2025 FAV10 Ailesi En Favori KuruYemişLERi Belirlendi!

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,756
Puanı
1,060
1737139419748.png

FAV10 ailesi olarak En Favori EN lerimize bir yenisi daha hepbirlikte kattık.

En Favori Kuruyemişi belirleme yolunda başladığımız serüvenin Sonuna geldik.

Anket Katılım Sayısı:32

1737139529207.png

KAJU VE ANTEP(ŞAM) FISTIĞI
1737139972799.png
1737139931815.png

Forum ahalisi iki kuruyemişi birbirinden ayıramadı ve böylece iki tane kazananımız oldu.

Bu serüvende 5 saniye ayırıp oy veren,mesaj yazan,destek olan herkese

1737139543777.png

Bir Sonraki Etkinlikde

1737139558881.png

Yarı finalde oy verselerdi tablo başka olurdu.
Hoş yarı final normalde 2li olur her zaman. Böyle 3 aday olunca kazanabilecek aday elenmiş oluyor oy dağılımı nedeni ile.

Eline sağlık @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İkisinin de birlikte kazanması güzel olmuş iki çerez türünü de seviyorum Antep fıstığı demiştim ama aklım kaju da da kalmamış değildi hani 😉

Emeğine sağlık @The_Erinch keyifli ve bir o kadar da lezzetli bir etkinlik oldu :love1:

• Harika
Yarı finalde oy verselerdi tablo başka olurdu.
Hoş yarı final normalde 2li olur her zaman. Böyle 3 aday olunca kazanabilecek aday elenmiş oluyor oy dağılımı nedeni ile.

Eline sağlık @The_Erinch

Antep fıstığı kazansaydı iyiydi ama 2 şampiyonun olması da güzel bir tablo.

Emeğine sağlık abi @The_Erinch

Antep fıstığının kazanmasını isterdim ama kajuyu da severim :) Emeğine sağlık @The_Erinch :)

Emeğine sağlık @The_Erinch kardeşim :)

Aaa çok iyi olmuş 😂 @The_Erinch abicim emeğine sağlık 😘

İkisinin de birlikte kazanması güzel olmuş iki çerez türünü de seviyorum Antep fıstığı demiştim ama aklım kaju da da kalmamış değildi hani 😉

Emeğine sağlık @The_Erinch keyifli ve bir o kadar da lezzetli bir etkinlik oldu :love1:
Vakit ayırıp, katıldığınız için ben teşekkür ederim 🙏🐣

Finalde ulaşılan oy sayısına keşke tüm turlarda ulaşılsaydı, daha farklı çeşitler yükselebilir ve kazanabilirdi. Ama yine de hızlı ve güzel bir etkinlik oldu, emeğine sağlık abi @The_Erinch. :bhr:

Etiket attıktan sonra Antep fıstığı arayı açmıştı ama sonrasında beraberliği getiren oylar gelmiş kajuya, sürpriz oldu. :A

• Harika
Finalde ulaşılan oy sayısına keşke tüm turlarda ulaşılsaydı, daha farklı çeşitler yükselebilir ve kazanabilirdi. Ama yine de hızlı ve güzel bir etkinlik oldu, emeğine sağlık abi @The_Erinch. :bhr:

Etiket attıktan sonra Antep fıstığı arayı açmıştı ama sonrasında beraberliği getiren oylar gelmiş kajuya, sürpriz oldu. :A
Teşekkürler Emrecim 🙏🐣

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy