Fav10 Enleri - 2019/2020

Eğlenceli yönlerin vardır illa ki ama sinirli yönlerini gördüm, ben sana yaklaşmıyorum zaten sen bana yaklaşıyorsun. Düşüncene saygı duyarım ama ben böyle düşünüyorum.

Reactions: Angelica
Mersi

Reactions: Araf
En Iyimser Üye: @The_Erinch (Forumun en pozitif üyesi olabilir.) 🙏 🙏🙏
@Araf Çok teşekkür ediyorum sana ☺☺
En Sabırlı Üye: @The_Erinch (Asabi olduğuna hiç tanık olmadım.)

Farklı bir gözlem olmuş,kendi adıma çok sevindim.

Sinirli ve kötümsermisim. Demek dizilerdeki kötü karakterler gibi görüyorsun bizi.
@sokak sanati

Olması gereken yerlerde göstermişsin çok da söylenecek bir şey yok...
(Kendimi sıva, severim...
)

Listesini yapan herkese çok teşekkür ederim. 👏 Editlemenize gerek kalmadı artık. Yarından itibaren hesap kitap işlerine girerim
belirli limitler olacak, mrt-06'y danışarak nasıl hesap edeceğimi belirtmiştim. Yarın gündüz tüm günümü bu konuyla geçireceğim. Umarım yeterli bir süre olur. Toplam 27 kişi listesini yapmış bulunmakta.
Listeyi yapmayacağını en başta belirten @DarkLegenD @dreamy teşekkürler belirttiğiniz için.
@Forumdash sen başta olumlu baktın gibi ama sonra yapmayacağını belirttin ama sıkıntı yok halettik😊
@xBUGRAx sana ve bir kaç kişiye daha yapmayacaksınız belirtin hatırlatma etiketi yapmayayım dedim ama sadece güldürü atıp geçmen sinir bozucuydu ama sonra yapamayacğını belirtiçme nezaketşnde bulununca sorun olmadı

@MasacRE ve @Maskeli Fedai size karşı diyeceğim tek şey """"
""""

En özlenilen üyeye @dizi kolik'i unutmusum, ona da +1 ekle tamamdir.

Reactions: Dosi
Eğlenceli yönlerin vardır illa ki ama sinirli yönlerini gördüm, ben sana yaklaşmıyorum zaten sen bana yaklaşıyorsun. Düşüncene saygı duyarım ama ben böyle düşünüyorum.

İşte yaklaşsan görürdün ama pişman ettin dahada yaklaşmam merak etme yok saydığım bir üyesin artık....

Canım benim emeğine sağlık sonuçları merakla bekliyorum

Reactions: Dosi