Şehir Işıkları filminin ismini duyunca bir heyecanla girdim, sonunda bir izlenecek film daha çıktı dedim. Bir baktım Charlie Chaplin filmiymiş.Daha izle bence, hepsi izlenmeden ölünmemesi gereken önemli klasikler.
Şehir Işıkları filminin ismini duyunca bir heyecanla girdim, sonunda bir izlenecek film daha çıktı dedim. Bir baktım Charlie Chaplin filmiymiş.Daha izle bence, hepsi izlenmeden ölünmemesi gereken önemli klasikler.
Sen rahat ol ben yetişeceğim. İntikamını alacağım şu önümüzdeki günlerde.(Alamadı) (Olamadı) (Yetişemedi)
Sen Ezel'e takıldın ben de olimpiyatlara takıldım. 2 filmde kaldım iyi mi, başka bir şey izleyemez oldum
Charlie Chaplin sevmeyen insan nasıl olabiliyor aklım almıyor.Şehir Işıkları filminin ismini duyunca bir heyecanla girdim, sonunda bir izlenecek film daha çıktı dedim. Bir baktım Charlie Chaplin filmiymiş.Dediğim gibi iki film daha var aklımda olan, yeni açılanlar olursa onlara da göz atacağım.
Haftaya son iki film geliyor. Üstüne de bir hafta ekleriz 2-3 hafta falan kaldı işte.Sen rahat ol ben yetişeceğim. İntikamını alacağım şu önümüzdeki günlerde.
Ne kadar süre kaldı @OzaN. Ona göre hazır Ezel'in sezon finalindeyken hazır stajım da bitmiş evde boş boş duruyorken seri üretime başlayıp yetişeyim artık.
Ben sayko moda girdim mi yetişirim.Charlie Chaplin sevmeyen insan nasıl olabiliyor aklım almıyor.
Son hafta filmlerimiz de çok iyi hatta en iyilerinden. Sil Baştan'ı da es geçme.
Haftaya son iki film geliyor. Üstüne de bir hafta ekleriz 2-3 hafta falan kaldı işte.Pek yetişebileceğini sanmıyorum ama başarılar.
Sen hep bir şeyin sayko modundasın anladığım kadarıyla. Etkinlik için de girersen mümkün tabii.Ben sayko moda girdim mi yetişirim.2-3 hafta diyorsun. Günde 2 film izlesem bile yetişiyorum. Ezelin 2 bölümü 3.5 saat zaten ki bazen 3 bölüm izlediğim oluyordu.Yani bekleyin ve görün.
Yok o her zaman olmuyor. Böyle aşırı önemsediğim konularda olur genelde.Sen hep bir şeyin sayko modundasın anladığım kadarıyla. Etkinlik için de girersen mümkün tabii.
(Alamadı) (Olamadı) (Yetişemedi)
Sen Ezel'e takıldın ben de olimpiyatlara takıldım. 2 filmde kaldım iyi mi, başka bir şey izleyemez oldum
Yetişeceğimi söylemiştim.Sen rahat ol ben yetişeceğim. İntikamını alacağım şu önümüzdeki günlerde.
Ne kadar süre kaldı @OzaN. Ona göre hazır Ezel'in sezon finalindeyken hazır stajım da bitmiş evde boş boş duruyorken seri üretime başlayıp yetişeyim artık.
Son iki açtığın film de tam bana göre, onları da izlerim. 'Hayat Güzeldir' filmini geçtiğimiz Aralık ayında izleyeyim diye açtım ve ilk 15-20 dakikasını izlemiştim. Gayet hoş bir filmdi ama bir şey çıkınca kapatmak zorunda kalmıştım. (IMDB'de rastgele bir sayı seçmiştim ve şansıma bu film gelmişti.Evet arkadaşlar bu hafta son iki filmimizin de konusu açıldı. Yani etkinliğin normal süresi gelecek hafta tamamlanıyor. Bu etkinlikten sonra başka etkinlik planlanmadığından bitirmek için çok acelemiz yok birkaç hafta daha vakit tanıyabiliriz ama hiç izleyen olmazsa da bitiririz fazla uzatmadan.
Şu anki sonuçlar ilk mesajda. Etkinlikteki tüm filmler beğenildi, zaten boşuna başyapıt olmadı bu filmler.8 ortalamanın altında sadece bir film var ki forum etkinlikleri tarihinde bir ilk olabilir.Buna karşın katılım ise ne yazık ki parlak değil.
Hepinizi 4 günde 8 başyapıt filmi izleyen @MEnes'i örnek almaya davet ediyorum.
@Yiğitt ve @Danger UA! 4'er filmle kötünün iyisi durumundalar. @sürgünüm ve @Tolstoyevski de 3'er filmle takipteler.
