Fav10 Haftanın Trendleri | 2 Aralık - 8 Aralık 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,068
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları​

Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları​

Benim instagramda bir yorumum 2k beğeni alıyor bu ne ki :A :F

Benim instagramda bir yorumum 2k beğeni alıyor bu ne ki :A :F
Al sana 🥇 Burası Instagram değil :A

Bu arada @Bully @Yakamoz-Asi sistem bozukmuş cidden :A 2 numaralı mesaj pazar günü 11 oldu ama 3-5 çok öncesi :A
Eski tez çürüdü. Eskiden o sebepten sıralama değişirdi ama şimdi kendi kafasında :A

Bu arada @Bully @Yakamoz-Asi sistem bozukmuş cidden :A 2 numaralı mesaj pazar günü 11 oldu ama 3-5 çok öncesi :A
Eski tez çürüdü. Eskiden o sebepten sıralama değişirdi ama şimdi kendi kafasında :A
Sistem bozuk ve kafasına göre takılıyor demek, öğrenmiş olduk :A

Bu arada tüm kategorilerde zirvedesin, tebrikler :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Sistem bozuk ve kafasına göre takılıyor demek, öğrenmiş olduk :A

Bu arada tüm kategorilerde zirvedesin, tebrikler :Z

Bence forumun saati cidden bozuldu. Bana her gün oluyor, foruma girip mesaj yaziyorum, 40 dk. önce falan yazdin yaziyor. Bence o yüzden sapitti mesaj sayilari da.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Bully
Konuları öksüz bırakıyorsun derken ilk aklıma gelen düşük aktiflik oldu :A Bozuk sisteme kızıp beğeni atmıyor demek @Yakamoz-Asi 😱 Konuya beğeni atmıştır diye bakmamış ve o ihtimali düşünmemiştim hiç :A
Her iki manada aslında. Yok beğeni kısmı diğer konuda yeterli. Bunda da iddia yok zaten ama bu haftada az mesaj yazacak gibi. Bakalım ilk 5 olacak mı :A