Fav10 Medya Gazetesi (Sayı : 1)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Televizyon , sinema , müzik ve magazin dünyasının nabzının tutulacağı Fav10 Medya Gazetesi'nin 1. sayısı sizlerle.

TELEVİZYON

Özcan Deniz yeni sezonda Avşar Film'in yeni dizisinde baş rol olarak yer alacak. Aynı zamanda senaryosunu ve yönetmenliğini de üstleneceği dizinin kanalı henüz belli değil.​
( Haber : @Yiğitt )

Gonca Vuslateri yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek olan MF Yapım imzalı dizinin baş rolünde yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Merve Girgin üstlenecek.​
( Haber : @denizz19 )

Show TV'nin yeni dizisi Arkadaşlar İyidir'in kadrosuna Emre Karayel dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide öğretmen olarak yer alacak.​

Fox TV'nin sevilen drama dizisi O Hayat Benim'in baş rol oyuncusu Ezgi Asaroğlu dizinin yeni sezonunda da yer almaya devam edecek.​

Baş rollerinde Onur Tuna ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Cesur Yürek dizisinin çekimleri başladı. Cesur Yürek yakında Show TV'de.​

Ahu Sungur'da tıpkı Ezgi Asaroğlu gibi yeni sezonda O Hayat Benim'in kadrosunda yer alamaya devam edecek.​
( Haber : @Ice_Cool_23 )

Yeşim Ceren Bozoğlu yeni sezonda Fox TV'de ekrana gelecek olan Kalbimdeki Deniz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.​

TV8'in yakında izleyicilerine sunacağı yeni projesi TV filmleri serisine bir tanesi daha eklendi. Baş rollerinde Keremcem , Gizem Karaca ve Sibel Melek Arat'ın yer aldığı filmin ismi Küçük Ortak. TV8 film kuşağı yakında izleyici karşısına çıkacak.​
( Haber : @Aserat )

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi Bodrum Masalı'nın yayın tarihi belli oldu. TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi 18 Ağustos perşembe günü saat 20.00'de yayın hayatına başlayacak.​

Yeni sezonda Show TV'de ekrana gelecek olan , sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği program 29 Ağustos pazartesi günü saat 15.00'da yeni sezonunu açacak.​
( Haber : @Yiğitt )​

Star TV'nin sevilen günlük dizisi Beni Affet yeni sezonunu 19 Eylül pazartesi günü saat 17.00'da açacak.​

Canan Ergüder yeni sezonda Özge Gürel'in baş rolünde yer alacağı dizinin kadrosuna katıldı.​

Fox TV'nin sevilen yarışma programı Gardırop Savaşları yeni sezonunu 22 Ağustos pazartesi günü açacak.​
( Haber : @denizz19 )

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta Sude karakterine hayat veren Melisa Şenolsun dizinin yeni sezonunda yer almayacak. Diziden daha önce Sinem Öztürk'ün de ayrıldığı duyurulmuştu.​

Baş rollerinde Kadir Doğulu , Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı Fox TV'nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın kadrosuna Cemil Büyükdöğerli, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bahadır Vatanoğlu ve Aslı Orcan dahil oldu.​
( Haber : @denizz19 )​

Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız yeni sezonda aynı dizide başrol olarak yer alacaklar. Dizinin kanalı ve yapımcısı henüz bilinmiyor.​

Kanal D'nin sevilen sabah haberleri programı İrfan Değirmenci ile Günaydın yeni sezonunu 15 Ağustos'ta saat 06.45'te açacak.​
( Haber : Aserat)

Oyuncu kadrosunda radikal değişikliklere gidilen Muhteşem Yüzyıl : Kösem'in kadrosuna Caner Cindork'ta dahil oldu.​
( Haber : @ozgur2113 )

SİNEMA

Reha Erdem'in 9. uzun metrajlı filmi olan Koca Dünya , 73. kez düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nin 'Orrizonti' (Yeni Ufuklar) bölümünde gösterilecek.​

Başrollerinde Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği TAFF Pictures yapımcılığında çekilen İkimizin Yerine'nin afişi yayınlandı.

