Onun bir ara eski açtığı konuyu gördüm fenaydıCevaa ruhunu yaşatıyoruz hala
Onun bir ara eski açtığı konuyu gördüm fenaydıCevaa ruhunu yaşatıyoruz hala
Tuba'ya "moda geçmiş" dedi, evet resmen ihanet etti.Tuba, Beren vs bunlarin modasi geciyor artik. Yeniler arasinda cok güzel kadinlar var.
Odunsal ve kaba görmek istiyorsan aynaya bak şekerim.Biz daha sanatsal bir etkinlik icra etmiş olacağız, sizin dediğiniz ise daha odunsal ve kaba saba bir şey
Mesela eski profil fotondakiTuba, Beren vs bunlarin modasi geciyor artik. Yeniler arasinda cok güzel kadinlar var.
Tuba'ya "moda geçmiş" dedi, evet resmen ihanet etti.
Tamam yeter karpuz kabuğu düşürme şimdi herifin aklına
Sizi çağıran yok zaten.Yapın ben olmam istediğiniz kadar yapın.
------
@Dosi senin bileceğin iş benim de VMYM bitiyor forumdakilerin hoşuna gidecek bir sürü etkinlik ayarlarım sıkıntı yok
Canın sıkıldığı zaman bak çok fena cidden skjlgjlsljklOnun bir ara eski açtığı konuyu gördüm fenaydı
Vucüt yorumlayıp oyş vs gibi yorumları görmek istememem çok doğalSana ne oldu ya
Vucüt yorumlayıp oyş vs gibi yorumları görmek istememem çok doğaleski resimlerde ne biçim yorumlar var.
Bir sınırı vardır artık müdahale edersin aşarsaVucüt yorumlayıp oyş vs gibi yorumları görmek istememem çok doğaleski resimlerde ne biçim yorumlar var.
Haklıyım 😎Koptum
Tam cevaa ve ben'lik hareketler.
Bunu en çok @serhatt yapıyor ama ona neden tek söz yok 😡Vucüt yorumlayıp oyş vs gibi yorumları görmek istememem çok doğaleski resimlerde ne biçim yorumlar var.
Baksana 2 yönetici anında bana ters davrandılar. Tüm yöneticiler erkek. Benim lafım para etmez. Çoğunluk maalesef.Bir sınırı vardır artık müdahale edersin aşarsa
Ben de yapıyordum yaKoptum
Tam cevaa ve ben'lik hareketler.
Siz benim içimde bulunmamı istediğininiz konuda yapacaksınız.Bunu en çok @serhatt yapıyor ama ona neden tek söz yok 😡
Şimdi de taş çıkartır bence güzelliğiyle birçok ünlüyü, o kadar da gömme yani. İkiz çocuk doğurmuş bir kadın düşün, 40'a yakın olan yaşıyla yine taş çıkartır birçok güzele.Tuba'ya cirkin demedim ki, sende beni iyice ihanetci ettin.Tuba'nin yeri ayridir bende. Ama Asi'de rol aldigi zamanlarda görselligi ile. Kisa saciyla degil mesela.
Oyşş'u yasaklayacak halimiz yok galiba? @TolstoyevskiBaksana 2 yönetici anında bana ters davrandılar. Tüm yöneticiler erkek. Benim lafım para etmez. Çoğunluk maalesef.
İftiran batsın ben sizin gibi oyş moyş mu yazıyorum? 😱Bunu en çok @serhatt yapıyor ama ona neden tek söz yok 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?