FAV10 APARTMANI
3.SEZON FİNALİ
13.BÖLÜM
" PEKİ ŞİMDİ NE YAPIYORLAR "
3.SEZON FİNALİ
13.BÖLÜM
" PEKİ ŞİMDİ NE YAPIYORLAR "
The_Erinch siyah arabaya doğru yaklaşır.
The_Erinch : Oyun bitti artık. Yeni apartmana taşınabiliriz.
Angelica : Bu oyunu oynamak çok zordu benim için ama yapmak zorundaydık.
Dosi de hızlıca yanlarına gelir ve arabaya biner.
Dosi : Angelica biliyorsun , Xemrex ve Serhatın başımıza açtığı olaylardan dolayı bizi rahatsız etmek isteyenler vardı. Onlardan tamamıyla kurtuluyoruz.
Angelica : Serhat ile Xemrex de son gün iyi oldular ama haklarını yememek lazım. Acaba onları da mı...
Dosi : Ay yok . Onlar bugün iyiler yarın yine başımıza bir sürü şey açarlar.
Angelica : Tamam o zaman siz öyle diyorsanız.
Tam arabayı sürüp gideceklerken biri arabanın kapısını açar.
Açanın kim olduğunu görünce şaşırırlar
Serhat : Yeni apartmana gidiyorsunuz da ben ve Xemrexx i almıyormuşsunuz? Açıklama bekliyorum.
1 Gün Önce
The_Erinch : Biz bu binada olduğumuz sürece başımıza bir sürü bela gelecek en iyisi taşınalım bu binadan. Ben Bazinga ile konuştum başka bir bina kiralayacak bizim için.
Dosi : İyi o zaman. Birkaç güne taşınalım. Peki Serhat ile Xemrex i ne yapacağız?
The_Erinch : Doğru onlar bizimle gelirse ya yine başımıza bir sürü bela açarlarsa.
Tolstoyevski : Aklıma bir fikir geldi. Angelicayı öldü göstereceğiz ve sanki herkes kendi evine dönüyor gibi yapacaz.
The_Erinch : Bak bu fikir iyi...
Bu olanları kapının arkasında duran Serhat da duyar.
Günümüz
Zeyno : Dosi dayanamadım ben Serhat ve Xemrexe her şeyi anlattım. Onlarda bizlerle gelsinler. Çıkarken ki konuşmalarından çok etkilendim.
Serhat: Ben zaten biliyordum her şeyi son dakikaya kadar bekledim. Belki biriniz dürüst olur diye.
The_Erinch : Özür dileriz. Ama bizim başımıza açtığınız olaylar malum.
Serhat : Ne olursa olsun biz bu apartmanda aile olmadık mı? Ben size zarar gelmesini hiç istemem ama tabiki size takılacağım.
Dosi : Tamam bu kadar yeter. Bin arbaya hep birlikte yeni apartmana gidiyoruz. Yeni başlangıçlar yapalım.
Hepbirlikte yeni apartmanın yolunu tutarlar. Yol boyunca çok eğlenirler. Yeni apartmana yerleşirler acı - tatlı güzel günler geçirirler. Birkaç yıl kaldıktan sonra artık vedalaşıp herkes kendi yolunu tutar. Ama bu Apartman taştan , duvardan bir apartman değildi ki dostlukları bitsin. Bu Apartman üyelerin kalpleri arasında görünmez duvarlarla örülmüş bir apartman. Bu apartmana her geçen gün yeni tuğlalar eklenecek belki de eski tuğlalar çıkacak Ama bu apartman da herkes mutlu olacak. Bu apartmanın bağı büyük bir gönül bağı ile bağlıdır çünkü.
PEKİ ŞİMDİ NE YAPIYORLAR?
@Dosi ;
Oynadığı dizi çok tutunca başka projelerden de teklif aldı yeni projeleride reyting rekorları kırıyor. Artık Türkiyenin en gözde oyuncularından. (Evet Tolstoyevski ile hala arkadaşlar)
@The_Erinch ;
Elinde kalan parasıyla bir kozmetik şirketinde hisse aldı. Bu kozmetik şirket de bir süre sonra çok tercih edilen marka haline geldi. Ege de bir sahil kasabasında villasında günlerini geçiriyor.
