Fav10 Haftanın Üyeleri | 29 Eylül - 5 Ekim 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,637
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

geçen hafta klasik her ay açılan konuları açtım. Beklenen sonuçlar. Bu hafta durgunluk hakim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Benim aktiflik yokkende zirvede çok yer alıyorsun :A bir ara seriye bağlamıştın
Senin aktiflik yokken sanmam zirvede yer aldığımı ve seriye bağladığımı :A Çünkü en çok senle konuşuyorum, bunu bilmen gerekir :A

Sen yanlış hatırlıyorsun bence, ben çok nadir zirvede olurum olduysam bile sen de üst sıralardasındır :A

Senin aktiflik yokken sanmam zirvede yer aldığımı ve seriye bağladığımı :A Çünkü en çok senle konuşuyorum, bunu bilmen gerekir :A

Sen yanlış hatırlıyorsun bence, ben çok nadir zirvede olurum olduysam bile sen de üst sıralardasındır :A
Devrik cümlenin kitabını yazmışsın eline sağlık :D

Rap parcasi gibi olmuş.
Senin aktiflik yokken sanmam zirvede yer aldığımı ve seriye bağladığımı

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Devrik cümlenin kitabını yazmışsın eline sağlık :D

Rap parcasi gibi olmuş.
Senin aktiflik yokken sanmam zirvede yer aldığımı ve seriye bağladığımı
Hiç dikkat etmemiştim. Anlaşılan karşısındaki ben olunca “nasıl olursa anlar zaten” mantığı ile dikkat etmeden yazmış demekki. Farketmeyip anladığıma görede haklıymış :A @Bully

Hiç dikkat etmemiştim. Anlaşılan karşısındaki ben olunca “nasıl olursa anlar zaten” mantığı ile dikkat etmeden yazmış demekki. Farketmeyip anladığıma görede haklıymış :A @Bully
Devrik cümleler, öğeleri bir dilin yaygın kullanım kurallarına göre sıralanmamış cümlelerdir. Türkçede devrik cümleler, yüklemi cümle sonunda olmayan cümlelerdir. Devrik cümleler edebî sanat yapmak için, yüklemi vurgulamak için veya pratik amaçlarla kullanılırlar. Hatalı veya bozuk cümleler değillerdir.

Devrik cümleler, öğeleri bir dilin yaygın kullanım kurallarına göre sıralanmamış cümlelerdir. Türkçede devrik cümleler, yüklemi cümle sonunda olmayan cümlelerdir. Devrik cümleler edebî sanat yapmak için, yüklemi vurgulamak için veya pratik amaçlarla kullanılırlar. Hatalı veya bozuk cümleler değillerdir.

@RüzgarGülü ‘nü etiket etmen gerekirdi :A

Bu mantıkla yazmamıştım tabii, hızlıca bir cümle kurdum, olay büyüdü :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O senin devrik cümle yazdığına deyinmiş, bende devrik cümle yazdığını farketmediğimi belirttim. Asıl yanlış düşünen sen olmuşsun :A
Acayip yerlere gitti ne dedik ne anlaşıldı felan. @Bully niye sana şey dedi onu da anlamadım neyse sonunda ortak şeyde buluştunuz :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully