GECENİN ANKETİ
Kadın, çeşitli gerekçeler sunarak beraberliğini bitiriyor ve erkek de peki deyip çekip gidiyor. Ancak kadın İnstagram dan silmiyor erkeği. Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?
DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ben dayanamam öyle bir şeye. Ama sende bir merak oluyor biliyorumBüyük kesim "her gün beni görüp çatlasın istiyor." Bu kafada yapar bence. Aynı zamanda bende o kafada biriyim. @Shamkhal bilir egomu.
Az kesim diğerleridir.
Ay tabiiki. Nasıl tanıyo beni, kıyamam.Ben dayanamam öyle bir şeye. Ama sende bir merak oluyor biliyorum
Bende aksine uzaklaşma kafasındayım. Bittiyse dünyanın öbür ucuna gitmem lazım ki hiçbir yerde karşıma çıkmasın.Ay tabiiki. Nasıl tanıyo beni, kıyamam.
"Egona senin..." derdim de dediğim ağzımda patlar diye demekten vazgeçiyorumBüyük kesim "her gün beni görüp çatlasın istiyor." Bu kafada yapar bence. Aynı zamanda bende o kafada biriyim. @Shamkhal bilir egomu.
Az kesim diğerleridir.
hhaha fikrim yok dedim bu takipten çıkma çıkmama reelii ona göre ayarlamak otür şeylerden hiç anlamamSana iki iyi söz hemen affedersin zaten. @sokak sanati
Ay @Shamkhal da burada fazla girmeyelim bu konulara mazallah.Bende aksine uzaklaşma kafasındayım. Bittiyse dünyanın öbür ucuna gitmem lazım ki hiçbir yerde karşıma çıkmasın.
Face olarak değerlendir sende?hhaha fikrim yok dedim bu takipten çıkma çıkmama reelii ona göre ayarlamak otür şeylerden hiç anlamam
Bence ... diye şık koyacaktım ankete sizin düşünceleriniz olacaktı yarın yaparım onu.Ankette yok ama; Benim düşüncem, kadın erkeğe düşüşünü göstermemek için önceleri arkadaş kalıyor ama daha sonra arkadaşlıktan çıkaracaktır. Ama kadınlar çok karmaşık birşey ve tam olarak anlayan kimse yok. Çok komplipike bir yapıdır kadın. Gülerse gülecen ağlarsa ağlayacan zıt gidersen olmuyor
Tecrübeyle sabittir.Ay @Shamkhal da burada fazla girmeyelim bu konulara mazallah.
ne alaka bi açıklık getirmek itermisiniz acabaAy @Shamkhal da burada fazla girmeyelim bu konulara mazallah.
Ama kadının çıkarmaması bir mesaj değil midir sence?Çok zor bir soru olmuş aslinda ilk şıkkı söyledim ama birazda bu o kişiye bağlıdır. 3.şıkta olabilir ancak dediğim sekilde karışık bir durum.sırf instagramdan silmedim diye başka anlamlar çıkarılmayabilir
Biraz daha açar mısın Serhat'çım.2. şık. Genelde kadınlar haksızdır bu durumlarda.
ayrıldım ama neden engellemedim gibisindenFace olarak değerlendir sende?
Bence ... diye şık koyacaktım ankete sizin düşünceleriniz olacaktı yarın yaparım onu.
Bence de karmaşıklar.
Tecrübeyle sabittir.