@Angelica ve @Zeyno ;
Bu zamana kadarki biriktirdikleri altınlarını satıp küçük bir ev yemekleri lokantası açtı. Çok tercih edilince başka yerlerde de açtı. Artık Türkiye de büyük bir restorant zincirinin sahibiler. Hatta Akın Akınözü ve Halil İbrahim Ceyhan 'in sık geldiği restoran oldu.(Zeyno ile çok iyi ortak oldular)
@Tolstoyevski ;
Ailesinden kalan mirası olduğu için pek de çalışma yanlışı olmadı. Metropolün en büyük Kitap Kafesini açtı. Hergün gençler gelip hem ders çalışıyor hem kitap okuyorlar hem de güzel vakit geçiriyorlar. Tolstoyevski ise 3. Kattaki balkonunda oturup oranın sesiyle huzur buluyor. Tabi arada Dosi gidip geldiği için mekan da ünleniyor.
@serhatt ;
The_Erinch den aldığı bir miktar parayı coin e yatırdı. Piyasa yükselince parası katlandı. Artık çalışmasına gerek yoktu. Her hafta bir ülkeyi geziyor. Geçen hafta Londradaydı şimdi Amerika da ünlü bir otelin kral dairesinde kalıyor.
@Cervantes ;
Okulu bittikten sonra bir market zincirinde kasiyer olarak çalışmaya başladı. Bir gün sesli bir şekilde şarkı söylerken ünlü bir şarkıcıya denk geldi. Sesini beğendi ve ona bir sürü şarkı çıkardı. Şimdi her hafta illeri dolaşıyor ve konserlerini veriyor.
@Gerekli24 :
Üniversite sınavında dereceye girince ünlü bir özel üniversite de tıp okudu. Üstüne uzmanlık da yapınca Şimdi Türkiyenin gözde doktorlarından.( Tabi hala Beşiktaşlı ve maçlarını stadyumda izliyor.)
@slhttnmtl :
Ünlü bir üniversitede Mimarlık okudu. Şimdi ünlülerin en beğendiği Ve çoğu kişinin evini gözü kapalı verdiği bir Mimar oldu. Kendisi de lüks villasında ailesiyle oturuyor.
@xemrexxx :
Twiterda yaptığı yorumlar ile ünlendi ve şimdi ünlü bir kanalda bir televizyon programında yorumcu- sunuculuk yapıyor.
@BARON男爵
Okul Takımında futbol oynarken öğretmeni tarafından keşfedildi. Büyük liglere kadar yükseldi. Şimdi kendi futbol kulübünün başında. Bu sezon Şampiyonlar Ligine yükseldi.
@EmreCan
Zey tv ve Myd Tv'ye Karşı Emrecan TV yi kurdu. Fakat çok tutmayınca kaldırıldı. Sonra kendini muhabirliğe verdi. Öncelikle ulusal bir kanalda Emre firarda'yı sundu. Şimdi ünlü bir tv sahibi.
@Mircan Saye ;
Yazdığı senaryolar ile ünlenen Mircan , şimdi en yüksek reytingli dizilerin senaristliğini yapıyor , aynı sırada kitap yazarlığı da yapıyor. Bir çok kanalda ana haber sunuculuğu içi teklif alsa da yaylasındaki evinde senaryo yazmaya devam ediyor. (Hatta Dosi'nin bir projesini de yazdı)
Bu zamana kadar okuyup değerli yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Umarım beğenerek okuduğunuz bir yapım olmuştur. Sağlıcakla kalın.
@Angelica @Dosi @Zeyno @Tolstoyevski @The_Erinch @serhatt @Mr.At @Cervantes @Gerekli24 @BARON男爵 @slhttnmtl @EmreCan @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Son düzenleme: