The_Erinch
Favori Üye
Aynen gider şimdi kokareç, bağırsak falan yapmaya çalışır 🤣🤣🤣🤣Rakip olup onu eleyelim. O gider yemeklerimize fazladan gereksiz baharat koyup sabotaj eder
Aynen gider şimdi kokareç, bağırsak falan yapmaya çalışır 🤣🤣🤣🤣Rakip olup onu eleyelim. O gider yemeklerimize fazladan gereksiz baharat koyup sabotaj eder
@The_Erinch in kabuklu yumurtasını yemediğin için böyle düşünmen normal tabi pastırmalı ve bol kalsiyumlu denemeden @Angelica deme@Angelica dedim. Aramızda en iyi yemek yapandır
Kaptan olursa bize yaptırır zaten@The_Erinch in kabuklu yumurtasını yemediğin için böyle düşünmen normal tabi pastırmalı ve bol kalsiyumlu denemeden @Angelica deme
Melek abla , Erinç abi neler diyor böyle ?@Angelica
Melek ablam yaparsa en iyisini , en lezzetlisini yapar abi .
Fatihimmmm anca internetten bulduğu resimleri atıyor 2 yıldır tık yok...
Birkere sarma yaparken resim atmıştı şimdi hakkını yemeyem ama bize faydası var mı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
------
Mavi Takım kaptanı olursan seni kapmam lazım da Tolsun becerdiği birşey var mı mutfakta
@The_Erinch in kabuklu yumurtasını yemediğin için böyle düşünmen normal tabi pastırmalı ve bol kalsiyumlu denemeden @Angelica deme
Kaptan olduktan sonra seçtiğin kırmızı takım kaptanıyla yaratıcılık oyunu oynayacaksınız abi , bu yüzden ona göre seçin.Kahvaltıma laf ettirmem..en iyi becerdiğim şey kahvaltıdır.
Üç öğün kahvaltı edebilirim.
Ama malesef başka becerdiğim birşey yok..makarna dışında.
O yüzden kaptan olursam çok iyi seçimler yapmam lazım.
Umarım katılım fazla olur kardeşim.Kaptan olduktan sonra seçtiğin kırmızı takım kaptanıyla yaratıcılık oyunu oynayacaksınız abi , bu yüzden ona göre seçin.
(Örneğin ; ben size patlıcanla ilgili yaratıcı bir yemek isteyeceğim ve sizde 10 dk içerisinde bir yemek bulup bana yollayacaksınız. Ben de bunu anlete sunup hangi yemeğin daha yaratıcı olduğunu soracağım. Ve ankette daha fazla oy alan takım kaptanı Takımına 1 puan getirmiş olacak.)
@Angelica o kadar dedim sana şu gözlüklerini gözünden çıkarma diye tüm kabukları yedin di mi yine ah bee meloo
Katılımın olması güzel olur tabi. Umarım eğlenirsiniz. Elimden geldiğince adil bir süreç olmasını istiyorum. Bu yüzden gönderdiğiniz yemekleri kimin gönderdiğini yazmaycağım ki gerçekten yemeğin yaratıcılığını oy verilsin.😊Umarım katılım fazla olur kardeşim.
Bakıldığında eğlenceli bir olay çünkü.
Bana keyifli geldi akış çünkü.
@Dosi @Tolstoyevski @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @slhttnmtl @xemrexxx
İşte bu süper olur @Mircan Saye bilince olay yancılığa giriyor çünkü 😉Katılımın olması güzel olur tabi. Umarım eğlenirsiniz. Elimden geldiğince adil bir süreç olmasını istiyorum. Bu yüzden gönderdiğiniz yemekleri kimin gönderdiğini yazmaycağım ki gerçekten yemeğin yaratıcılığını oy verilsin.😊
Evet koskoca Fav10 Masterchef çekiyoruz ADALET i bari biz burda gösterelim.İşte bu süper olur @Mircan Saye bilince olay yancılığa giriyor çünkü 😉
@Angelica o kadar dedim sana şu gözlüklerini gözünden çıkarma diye tüm kabukları yedin di mi yine ah bee meloo
Abooo gız sen bana pastırmalarda ne güzel olmuş çıtır çıtır diyodun aman Allahım demek pastırma diye kabukları çıtırdattınGözümdeydi zaten hem dişlerim de takma daha iyi fark ederdim
Akvaryumundan çıkmışsın sonundaUmarım katılım fazla olur kardeşim.
Bakıldığında eğlenceli bir olay çünkü.
Bana keyifli geldi akış çünkü.
@Dosi @Tolstoyevski @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @slhttnmtl @xemrexxx
Yerine göre bebiş.Akvaryumundan çıkmışsın sonunda
Abooo gız sen bana pastırmalarda ne güzel olmuş çıtır çıtır diyodun aman Allahım demek pastırma diye kabukları çıtırdattın
Karşıma kimi alsam diye düşünmüyorum o kişi kendini biliyor.. Nerede o Hürrem bozuntusu 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxxYENİ BÖLÜM
FAV10 MASTERCHEF
"TAKIMLAR BELLİ OLUYOR"
CUMA 20.45 DE MYD TV'DE.
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Alos
Benim fırsatım olmaz bu duruma. Anca adım dursun. Olmadı ilk elenen olayımKaptan olduktan sonra seçtiğin kırmızı takım kaptanıyla yaratıcılık oyunu oynayacaksınız abi , bu yüzden ona göre seçin.
(Örneğin ; ben size patlıcanla ilgili yaratıcı bir yemek isteyeceğim ve sizde 10 dk içerisinde bir yemek bulup bana yollayacaksınız. Ben de bunu ankete sunup hangi yemeğin daha yaratıcı olduğunu soracağım. Ve ankette daha fazla oy alan takım kaptanı Takımına 1 puan getirmiş olacak.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?