Yıllık olduğu için belki Mart ayında paylaşırım1 Ocak'i bekliyoruz![]()
------
Çok değil aslında mesaj sayısı. Sadece herkes az yazmış
Yıllık olduğu için belki Mart ayında paylaşırım1 Ocak'i bekliyoruz![]()
Çok değil aslında mesaj sayısı. Sadece herkes az yazmış
Yıllık olduğu için belki Mart ayında paylaşırım
------
Çok değil aslında mesaj sayısı. Sadece herkes az yazmış![]()
İstediği cevabı alamayinca nasil da ciddilesiyor görüyorsun dimi @BullySen bilirsin![]()
Evet, millet az sohbet etmis![]()
İstediği cevabı alamayinca nasil da ciddilesiyor görüyorsun dimi @Bully![]()
1’e Aralık aylığını fırlatırım. Yıllıkta 3 Ocak tarihine kalsınMart'a kim öle kim kala forumda![]()
Reaksiyonun intikamını Mart söyleminle almışsınİstediği cevabı alamayinca nasil da ciddilesiyor görüyorsun dimi @Bully![]()
Yok o söylemi ondan dolayı yapmadım ama sonraki mesaj onun kopyası olup öyle aldım intikamReaksiyonun intikamını Mart söyleminle almışsınSenin yapacağın bir şey değil yıllığı o kadar geç paylaşmak
@Yakamoz-Asi
Yoo cumartesi gececi olduğunu unuttun
Evet, sonraki mesajla güzel intikam fırsatı gelmiş ayağınaYok o söylemi ondan dolayı yapmadım ama sonraki mesaj onun kopyası olup öyle aldım intikam
Yoo cumartesi gececi olduğunu unuttun![]()
tebrikler 1 numaralarda görmek isterim seni kardeşlik
unutmadımda işime gelmedi hatırlamakYok o söylemi ondan dolayı yapmadım ama sonraki mesaj onun kopyası olup öyle aldım intikam
Yoo cumartesi gececi olduğunu unuttun![]()
Her zamanki gibi yaniunutmadımda işime gelmedi hatırlamak![]()
aslında sen yabancı dizi yorumları haricinde diğer konulara girsen sana yetişmem mümkün değil onlara girmediğin için seni geçmiş oldumtebrikler 1 numaralarda görmek isterim seni kardeşlikne zamandır gelmiyorsun foruma
![]()
tek günde 68 mesaj diyince daha bir havalı oluyorHer zamanki gibi yani![]()
43 mesaj Pazar gününe aitmişaslında sen yabancı dizi yorumları haricinde diğer konulara girsen sana yetişmem mümkün değil onlara girmediğin için seni geçmiş oldum
------
tek günde 68 mesaj diyince daha bir havalı oluyoriki günde 68 mesaj desem cümlenin gazı kaçar, etkisi yerlere saçılırdı
![]()
iki güne bölsek pazarın rakamını bile tutturamıyormuşum43 mesaj Pazar gününe aitmiş![]()