Okey3-4 kategoriye ekledim seni aslinda.Unutmusumdur, düzenleme yaparim dedim zaten.
Okey3-4 kategoriye ekledim seni aslinda.Unutmusumdur, düzenleme yaparim dedim zaten.
MusicSurvivor ve Bu Sarki Benim sunucusu olarak bunu acik acik söyleyebilirim herhalde.En kötümser ve sinirli üye olduğumu nereden çıkardın be
Ben çok sakin biriyim ama buraya sinirli olarak yansiyorum demek kiSinirliyim maalesef. Reelde özellikle sinirlenirsem ortaligi ayaga kaldirma gibi bir huyum varmis. Ben öyle dsünmüyorum ama cevremdekiler söylüyor.
O kategoriyi kaldi bence ve bir kac kategori daha eklenmeli.En sinir bozucu, en cok mesajlastiginiz üyeler gibi.
Değerli jürimizin başkanı.Çok teşekkür ederim.😘Bu Sarki Benim sonuclarindan önce aradan cikarayim en iyisi.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Hemen hemen cogu kisi? Cok sacma bir kategori olmus. Güme gitmemesi adina aklima ilk gelenler @Aserat @Yiğitt @bazinga
En Güzel Kullanıcı Adı: Ich, @sokak sanati @eskici @Hachiko @dreamy @Ahmed @Tolstoyevski @Forumdash @Yiğitt @MayısKralı @Çiğdem @Özgür
En Güzel Avatarlı Üye: Ich, @Ahmed @xdragxx @hayret bi şey
En İyi Yorumcu Üye: @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @Çiğdem @Yiğitt @Bully @mrt-06
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @alperuz (saniyesinde geri bildirim aldiklarim)
En Ciddi Üye: @-potterhead- @hayret bi şey @mesmeso61 @Hachiko @Turkuazz @xdragxx @Tolstoyevski @BesaleT @tolgab
En Sinirli Üye: Ich, @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @Özgür
En Sabırlı Üye: Ich, @bazinga
En Komik Üye: @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @destere @sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @xBUGRAx
En Filozof Üye: -
En Fanatik Üye: @Aserat @phoebebuffay Ich @haluk792 @xBUGRAx @pompy @Yiğitt @mrt-06
En Geveze Üye: @Çiğdem @eskici @sokak sanati @serhatt @Dosi @alperuz
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @phoebebuffay @Dosi @ozmoturk @eskici
En Duygusal Üye: @vadikızı @Dosi @Çiğdem @Turkuazz @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @destere @Yakamoz-Asi @legolas9900
En Unutulmayacak Üye: @Doğu
En Çok Tartıştığınız Üye: @Aserat @Özgür @mrt-06 @Bully
En Tarafsız/Objektif Üye: @Bully @MayısKralı @Çiğdem @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Herkes.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmed @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem @Forumdash @Maskeli Fedai @phoebebuffay @MayısKralı @dreamy @Turkuazz
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: Ich @Dosi @Aserat @Ahmed
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @Silinmiş Üye @phoebebuffay @12.Adam @Gizmen @anniegrant @offensive @yigit_00
En Iyimser Üye: @Çiğdem @Turkuazz @Hachiko @MEnes
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @DarkLegenD @batuhankaralar
En Çalışkan Üye: Ich @pompy @tolgab @Dosi (etkinlikler cok büyük emek istiyorlar gercekten, özellikle bunu baz alarak ücünüzü ekledim.)
En Acayip Üye: @pompy @DarkLegenD
En Deli Dolu Üye: @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @pompy @serhatt @DarkLegenD
Haha haletmissin@Tolstoyevski niye üzüldün?
Herkesin mesaji kesin editlenecekEn komik, en eğlenceli gibi kategorilerde adım olmadığı için...
Eleme potasına girdiğim haftalara özel yarışmaya heyecan katıyorum işteMusicSurvivor ve Bu Sarki Benim sunucusu olarak bunu acik acik söyleyebilirim herhalde.
Harbiden beni etiketledin sandım.Haha haletmissin
Herkesin mesaji kesin editlenecek
Bu konu sayesinde bol trip atılıyor dedim bugün @Özgür 'eşimdi enlerini açıkladım diye etiketledigimi sanıp heyecanlanıp bakar konuya
Bu aralar 3 konum ile ilgilenmek zorundayım. ben son günde yaparım gibiHarbiden beni etiketledin sandım.