@MasacRE- 2 filmle, @Maskeli Fedai ve @Forumdash ise 1'er filmle etkinliğe katılır gibi yapmışlar. Geçen gün etkinliğin ne zaman biteceğini soran @HeisenBerg ise henüz 1 film bile izlemeyerek rakiplerini geride bırakmayı başarmış.
Dediğim gibi herkes @MEnes'i örnek alsa haftaya tablomuz dopdolu olabilir. Başarabilirsiniz.
10 filmden 4 tanesini izlemişsin yarısı bile değil. Normalde 10'da 8 falan yapmanız lazımdı en azından.Son iki açtığın film de tam bana göre, onları da izlerim. 'Hayat Güzeldir' filmini geçtiğimiz Aralık ayında izleyeyim diye açtım ve ilk 15-20 dakikasını izlemiştim. Gayet hoş bir filmdi ama bir şey çıkınca kapatmak zorunda kalmıştım. (IMDB'de rastgele bir sayı seçmiştim ve şansıma bu film gelmişti.)
Ruhların Kaçışı filmini ilk kez duydum da ona da bakarım. Ayrı olarak 1 film daha izleyip sezonu kapatırım.
Bu kadar katıldık, bir de kötünün iyisi yazmışsın.
5 tane film izlemişim, nezaketen teşekkür edebilirdin.Puan durumu güncellendi. Güncel puan durumunu ilk mesaja ekledim ama buraya da yapıştırayım.
Etkinlikteki çok düşük olan katılım neyse ki son haftalarda toparlandı. Etkinliğin süresini de biraz fazla uzattık ama bundan sonra Oscar Takımına kadar başka etkinlik olmayacağından sıkıştırmanın da bir gereği yoktu. (Oscar Takımı konusu da gelecek hafta geliyor bu arada)
Etkinlikteki neredeyse tüm filmler çok beğenildi. Ortalamada liderliği 4 film paylaşıyor. Bu filmler City Lights, Forrest Gump, Life is Beautiful ve The Shining.
En az 3 film izleyenlerin oyu etkinlik sonunda geçerli sayılacak.
En az 5 film izleyenler ödüllerde o kullanma hakkına sahip olacak.
Tüm filmleri izleyen @MEnes @sürgünüm ve @HeisenBerg'e katılımları için çok teşekkürler. Diğer arkadaşlar Cuma gecesine kadar izleyebildiğiniz kadar daha film izleyin derim.
@Danger UA! @Tolstoyevski @Yiğitt @Arslan Bey @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash
6 tane izlesen teşekkür ederdim belki ama 5 tanecik izlemişsin.6 tane film izlemişim, nezaketen teşekkür edebilirdin.
3 film izleyen koca yürekli Maskeli var6 tane izlesen teşekkür ederdim belki ama 5 tanecik izlemişsin.
Alttaki yeri de saymisim tam düzelttim sen görmüssün6 tane izlesen teşekkür ederdim belki ama 5 tanecik izlemişsin.
Ben etkinliği hepten unutmuşum. Yazı boş geçirdim oysa dizi bile izlemedim. RezaletPuan durumu güncellendi. Güncel puan durumunu ilk mesaja ekledim ama buraya da yapıştırayım.
Etkinlikteki çok düşük olan katılım neyse ki son haftalarda toparlandı. Etkinliğin süresini de biraz fazla uzattık ama bundan sonra Oscar Takımına kadar başka etkinlik olmayacağından sıkıştırmanın da bir gereği yoktu. (Oscar Takımı konusu da gelecek hafta geliyor bu arada)
Etkinlikteki neredeyse tüm filmler çok beğenildi. Ortalamada liderliği 4 film paylaşıyor. Bu filmler City Lights, Forrest Gump, Life is Beautiful ve The Shining.
En az 3 film izleyenlerin oyu etkinlik sonunda geçerli sayılacak.
En az 5 film izleyenler ödüllerde o kullanma hakkına sahip olacak.
Tüm filmleri izleyen @MEnes @sürgünüm ve @HeisenBerg'e katılımları için çok teşekkürler. Diğer arkadaşlar Cuma gecesine kadar izleyebildiğiniz kadar daha film izleyin derim.
@Danger UA! @Tolstoyevski @Yiğitt @Arslan Bey @Maskeli Fedai @MasacRE- @Forumdash
Vakit kaybı yapmamışmış, lider durumdaki 4 filmden 2'sini izlememişsin bile hangi kalite.Alttaki yeri de saymisim tam düzelttim sen görmüssün
Kaliteli filmleri izledim en azından vakit kaybı yapmadım.
Aynen, rezalet hakikaten.Ben etkinliği hepten unutmuşum. Yazı boş geçirdim oysa dizi bile izlemedim. Rezalet
Yazın hepi topu 2 dizi bitirdim stranger thing ve the night ofVakit kaybı yapmamışmış, lider durumdaki 4 filmden 2'sini izlememişsin bile hangi kalite.
Aynen, rezalet hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?