- Reaksiyon puanı
- 115,068
- Puanı
- 1,060
Benim instagramda bir yorumum 2k beğeni alıyor bu ne kiHaftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Al sana 🥇 Burası Instagram değilBenim instagramda bir yorumum 2k beğeni alıyor bu ne ki
Sistem bozuk ve kafasına göre takılıyor demek, öğrenmiş oldukAl sana 🥇 Burası Instagram değil
Bu arada @Bully @Yakamoz-Asi sistem bozukmuş cidden 2 numaralı mesaj pazar günü 11 oldu ama 3-5 çok öncesi
Eski tez çürüdü. Eskiden o sebepten sıralama değişirdi ama şimdi kendi kafasında
Kız düşüyor mu ordan kral. Gerçi düşse sen bu hale düşmezdin 😆Benim instagramda bir yorumum 2k beğeni alıyor bu ne ki
Nerede? İnternet aleminde kız düşürmek daha zor.Kız düşüyor mu ordan kral. Gerçi düşse sen bu hale düşmezdin 😆
Al sana 🥇 Burası Instagram değil
Bu arada @Bully @Yakamoz-Asi sistem bozukmuş cidden 2 numaralı mesaj pazar günü 11 oldu ama 3-5 çok öncesi
Eski tez çürüdü. Eskiden o sebepten sıralama değişirdi ama şimdi kendi kafasında
Sistem bozuk ve kafasına göre takılıyor demek, öğrenmiş olduk
Bu arada tüm kategorilerde zirvedesin, tebrikler
Buna kızıp konuları öksüz bırakıyorsun artık @BullyBence forumun saati cidden bozuldu. Bana her gün oluyor, foruma girip mesaj yaziyorum, 40 dk. önce falan yazdin yaziyor. Bence o yüzden sapitti mesaj sayilari da.
Öksüz bırakmış hali bile dördüncü olmuş mesajlardaBuna kızıp konuları öksüz bırakıyorsun artık @Bully
Ben gitsem beni özler misin ?Öksüz bırakmış hali bile dördüncü olmuş mesajlarda
@Yakamoz-Asi kafa dinliyor biraz, daha güçlü dönecektir inşallah aramıza
Buna kızıp konuları öksüz bırakıyorsun artık @Bully
Öksüz bırakmış hali bile dördüncü olmuş mesajlarda
Ben onu başka anlamda demiştimÖksüz bırakmış hali bile dördüncü olmuş mesajlarda
Anlıyorum. Benimde öyle günlerim oluyor…Valla inanmazsın eve geleli 10 dk. oldu. Sabah 6.30 akṣam 19.30. 11 saattir ofisteyim.
Bulmaca gibisin çöz çöz bitmiyorsunBen onu başka anlamda demiştim
Anlıyorum. Benimde öyle günlerim oluyor…
Dinlen iyice
Konuları öksüz bırakıyorsun derken ilk aklıma gelen düşük aktiflik oldu Bozuk sisteme kızıp beğeni atmıyor demek @Yakamoz-Asi 😱 Konuya beğeni atmıştır diye bakmamış ve o ihtimali düşünmemiştim hiçBasit bir mevzuydu aslında
Ekli dosyayı görüntüle 131341
Her iki manada aslında. Yok beğeni kısmı diğer konuda yeterli. Bunda da iddia yok zaten ama bu haftada az mesaj yazacak gibi. Bakalım ilk 5 olacak mıKonuları öksüz bırakıyorsun derken ilk aklıma gelen düşük aktiflik oldu Bozuk sisteme kızıp beğeni atmıyor demek @Yakamoz-Asi 😱 Konuya beğeni atmıştır diye bakmamış ve o ihtimali düşünmemiştim hiç
Ölüsü ilk 5 olur onunHer iki manada aslında. Yok beğeni kısmı diğer konuda yeterli. Bunda da iddia yok zaten ama bu haftada az mesaj yazacak gibi. Bakalım ilk 5 olacak mı