İşte şimdi durulma zamanıBenim durulmuṣ halim 5. çenemi bir açsam ne olacam kim bilir.ben çok yazmıyayım diye fragmanları da ekler oldu baya çalıṣkan bence bu performans ile yönetime girmeli. (Bunu duyan Kaan durulur)@Bully
İşte şimdi durulma zamanıBenim durulmuṣ halim 5. çenemi bir açsam ne olacam kim bilir.ben çok yazmıyayım diye fragmanları da ekler oldu baya çalıṣkan bence bu performans ile yönetime girmeli. (Bunu duyan Kaan durulur)@Bully
Yönetime girme hakkında artık yorum yapmıyorum :/Benim durulmuṣ halim 5. çenemi bir açsam ne olacam kim bilir.ben çok yazmıyayım diye fragmanları da ekler oldu baya çalıṣkan bence bu performans ile yönetime girmeli. (Bunu duyan Kaan durulur)@Bully
Hee atayım da malzeme et kendine.
Nereden biliyorsun?
o da bişidir sende iç yok hiç full kemik
@MasacRE edebilir , sıvacı iken her şeye bakıyormuşHee atayım da malzeme et kendine.Avucunu yalarsın.
@serhatt bugün çok kaos içinde oldu. Bende okumaktan yoruldum. Göstermeseydin keşke
Ne yapayım etrafımız haddini bilmezlerle dolu. Bırakalım da at mı koştursunlar.@serhatt bugün çok kaos içinde oldu. Bende okumaktan yoruldum. Göstermeseydin keşke
Kimse bakamaz sevgilim dışında.
1 tane değildir sevgilin , inanmamNe yapayım etrafımız haddini bilmezlerle dolu. Bırakalım da at mı koştursunlar.
------
Kimse bakamaz sevgilim dışında.
Saçmalama be, bi kere de ciddi ol.1 tane değildir sevgilin , inanmam
Etiketinin 2 hafta ömrü kaldı. Keyfini sürmeye devam etListeye girenleri tebrik ederim
Ben de bu hafta iyi gitmişim, 6.'lık idare eder
Konu için teşekkürler @Dosi
Değişik bir hismiş valla etiketli olmakEtiketinin 2 hafta ömrü kaldı. Keyfini sürmeye devam ettahmini 7’sinden sonra vedalaşırsın
Anketlerde var olsun o kadar bir zahmet45 mesaj çok fazla. Bu hafta çenem düşmüş
Olsun yine de çok. 20 mesajın fazlası zararAnketlerde var olsun o kadar bir zahmet
Çenen çekile. .ss45 mesaj çok fazla. Bu hafta çenem düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?