Şair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadanonunki farklıydı sihirli annemle ilgili suçluyordu @Bully i benim dediğim çok farklı
Şunu yazınca farkettim durumu.sanırım damienden bahsediyorsun pompy tanımam etmem
Şair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadanonunki farklıydı sihirli annemle ilgili suçluyordu @Bully i benim dediğim çok farklı
Şunu yazınca farkettim durumu.sanırım damienden bahsediyorsun pompy tanımam etmem
buraYA kadar patlamaması sürpriz zaten genelde pırtlatırdı ortalığı kokutup kendini ele verirdiŞair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadan@xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
Şunu yazınca farkettim durumu.
Benle konularda iletişim sağladığı ilk zamanlarda çözmüştüm zaten. Biraz geç oldu sizin radara girmesiburaYA kadar patlamaması sürpriz zaten genelde pırtlatırdı ortalığı kokutup kendini ele verirdi
Aynen pompy kim diye sormayarak bir pot daha kırmış ama alıştık artık zaten bile bile yapıyorŞair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadan@xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
Ben olaya çok fransızım şuan. 😅Aynen pompy kim diye sormayarak bir pot daha kırmış ama alıştık artık zaten bile bile yapıyorYakayı da ele vermiyorSonuç yok
yok ben artık bu da. çıkmasın dedim yani benzerlikler vardıBenle konularda iletişim sağladığı ilk zamanlarda çözmüştüm zaten. Biraz geç oldu sizin radara girmesi
12.Adamlık yapma sen de be aaaBen olaya çok fransızım şuan. 😅
Fransız kalman normal ve öylede kal.Ben olaya çok fransızım şuan. 😅
Şair meğersem burda bir pot daha kırmış pompy kim diye sormadan@xemrexxx @Bully @Yakamoz-Asi
buraYA kadar patlamaması sürpriz zaten genelde pırtlatırdı ortalığı kokutup kendini ele verirdi
Aynen pompy kim diye sormayarak bir pot daha kırmış ama alıştık artık zaten bile bile yapıyorYakayı da ele vermiyorSonuç yok
Ben olaya çok fransızım şuan. 😅
Doğru dedin.12.Adamlık yapma sen de be aaa
Kendisi hakkında sorgu odasında bir yorumun olmuştu, onu hatırla
PekiFransız kalman normal ve öylede kal.
2018 ve öncesi üye olanların anlayacağı bir durum(senin üyelik sayılmaz)
ne sandın
Nokta atışı. 😅😅Mevsimlik üye gibi Survivorda çoṣuyor ama yıl sonunda ben geçmiṣim.@xemrexxx
Totalde ben 1.yim yineMevsimlik üye gibi Survivorda çoṣuyor ama yıl sonunda ben geçmiṣim.@xemrexxx
Totalde ben 1.yim yine
Nokta atışı. 😅😅
Mesajların ab liğini ölçen mi var 😱Sen ne ara Total oldun sen AB değilmiydin yahu
------
12 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?