir gezegenin selenasını koruyor

zaten bir uzayı çözdüm de işit dünyadan füze yolayıp uzaydaki ingilizlerimi vuruyor ingilizler dünyada türkiyeyemi düşüyor yoksa uzaydaki türkiye gençlerinin koruduğu çukurluğamı düşüyor o kısmıda çözsem sorun kalmayacak

hahaha ayy bunlar vuruluyormuş ve uzaya düşüyormuş sende burayı anlat bana