( Haber : @ozgur2113 )

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği , Gupse Özay ve Eda Ece'nin baş rollerinde yer aldığı Görümce filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek.​

İlk filmiyle sinemaseverlerin beğenisini toplayan Yok Artık'ın devam serisi olan Yok Artık 2'nin baş rolleri belli oldu. Filmde Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu , Şahin Irmak, Yağmur Tanrısevsin, Kaan Yıldırım, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu, Nazlı Tosunoğlu gibi isimler yer alıyor. Film 7 Ekim'de vizyona girecek.​

Baş rollerinde Tolga Çevik , Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Sen benim Her Şeyimsin filminin çekimleri başladı. Film 9 Aralık'ta vizyona girecek.​

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği , başrollerini ise Burçin Bildik, Ufuk Özkan ve Tuvana Türkay'ın paylaştığı Sen Sağ Ben Selamet'in çekimleri başladı.​

MÜZİK ve MAGAZİN

Fulin önümüzdeki günlerde Süper Kahraman isimli teklisini dinleyicilere sunacak. DMC etiketiyle çıkacak olan teklinin bestecisi ise Sude Bilge Demir.​
( Haber : @hayret bi şey )

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katılan Meryem Uzerli, dizi için hazırlandığı yeni imajı ile kameralar karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde soluğu kuaföründe alan Meryem Uzerli, dizi için saçlarını civciv sarısı rengine boyattı.​
( Haber : @batuhankaralar )

Hayat Şarkısı dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Burcuk Biricik ile sevgilisi Emre Yetkin dünya evine girdi.​

Fav10 Medya Gazetesi'nin 2. sayısı 12 Ağustos cuma günü çıkacaktır.

Son düzenleme:
güzel ama mustimin klibi çıkmış müzikte olmalıydı @hayret bi şey diğer sayıda telafi bekliyorum yoksa 1 kuruş vermem bu dergiye dahada almam

Emeğine sağlık @hayret bi şey dönüşün güzel oldu. Tahmin yarışmasını da devralabilirsin böylelikle tekrardan

güzel ama mustimin klibi çıkmış müzikte olmalıydı @hayret bi şey diğer sayıda telafi bekliyorum yoksa 1 kuruş vermem bu dergiye dahada almam
Hiçbir etkisi olmadı ki müzik piyasasına niye dergiye koysun

Şükrü ile Serenayın uyumu bence süper olacak yaa

Haber niteliğinde olan konuları açayım dedim aslında. Klipler bölümünü işin içine katarsam çıkılması zor olur gibi geldi. Ama dikkate alıyorum söylediklerini

Emeğine sağlık @hayret bi şey dönüşün güzel oldu. Tahmin yarışmasını da devralabilirsin böylelikle tekrardan

Hiçbir etkisi olmadı ki müzik piyasasına niye dergiye koysun
Teşekkürler

Tahmin yarışması özlensin daha. Onu 2017 Ocak - Şubat gibi düşünüyorum.

ondan büyük habermi var şuan ayoll diğer sayıda ben sana o konuda haber hazırlarım dergiye eklersin olurmu

Ben bir sezon yaptım geçenlerde tahmin yarışmasını hatta Pazartesi bir daha başlarız diyordum arkadaşlara sen gelmeden.

Emeğine sağlık @hayret bi şey, güzel ve faydalı bir içerik olmuş. Belki ilerleyen sayıları biraz daha genişletmek istersin, ama bu hali de gayet iyi.

Baya güzel olmuş. Tüm haberleri kısa kısa buradan takip ederim artık, konulara tek tek bakamiyorum.

Eline sağlık.

Şu senaryo bölümündeki dizileri ekle
Sihirli annem Takipte ve Halkın Polisi devletin yanında ve Sihirli annem pararel tuzak bunları unutma @hayret bi şey

Emeğine sağlık @hayret bi şey, güzel ve faydalı bir içerik olmuş. Belki ilerleyen sayıları biraz daha genişletmek istersin, ama bu hali de gayet iyi.
Teşekkürler. İlerleyen haftalarda forumdan bir şeyler eklemeyi planlıyorum. Röportaj tarzı şeyler falan.

Baya güzel olmuş. Tüm haberleri kısa kısa buradan takip ederim artık, konulara tek tek bakamiyorum.

Eline sağlık.
Teşekkürler

Şu senaryo bölümündeki dizileri ekle
Sihirli annem Takipte ve Halkın Polisi devletin yanında ve Sihirli annem pararel tuzak bunları unutma @hayret bi şey
Forumdaki dizileri falan eklemeyi düşünmüyorum.

Teşekkürler. İlerleyen haftalarda forumdan bir şeyler eklemeyi planlıyorum. Röportaj tarzı şeyler falan.

Teşekkürler

Forumdaki dizileri falan eklemeyi düşünmüyorum.
Dizimedyadan duyduğum haberler
Sihirli anneme ve selenaya pararel tuzak
Defne joy fosterın ölümü kaza değil cinayet