Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

Ne güzel uzun zamandır film konusu açmıyordum, gerçi güncel film yoktu zaten.
Hallederiz artık.

En geç saat kaç gibi gelebilirsin, @Tolstoyevski ve @xdragxx daha çok gece müsait oluyorlar.
Zaten dört kişiyiz yani öyle günlere, haftalara yayılabilecek bir şeyden ziyade birkaç saat içerisinde kendi aramızda oynayarak halledebiliriz bence.

Reactions: Tolstoyevski
Gece ben uyku modunda film izliyorum ya gece gece maç kaldıracak bir enerjim olmuyor.
Prime time iyi işte 20-21 arası falan.

Aslında gündüz daha iyi olur şu sıralar. 13-18 arası ölü saatler zaten sıcaklardan dolayı. Biraz olsun çekilir hale gelmiş olur.

Reactions: Sherlock
Valla tam PES'i bıraktım FİFA güzel gidiyor dedim 2020'de PES yine FİFA'yı geçti bence.

2.mesaja de editledim, ayrıca buraya de bırakayım.

1.FAV 10 - FİFA Turnuvası fikstürleri belli oldu:

FAV10 - 1.FIFA TURNUVASI
1. HAFTA
Sherlockvsxdragxx
BazingavsTolstoyevski
2. HAFTA
xdragxxvsTolstoyevski
SherlockvsBazinga
3. HAFTA
Bazingavsxdragxx
TolstoyevskivsSherlock
4. HAFTA
xdragxxvsSherlock
TolstoyevskivsBazinga
5. HAFTA
Tolstoyevskivsxdragxx
BazingavsSherlock
6. HAFTA
xdragxxvsBazinga
SherlockvsTolstoyevski

4'lü lig mantığı üzerinden gidecek ve puan tabloları, gol gol her maç sonunda şu site üzerinden güncellenerek takip edilebilecek.

@bazinga @Sherlock @xdragxx

Her haftaya bir maç mı düşüyor yani, yoksa hafta yazdığına bakmayıp bir gün içerisinde de yok edebilir miyiz?

Her haftaya bir maç mı düşüyor yani, yoksa hafta yazdığına bakmayıp bir gün içerisinde de yok edebilir miyiz?
Hafta yazdığına bakma, tek günde ya da hafta sonunda bile halledilir o yeter ki herkese denk düşsün

Hafta yazdığına bakma, tek günde ya da hafta sonunda bile halledilir o yeter ki herkese denk düşsün

Hocaların hocası @bazinga günlerim sayılı dediğine göre bence hafta sonunda bitirelim?

@bazinga bugün saat kaçta müsait oluyorsa önce seninle sonra benimle oynar, sonra da tam tersini yaparız ilk 2 hafta bitmiş olur. Zaten ardı arkasına iki maç bir şey değil?

Benim maçları bu gece hallederim ben de sizle olanı

Benim maçları bu gece hallederim ben de sizle olanı
Fikstür sıralamasının da önemi yok, mühim olan maçların oynanması ve gollere göre puan tablosunun belirlenmesi zira 2'li averaj ve gol averajı devreye girecek.

Yani kısacası herkes birbiriyle ikişer maç yapacak sıra gözetmeksizin

@bazinga aranızdaki maçları nasıl seyredebilirim? @Tolstoyevski dediği gibi sadece gol görüntülerini mi atacaksın ya da YouTube da kanal açıp canlı yayınlayı düşünür müsünüz?

Son düzenleme:
Vayy @Tolstoyevski'nin içinde organizatör yatıyormuş hemen ayarlamış turnuvayı helal olsun.

23'de buluşalım o zaman direkt.
Ozan_W benim kullanıcı adı.

Bırak Fifa oynamayı Ps4'ü açmayalı haftalar geçti o nedenle benim 5 yıldızlı takımlardan birini almam problem olmayacaktır diye düşünüyorum.
Sen Leipzig'e alışmışsın benim öyle alıştığım herhangi bir 4 yıldızlı takım yok.

@bazinga arasındaki maçları nasıl seyrebilirim? @Tolstoyevski dediği gibi sadece gol görüntülerini mi atacaksın ya da YouTube da kanal açıp canlı yayınlayı düşünür müsünüz?
İlk aşamada canlı çok zor hatta mümkün olmayabilir ama maç bitince maçın özetini youtube'a yüklemek mümkün olabilir, eğer mümkün olursa halletmeye çalışırım.

Tamam 23 civarı o halde, dün ekledim zaten seni onaylarsın oradan hallederiz. Çift maç mı yoksa tek maç mı peki? Yani gruptaki 2 maçımızın da aynı anda oynanması mı yoksa gün gün mü o sizlere kalmış.