The_Erinch
Süper Favori Üye
Çok teşekkür ederim @Zeyno'cumTebrikler canım@Royal_Highness
Ben de nasıl 7 yorum yaptığına inanamadığım @Angelica yı ilk kez az yorum yaptığı için tebrik ediyorum
@The_Erinch @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Mr.At
Etiketlemişsin bildirim gelmediTebrikler canım@Royal_Highness
Ben de nasıl 7 yorum yaptığına inanamadığım @Angelica yı ilk kez az yorum yaptığı için tebrik ediyorum
Gökberkin Memelerinden ağzının sularını temizlekle meşgul bu aralar vakit bulamıyordur 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Emre OzansoyTebrikler canım@Royal_Highness
GQ ödül törenine canlı bağlandı denilmişti en son.Gökberkin Memelerinden ağzının sularını temizlekle meşgul bu aralar vakit bulamıyordur 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Gesi bağlarının adının”gökberkin çapraz bağları” olarak değiştirmek için imza topluyormuş @Angelica öyle dedilerGökberkin Memelerinden ağzının sularını temizlekle meşgul bu aralar vakit bulamıyordur 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Sen kalbimi almışssın bu birincilik köpepin olsunnDedim oğlum sana alacam elinden diye
Gesi bağlarının adının”gökberkin çapraz bağları” olarak değiştirmek için imza topluyormuş @Angelica öyle dediler
@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @Bully @Emre Ozansoy
Tebrikler canım@Royal_Highness
GQ ödül törenine canlı bağlandı denilmişti en son.
Gesi bağlarının adının”gökberkin çapraz bağları” olarak değiştirmek için imza topluyormuş @Angelica öyle dediler
@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Zeyno @ozmoturk @Bully @Emre Ozansoy
Gökberkin Memelerinden ağzının sularını temizlekle meşgul bu aralar vakit bulamıyordur 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?