Zor bir şey değil.Hadi Dest.
dansözler pardon assolistler en son çıkar demişti @xemrexxx
Zor bir şey değil.Hadi Dest.
aa olur mu öyle şey ne haddime assolistlikte tek rakibin bülent ersoy senindansözler pardon assolistler en son çıkar demişti @xemrexxx) onun için ben emreyi bekliyorum emreden sonra çıkmam lazım assolistlikte emre beni geçmemeli)
aa olur mu öyle şey ne haddime assolistlikte tek rakibin bülent ersoy senin
dansözler pardon assolistler en son çıkar demişti @xemrexxx) onun için ben emreyi bekliyorum emreden sonra çıkmam lazım assolistlikte emre beni geçmemeli)
Ben sizin nazınızı mı çekicem.aa olur mu öyle şey ne haddime assolistlikte tek rakibin bülent ersoy senin
Niye yapmadın daha.Her sene yapılır ama tam sonuç çıkmaz hiç.
Niye yapmadın daha.
Hadi yav ne olacak copy paste yapacan başka bir şey yok.Bilmem, politik takılıyorum ondandır.Kesin cevaplar vermezler ya onlarda.
Hadi yav ne olacak copy paste yapacan başka bir şey yok.4 Gün var daha gerçi sen bilirsin.
Neden böyle istiyorum.Belki sonra yapabilirim daha süresi varmış.
Neden böyle istiyorum.Daha topluycam grafik yapıcam tek tek o yüzden.
Yılbaşı yayınlıycam grafikleri.Ooo böyle düzenli yapacaksan yapabilirim.
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye:
En Çok Konuştuğun Üye @xemrexxx @yakup09 @Forumdash @ABAY_06 @china_shangai @beyazsoy @primavera @Bully @Mr.At
En Güzel Avatarlı Üye : @Fks14
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @xemrexxx @denizz19 @Forumdash @berkann @Yakamoz-Asi @sürgünüm @OzaN
En İyi Yorumcu Üye : @beyazsoy @Forumdash @yakup09 @xemrexxx @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @sokak sanati @OzaN @BuraK @takas @china_shangai @gundix123 @Yasin93
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : yok böyle bir durum genelde özel mesaja karşıyımdır.
En İyi Anlaştığın Üye : @xemrexxx @yakup09 @Forumdash @ABAY_06 @china_shangai @Bully @beyazsoy @mrt-06 @yatutarsa @berkann
En Sevdiğiniz Üye : @primavera
En Güzel Kullanıcı Adı @primavera (primcan) @china_shangai
En İyi Yönetici : eskiden yineticilerden öne çıkanlardan biri @darksaal ve @BesaleT ti şimdi sanırım bunlar yaşlandı artık suya sabuna dokunmuyorlar evlerinde emekliliğin tadını çıkarıyorlarşimdi öne çıkanlar ise @Yakamoz-Asi olabilir genelde yönetim tarzını beğensemde arasıra gereksiz müdahallerde bulunması pekde hoş değil yada birileri arkada iş çeviriyor suç yakamozda kalıyor gibi..
En Başarılı Editör : @Fks14 @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @berkann
En Geveze Üye: ben ve @xemrexxx
En Aktif Üye: @xemrexxx @mrt-06 @takas
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:herkesi takip ederim her insanın görüşü önemlidir..
En İyi Çıkış Yapan Üye : sanırım bir ara ben yoktum benden sonra geldiğimde dört yıldızı parlayan arkadaşımız vardı bunlar @Yakamoz-Asi @Mr.At @mrt-06 ve @sokak sanati nickli arkadaşlarımız olmuş
En Komik Üye : yerine göre herkes esprili ve komik mesajlar paylaşabiliyor
En Filozof Üye :gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorum
En Sinirli Üye : bazen ummadığımız arkadaşlardan ummadığımız tepkiler geliyor isim vermeyeyim herkesin bir kırmızı çizgisi var o çizgiyi aştığımız an herkes sinirli olabiliyor
En Fanatik Üye : @primavera
En Sportmen Üye : ----------
En Ciddi Üye : sanırım karizmayı çizdirmemek için her arkadaşımız arada bir ciddi takılabiliyor bende dahilim bu listeye)
En Özlenilen Üye : yok öyle biri
En Tarafsız / Objektif Üye : @china_shangai
En Çok Rastladığınız Üye @xemrexxx @mrt-06
En Unutulmayacak Üye :.........
En Eğlenceli Üye :...........
En Sabırlı Üye :...........
En Duygusal Üye :............
En Çok Tanışılmak İstenen Üye:...........
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye :...............
Teşekkür ederim Destere ama ben editör değilim.
farketmez geleceği şimdiden tahmin etmişimdir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?