Ay benim nerem sinirli pamuk gibiyim be.Bu Sarki Benim sonuclarindan önce aradan cikarayim en iyisi.
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Hemen hemen cogu kisi? Cok sacma bir kategori olmus. Güme gitmemesi adina aklima ilk gelenler @Aserat @Yiğitt @bazinga
En Güzel Kullanıcı Adı: Ich, @sokak sanati @eskici @Hachiko @dreamy @Ahmed @Tolstoyevski @Forumdash @Yiğitt @MayısKralı @Çiğdem @Özgür
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @alperuz (saniyesinde geri bildirim aldiklarim)
En Ciddi Üye: @-potterhead- @hayret bi şey @mesmeso61 @Hachiko @Turkuazz @xdragxx @Tolstoyevski @BesaleT @tolgab
En Sinirli Üye: Ich, @Yiğitt @Silinmiş Üye @Dosi @sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @Özgür
En Komik Üye: @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @destere @sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @xBUGRAx
En Fanatik Üye: @Aserat @phoebebuffay Ich @haluk792 @xBUGRAx @pompy @Yiğitt @mrt-06
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @Maskeli Fedai @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @phoebebuffay @Dosi @ozmoturk @eskici
En Tarafsız/Objektif Üye: @Bully @MayısKralı @Çiğdem @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmed @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem @Forumdash @Maskeli Fedai @phoebebuffay @MayısKralı @dreamy @Turkuazz
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @Silinmiş Üye @phoebebuffay @12.Adam @Gizmen @anniegrant @offensive @yigit_00
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @DarkLegenD @batuhankaralar
En Çalışkan Üye: Ich @pompy @tolgab @Dosi (etkinlikler cok büyük emek istiyorlar gercekten, özellikle bunu baz alarak ücünüzü ekledim.)
Haha haletmissin
Herkesin mesaji kesin editlenecek
Bu konu sayesinde bol trip atılıyor dedim bugün @Özgür 'eşimdi enlerini açıkladım diye etiketledigimi sanıp heyecanlanıp bakar konuya
@Tolstoyevski bin gönlü olmuşturTamamen unutkanlığım sebebiyle yaşanan bir hatayı düzelttim diyelim Dosi hanım.
Sağol canım.Bu Sarki Benim sonuclarindan önce aradan cikarayim en iyisi.
Daimi yarismacilarimdan birisin iste, seni bir gün sampiyon yapacagiz hayirlisiyla.Eleme potasına girdiğim haftalara özel yarışmaya heyecan katıyorum işte
Pek kimseyle tartismam genelde anlasamadiklarimla konusmuyorum.Senle sadece 1 kere tartıştık o da BŞB konusunda kısa süreli bir şeydi.
E benle konuştuğuna göre sıkıntı tınne.Pek kimseyle tartismam genelde anlasamadiklarimla konusmuyorum.
BSB konusunda neyden sikayetci oldugundan ve neden tepki gösterdiginden hala bi' haberim.
Zaten 3-4 yere yazdim seni, birtek onu görmüssün.E benle konuştuğuna göre sıkıntı tınne.Hem bizim ortak noktamız da çoktu.Mesela forumda tüm antilerine karşı KADIN'ı savunduk beraber.
Geçti gitti boşver, açmayalım.
@Dosi boşa demedi bu konu trip atılacak yer diye.Zaten 3-4 yere yazdim seni, birtek onu görmüssün.
Kürtce bilmemiz bile bir ortak nokta, gerci benim kürtcem baya iyidir ona göre. Konustugumda herkes tam bir kürt gibi konusuyorsun der.
Ortak noktalarimiz tabii ki var, dur oraya da ekleyeyim seni.
Hahaha aklımda yoktu ama evet bir nevi intikam oldu.Tecrube konuşuyordaha coook editlenir konular
Ben de acaba enler listesimi geldi dedim bir anöcünü aldın
@kerem benim Kürtçem Özgür'den daha iyi
Unutuyorum ben direkt ilk aklima gelenleri yazdim ama herkeseye yer vermeye özen gösterdim.@Dosi boşa demedi bu konu trip atılacak yer diye.
Benim o kadar iyi değil malesef.
Sağol canım, ben de hazırlayacağım bu akşam BŞB konusundan sonra.
Tecrube konuşuyordaha coook editlenir konular
Ben de acaba enler listesimi geldi dedim bir anöcünü aldın
@kerem benim Kürtçem Özgür'den daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?