Tamamen senaryo bir program, @Aserat sen gerçekten röportaj verdin mi o kısım da kurgu olmasın.@batuhankaralar gelip gidiyorlar batuşa.
Tamamen senaryo bir program, @Aserat sen gerçekten röportaj verdin mi o kısım da kurgu olmasın.@batuhankaralar gelip gidiyorlar batuşa.
Güzel taktik ama beğendim ben.Tamamen senaryo bir program, @Aserat sen gerçekten röportaj verdin mi o kısım da kurgu olmasın.@batuhankaralar @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60
Sen de saf saf haber arıyordun yazsaydın ya işte böyle.Güzel taktik ama beğendim ben.
Sen değilsin, o kişinin arası şuan yönetimle de açık biraz gizemi sürsün diye birşey demedimCidden bana benziyormuş yazı tarzı. Ve ben de yönetimin açıklandığı konuda "bu yönetim son yönetim olabilir." demiştim. Ama ben değilim yani, gizli olmazdım ben niye olayım?@sokak sanati @Yiğitt
@batuhankaralar gelip gidiyorlar batuşa.
Siz de ortalığı karıştırmaya ne kadar meraklısınızGizli üyenin sen olduğu o kadar belli ki.@batuhankaralar
Birde bana herhangi bir şey sormadın baş kısımda yanıt vermedi yazmışsın.
Aynen boşuna yorulmuşum.Sen de saf saf haber arıyordun yazsaydın ya işte böyle.
Tamamen senaryo bir program, @Aserat sen gerçekten röportaj verdin mi o kısım da kurgu olmasın.@batuhankaralar @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60
1.Bölüm de ölmüş @destere ile, röportaj yapmış güya o vardıGüzel taktik ama beğendim ben.
%1000 gerçek merak etmeyin.Tamamen senaryo bir program, @Aserat sen gerçekten röportaj verdin mi o kısım da kurgu olmasın.@batuhankaralar @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60
Ayrıldınız diye öldürdün çocuğu geri dönecek bana öyle dedi
Bu da bana ayrı burada ayrı konuşuyor ben de senden rahatsızımİtiraf edeyim ben de rahatsızım Çiğdem'in mod oluşundan.Editörlüğün kalkması zaten 21. yy nin en saçma kararlarından. Editör olup sonraki seçimlerde Mod olsaydı ne olurdu?
@XanTier senden de rahatsızım.WWE konuları aç da gönlümü al.
Ne dedim la ben sana, seni sevdiğimi söylemekten başka.Ayrıldınız diye öldürdün çocuğu geri dönecek bana öyle dedi
Bu da bana ayrı burada ayrı konuşuyor ben de senden rahatsızım
hiç misafirperver değilsinAyrıldınız diye öldürdün çocuğu geri dönecek bana öyle dedi
Bu da bana ayrı burada ayrı konuşuyor ben de senden rahatsızım
Ayıp ettin şimdi misafirlerin başımızın üstünde yeri varhiç misafirperver değilsin
Bir daha ki bölümler için kaybettin beni
harika ve yorumum hediye kalsın bari, geri çekmiyeyim
He belli, umursamamışsın mesajımıAyıp ettin şimdi misafirlerin başımızın üstünde yeri varAyrıca misafirlerin röportaj vereni bizim için daha makbuldür
Konuşabilirsin ama forum hakkında olursa sevinirimHe belli, umursamamışsın mesajımı
Ben konuşursam dünyan sarsılır
sen benden umudunu kes
yok almayayımKonuşabilirsin ama forum hakkında olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?