Bırak şimdi FUTURE MUTURE oraya hiç girme istersen...FUTURE...En mantıklısı o ancak sen yorum yapmaya, filmleri izlemekten daha çok üşeniyorsun adaşım.Bir de öyle bir gerçeklik var şimdi...
Bırak şimdi FUTURE MUTURE oraya hiç girme istersen...FUTURE...En mantıklısı o ancak sen yorum yapmaya, filmleri izlemekten daha çok üşeniyorsun adaşım.Bir de öyle bir gerçeklik var şimdi...
Ben niye yokum bu etiket listesindeeeee 😛😛😛 ben bu listedeki 6 filmide izledim.Ekli dosyayı görüntüle 90220
Sinemanın en iyileri Fav10'da hayat bulmaya devam ediyor...
Bildiğiniz üzere @bazinga'nın başlattığı Fav10 Başyapıt Festivali, ilginin biraz azalmasından dolayı 3. sezonunda ara vermek zorunda kalmıştı. Bu etkinlik, bugün itibariyle 3. sezonundan itibaren devam edecek.
Sistem aynı şekliyle devam edecek, belirlenen filmler de değişmeyecek, 3. sezon filmlerinden izleyip yorum yaptıklarınız olmuş, bunları bir tabloya aktaracağım ve bu konudan paylaşacağım. Etkinliğe devam etmek isteyenler veya dahil olmak isteyenler bu konu aracılığı ile veya özel mesaj yoluyla bana bildirebilirler.
Ekli dosyayı görüntüle 90247
3. sezon filmlerinin forumdaki konularını güncel olarak aşağıdaki linkten görebilirsiniz:
https://fav10.net/forum/forums/film-yorumları.729/?prefix_id=80
Şimdiden hepinize iyi seyirler...
İşte bu, aradığım şey... Muazzam bir destansılık... Renk tonlamasına bakar mısınız... Şu kıvrımlardaki düzene... Simetriye... Tahta ile çeliğin birleştiği yerdeki ahenge... Bundan daha muazzam bir eser var mıdır, sorarım... (Güzel saçmaladım, hoşuma gitti)
Bırak şimdi FUTURE MUTURE oraya hiç girme istersen...Yok yok, burada vakitten bol bir şey mi var iki yorum yazarız nedir yani...
Beni biliyorsun içimden geldiğinde acımam yardırırım... SABARSAL içerikler üretmek için çabalamaktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz...Ahahahaha, doğru söylüyorsun.O toplara hiç girmemeliyim ben.Vay be, ulan yine şaşırttın beni bak.Çok kıymetli, değerli, kaliteli ve SABARSAL yorumlarını bekliyoruz adaşım... Ülkemizin, milletimizin, ulusumuzun ve yurdumuzun buna ihtiyacı var.
Ben niye yokum bu etiket listesindeeeee 😛😛😛 ben bu listedeki 6 filmide izledim.
Onu siz bu hale getirdinizBen burada adaşım isimli şahısa kendi kendisini sıvama fırsatı verildiğini ve onun da bu fırsatı değerlendirdiğini görüyorum... Şaşırdım mı peki? Tabii ki hayır... Bu adamın da tarzı bu...
Ben en son izlediğim tarihe göre yorum yapayım, bunlar tekrar nasıl izlenir yahu,, hele GodFather, mevsim değişir valla :=)Abi bu etkinlik kapsamında bu filmleri tekrardan izleyip yorumluyoruz aslında ama detaylarını hatırlıyorsan, yorumunu yapacaksan ve puan vereceksen hemen ekleriz nedir yani.Yerin her zaman hazır.
İşte bu, aradığım şey... Muazzam bir destansılık... Renk tonlamasına bakar mısınız... Şu kıvrımlardaki düzene... Simetriye... Tahta ile çeliğin birleştiği yerdeki ahenge... Bundan daha muazzam bir eser var mıdır, sorarım... (Güzel saçmaladım, hoşuma gitti)
Geldi bildirimÇılgın derken bana karşı o cümleleri kurma çılgınlığı gösterme manasında...Bence de ruh hastalığı hafif kalıyor bazı durumlarda, haklısın.(Kesin raporlayacağım, şuan raporladım hatta...)
Ben en son izlediğim tarihe göre yorum yapayım, bunlar tekrar nasıl izlenir yahu,, hele GodFather, mevsim değişir valla :=)
Kimse beni bu hale getirmedi, ben kendim zaten hep bu haldeydim...Onu siz bu hale getirdiniz
Aha ekleme yaptığını şuan gördüm mesajınadur cevap vereyim:
Evet @MEnes daha kalkmadım. Daha odamdayım ve uykum var daha. Gece erken yatmama rağmen uyanmak istemiyorumdışarısı bulutlu ve yağmur yağacak. Hafiften hava kapalı eee ben kalkıp ne yapacağım? Gerçi mutfakta vakit geçirmeyi planlıyorum bugün ama daha erken ve 1 saat sonra anca kahvaltı ederim
Ee karanlıkta sizin saatle 11 den sonrası olduğu için gün daha çoooook uzun
Godfather'i son 5-6 senede 12-13 kez izledim? 😱Ben en son izlediğim tarihe göre yorum yapayım, bunlar tekrar nasıl izlenir yahu,, hele GodFather, mevsim değişir valla :=)
Geldiyse sorun yok, iyi olmuş...Geldi bildirimnasıl kıydın bana
Onu siz bu hale getirdiniz
Aha ekleme yaptığını şuan gördüm mesajınadur cevap vereyim:
Evet @MEnes daha kalkmadım. Daha odamdayım ve uykum var daha. Gece erken yatmama rağmen uyanmak istemiyorumdışarısı bulutlu ve yağmur yağacak. Hafiften hava kapalı eee ben kalkıp ne yapacağım? Gerçi mutfakta vakit geçirmeyi planlıyorum bugün ama daha erken ve 1 saat sonra anca kahvaltı ederim
Ee karanlıkta sizin saatle 11 den sonrası olduğu için gün daha çoooook uzun
İlginç bir vaka imiş. Geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz...Godfather'i son 5-6 senede 12-13 kez izledim? 😱
Yapma... Öyle garip kelimeler kullanma, sonra millet bunlar nereden çıktı diyor...Bu adam 'sıvabomanyetik' bir insan Dosi hanım, hep böyleydi... Böyle olmaya da devam edecek.@MEnes
Eğer ömrüm 70 seneyi bulursa, o rakam da çok rahat 100'ü bile bulabilir, ciddiyim...İlginç bir vaka imiş. Geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz...
Godfather'i son 5-6 senede 12-13 kez izledim? 😱
Çünkü sen bir R.H.'sınKimse beni bu hale getirmedi, ben kendim zaten hep bu haldeydim...(Yine kendini sıvıyor, dur artık be adam...) [Artık kendine bile sallıyor parantezception yapıyor, manyak...]
Anladım durumu şimdi...Burada da kara bulutlar eksik olmuyor zaten ne zaman eksik oldu ki... Dağın başındayız yağmur çamur bitmiyor.Gece 3'te uyumama rağmen 9'da kendiliğinden dikildim ayağa ve daha da uyuyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?