Fav10 Haftanın Üyeleri | 5 Mayıs - 11 Mayıs 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,762
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

Ooooooooooooooooooo

3 lü çektir @RüzgarGülü 🤪🤪🤪🤪

@HollyDemon ☾☆ @Angelica @Mr.At @Zeyno @Royal_Highness @Yakamoz-Asi

Tebrikler dostum 😎😎😎

alcohol drinking GIF

@RüzgarGülü tebrik ederim. Aylardır patlama yapmanı bekliyorduk. Nihayet oldu :A

@Bully seni uzun aradan sonra ilk kez hit olarak zirvede görüyorum. Tebrik ederim.
En Favori Şarkının kaymağını iyi yemişsin:A

Listede üste varlık gösteren diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

@RüzgarGülü tebrik ederim. Aylardır patlama yapmanı bekliyorduk. Nihayet oldu :A

@Bully seni uzun aradan sonra ilk kez hit olarak zirvede görüyorum. Tebrik ederim.

En Favori Şarkı sağolsun :A

Aynen hit benim en zayıf tarafım, etkinliklerle güçlendirmiş oluyoruz orayı :A Zirvenin tadını çıkarayım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Teşekürler.

Sadece patlama değil çıtayı da yükselttigimi düşünüyorum.

Genel olarak çoğu kişide birbirimize bakarak motive oluyoruz. Güzel konular birbirini tetikledi emeğine sağlık herkesin bu eğlence için :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Vaay @RüzgarGülü "Ayın En Favori Üyesi" etiketinin hakkını vermişsin mesaj sayısında zirveyi alarak :) Ayrıca senin 12 konu açtığını görmek çok nadir bir şey olduğu için mutlu etti herkesi :) Çok tebrik ederim :bhr:

Konu açma ve hit listelerinin zirvesinde yer alan @Bully seni de çok tebrik ederim :)

Kendimi de ne 1 eksik ne 1 fazla, tam 100 mesajı tutturduğum için tebrik ederim :A

Son düzenleme:
Vaay @RüzgarGülü "Ayına En Favori Üyesi" etiketinin hakkını vermişsin mesaj sayısında zirveyi alarak :) Ayrıca senin 12 konu açtığını görmek çok nadir bir şey olduğu için mutlu etti herkesi :) Çok tebrik ederim :bhr:

Konu açma ve hit listelerinin zirvesinde yer alan @Bully seni de çok tebrik ederim :)

Kendimi de ne 1 eksik ne 1 fazla, tam 100 mesajı tutturduğum için tebrik ederim :A
Teşekürler. Evet etiketin hakkını vermeye gayret gösteriyorum :D

Süper favori olunca pek kıymeti yoktu ama yanyana olunca çok çok güzel oldu. Darısı başına :D

Umarım bir an önce favori üyeliğin gelir de konu olarak yarışa devam ederiz :)

• Harika
Reactions: Royal_Highness

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox