Fav10 ''Gecenin Anketi' / 9.10.2017 / AŞK

Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

• Kendince zamana bırakıp, hislerini tartıyor, düşünüyor

Oy: 2 10.0%
  • Kadın her gün beni görüp çatlasın istiyor.

Oy: 6 30.0%
  • Kadın hala seviyor ama barışma teklifini erkekten bekliyor.

Oy: 7 35.0%
  • Kadının takipmiş çıkarmaymış hiç umrumda değil yeni ufuklara yelken açtı bence.

Oy: 5 25.0%
  • Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061
yz50Da.jpg

GECENİN ANKETİ

Kadın, çeşitli gerekçeler sunarak beraberliğini bitiriyor ve erkek de peki deyip çekip gidiyor. Ancak kadın İnstagram dan silmiyor erkeği. Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

DÜŞÜNCELERİNİZ?
,wDpRQnOrKUKwjbuR7W1nVg.jpg

Büyük kesim "her gün beni görüp çatlasın istiyor." Bu kafada yapar bence. :F Aynı zamanda bende o kafada biriyim. :F @Shamkhal bilir egomu. :A
Az kesim diğerleridir.

Belirli gerekçeler sunup ayrılmışsa ve takipten çıkarmamışsa bence umursamadığını
gösterir sonuçta gerekçe sunmuş ayrılmak için zamanla çıkarırm diye düşünür bence😉

Ankette yok ama; Benim düşüncem, kadın erkeğe düşüşünü göstermemek için önceleri arkadaş kalıyor ama daha sonra arkadaşlıktan çıkaracaktır. Ama kadınlar çok karmaşık birşey ve tam olarak anlayan kimse yok. Çok komplipike bir yapıdır kadın. Gülerse gülecen ağlarsa ağlayacan zıt gidersen olmuyor :)

Önce kadın ayrılalım demiş. Bahanesi hazır olduğuna göre ayrılmayı kafaya koymuş demektir. O zaman ya Instagram umrunda değil ya da daha fark etmemiştir :)

hhaha fikrim yok dedim bu takipten çıkma çıkmama reelii ona göre ayarlamak otür şeylerden hiç anlamam :F :F :F
Face olarak değerlendir sende?

Ankette yok ama; Benim düşüncem, kadın erkeğe düşüşünü göstermemek için önceleri arkadaş kalıyor ama daha sonra arkadaşlıktan çıkaracaktır. Ama kadınlar çok karmaşık birşey ve tam olarak anlayan kimse yok. Çok komplipike bir yapıdır kadın. Gülerse gülecen ağlarsa ağlayacan zıt gidersen olmuyor :)
Bence ... diye şık koyacaktım ankete sizin düşünceleriniz olacaktı yarın yaparım onu. :)

Bence de karmaşıklar. :)

Ay @Shamkhal da burada fazla girmeyelim bu konulara mazallah. :A
Tecrübeyle sabittir. :A

Çok zor bir soru olmuş aslinda ilk şıkkı söyledim ama birazda bu o kişiye bağlıdır. 3.şıkta olabilir ancak dediğim sekilde karışık bir durum.sırf instagramdan silmedi diye başka anlamlar çıkarılmayabilir:)

Çok zor bir soru olmuş aslinda ilk şıkkı söyledim ama birazda bu o kişiye bağlıdır. 3.şıkta olabilir ancak dediğim sekilde karışık bir durum.sırf instagramdan silmedim diye başka anlamlar çıkarılmayabilir:)
Ama kadının çıkarmaması bir mesaj değil midir sence?

2. şık. Genelde kadınlar haksızdır bu durumlarda.
Biraz daha açar mısın Serhat'çım. :A

Face olarak değerlendir sende?

Bence ... diye şık koyacaktım ankete sizin düşünceleriniz olacaktı yarın yaparım onu. :)

Bence de karmaşıklar. :)

Tecrübeyle sabittir. :A
ayrıldım ama neden engellemedim gibisinden :F

ekli kalsın düşmanım değilya demiştir :A mesala ben şuna çok gıcık oluyorum işte beni takipten çıkarmış diye reelde hemen sıkıntı arayanlara ergence buluyorum takipte kalsa nolur kalmasa nolur :A