Ben de yapıyordum ya@HeisenBerg de çok yapardı sklgjklskgjklskl
Yapardik yani. Dogruya dogru. Gecmise gidip bakanlar görür.
Ben de yapıyordum ya@HeisenBerg de çok yapardı sklgjklskgjklskl
Tuba bence çok güzel yaşını da düşünürsek ama Beren'i ben bir türlü beğenmiyorum ama bir çok ünlüden daha doğal gibiŞimdi de taş çıkartır bence güzelliğiyle birçok ünlüyü, o kadar da gömme yani. İkiz çocuk doğurmuş bir kadın düşün, 40'a yakın olan yaşıyla yine taş çıkartır birçok güzele.
@Dosi o dönemde olsa forumdan giderdi galibaYapardik yani. Dogruya dogru. Gecmise gidip bakanlar görür.
Şimdi de taş çıkartır bence güzelliğiyle birçok ünlüyü, o kadar da gömme yani. İkiz çocuk doğurmuş bir kadın düşün, 40'a yakın olan yaşıyla yine taş çıkartır birçok güzele.
Geçen benle @xdragxx a böyle yürümüyor muydun 😡😡İftiran batsın ben sizin gibi oyş moyş mu yazıyorum? 😱
Sana da yürüdü şimdi tek bana indirmeGeçen benle @xdragxx a böyle yürümüyor muydun 😡😡
Valla abartılı yorumlar beni karşıdakine karşı soğutuğu için ben görmeme adına bakmayı istemiyorumKoptum
Tam cevaa ve ben'lik hareketler.
Yok artık. Forumdaşlarımı görmek istemem, merak etmem ne zamandan beri "yürümek" oldu? 😱Geçen benle @xdragxx a böyle yürümüyor muydun 😡😡
Sana geçmiş olsun demiştim hatta dikkatli ol tehlikedesinSana da yürüdü şimdi tek bana indirme
Çok yanlış anlaşılmışım çok fesatsınız... @Tolstoyevski ile.Sana da yürüdü şimdi tek bana indirme
Valla abartılı yorumlar beni karşıdakine karşı soğutuğu için ben görmeme adına bakmayı istemiyorum
Neyse konudan cidden gideyim. Ortam bana uygun değil
Doğru yürümüyor koşuyorduYok artık. Forumdaşlarımı görmek istemem, merak etmem ne zamandan beri "yürümek" oldu? 😱
Başta şahit olsaydım evet arkadaş olmazdıkBence @Dosi gecmisteki tüm yorumlari biliyor, yani kimin ne yorumlar yaptigini. Arsiv'e bakmistir. Simdi arkadas olmazdik sanirim.
İyi bari sevindimÇok yanlış anlaşılmışım çok fesatsınız... @Tolstoyevski ile.
Ortalığı karıştırma sende.
Sana bol mutsuzluklar diliyorum!İyi bari sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?