üyeler iyi anlaşıyor ,küfürsüz, saygılı ,eğlenceli,
iyi, birbirine yardımcı olan insanlar var
Seni gidiiiii bacacııı seni 🤪😛 @12.AdamZamanında reytingleri takip etmek için üye oldum ama zamanla arkadaṣlıklar kurdum ve güzel bir ortam oluṣtu. Bir ara ara verdim ve bugün tekrar buradaysam birkaç kiṣi sayesindedir. Kafa dağıtmak için gayet iyi.
Seni gidiiiii bacacııı seni 🤪😛 @12.Adam
Her bacadannn franggggggggg ların çıkacaksaaaa neden olmasın 🤪😛Bir ara o bacalar temizlenmesi gerek gelir bakarsın
Geldiğin günden sonra forum zıvanadan çıktı. @AngelicaReytingleri takip ediyordum, sonra dedim ki bu forumda çok resmiyet var biraz goygoysal çeki düzen vermeli dedim ve üye oldum
Geldiğin günden sonra forum zıvanadan çıktı. @Angelica
Teşekkürler.Çok doğru bir tespit dostum
Adeta çarpmaya geldim diyorsun 😄😄😄Reytingleri takip ediyordum, sonra dedim ki bu forumda çok resmiyet var biraz goygoysal çeki düzen vermeli dedim ve üye oldum
Evet o dönemde gelseydi sizin Kurtlar Vadisi tayfaya almak için takasla bir olurdunuz hey gidi hey.Hoşgeldin kardeşim. Biraz yanlış zamanda gelmişsin 2011de gelecektin Buraya ah ah. Neler neler vardı şimdi tadı tuzu eski arkadaşlıklar, eski ortam hiçbirsey kalmadı.
Fazla kendini kaptırmadan günde belirli saat koyarak girmeye çalış yoksa sıkıntı oluyor. Hayatta forumdan daha güzel şeyler var onları yakala.
Ne güzel medeniyet görürdü çocuk şimdi buralarda medeniyet tek dişi kalmış canavar gibi takılıyorEvet o dönemde gelseydi sizin Kurtlar Vadisi tayfaya almak için takasla bir olurdunuz hey gidi hey.