Fav10, 9 Yaşında!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bundan tam 9 yıl önce 1 Şubat 2007'de kurulan Fav10 bugün 9 yaşında!

2-3 liseli gencin açtığı bir forumun Türkiye'nin dört bir yanından hatta kardeş ülke Azerbaycan'dan, Almanya'dan, İsviçre'den, Romanya'dan hatta Pakistan'dan farklı görüşlere sahip, farklı yaş gruplarından binlerce farklı kişinin Favori Forumu olacağı kimin aklına gelirdi ki?

Bugün Fav10 pek çok kalıcı dostluğun kurulmasına vesile olmuş büyük bir topluluk. Benim için de elbette bir gurur kaynağı. Fav10 ailesinin bir parçası olduğunuz için hepinize çok teşekkürler. İnşallah çok uzun yıllar 1 Şubat'ta yaş günümüzde buluşmaya devam ederiz.

Lafı fazla uzatmadan son olarak da şu an çeşitli nedenlerle aramızda olmayan ama bu ailenin önemli parçası olan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Evet, her zaman herkesle iyi geçinmek mümkün olmayabiliyor. Bana, yönetime veya forumdaki birkaç kişiye kızmış, kırılmış olabilirsiniz ya da tamamen çok farklı sebeplerden bırakma kararı almış olabilirsiniz ama her şeyin çözümü var. Hiç kimse için Fav10'un parçası olmaktan vazgeçmeyin. Buradan herkesi 10. yılımızda da aramızda olmaya davet ediyorum. :)

İyi ki doğdun Fav10!

Gelecek yıl 10. yılına girecek, çok hızlı geçiyor zaman. Hayırlı olsun. Daha nice nice yıllar. :)

Davet edilen isimler umarım döner, sonuçta burası bir forum ve herkes farklı düşüncelerde olabilir. :(

Nice güzel yıllara. :bhr:

başta @OzaN olmak üzere foruma 9 yıl boyu katkısı bulunan herkesi kutluyoruz tebrik ediyoruz :)

Zamaninda çok vakit geçirdigim, çok emek verdigim ve benim için hayatimda her zaman bir parçasi olmayi basaran FavoriForumum'u 9.yilinda basarilar diler, uzun ve nice basarili seneler dilerim. :)

nice uzun yıllara burada birçok değerli insan tanıdık iyisiyle kötüsüyle vazgeçilmez bir adres haline dönüştü hepimiz için bundan ötürü forumda emeği olanlara başta OzaN olmak üzere tebrikler
ama şuan ki yönetimden pek memnun değilim :D

nice uzun yıllara burada birçok değerli insan tanıdık iyisiyle kötüsüyle vazgeçilmez bir adres haline dönüştü hepimiz için bundan ötürü forumda emeği olanlara başta OzaN olmak üzere tebrikler
ama şuan ki yönetimden pek memnun değilim :D
Eleştirmesen olmaz zaten :D Bu günde yazma böyle şeyler bugün forumun doğum günü :F

Şimdiki yöneticiler yine iyi. Bir zamanlar warlords diye biri vardı şimdi yok iyi ki :F :F
yok ya o kadar iyi değiller eksiklikleri çok malesef :D warlords mod olunca çok değişmişti ama hatırlarsın belki resmi takılmaya başlamıştı sonra düzeldi yine :D

yok ya o kadar iyi değiller eksiklikleri çok malesef :D warlords mod olunca çok değişmişti ama hatırlarsın belki resmi takılmaya başlamıştı sonra düzeldi yine :D
Öyle öyle. Neyse arkasından konuşmak gibi olmasın :F :F Yöneticilerin de forum dışında hayatları var yani çok ta yargılamamak lazım sonuçta ülke yönetmiyorlar :D

Öyle öyle. Neyse arkasından konuşmak gibi olmasın :F :F Yöneticilerin de forum dışında hayatları var yani çok ta yargılamamak lazım sonuçta ülke yönetmiyorlar :D
demiyorum 7 24 burda olsunlar 30 dakkada girseler gerekeni gerektiği gibi yapsınlar yeter saçma sapan konuşmalara falan gerek yok mesela :D
rahmetliyi iyi bilirdik :D

aynen herşeyin çözümü var o yüzden filinta'nın sayfası açılırsa sana olan kırgınlığımızda çözülmüş olur. @OzaN :tearsofjoy:

4.yılının başlarında geldim buraya 9.yılı görmek de nasip oldu artık eskilerdeniz 2011 nesli olarak. :D

Forum artık ailemiz gibi oldu birçok arkadaşla tanıştım forumda. Genelde ilişkilerim iyi oldu ama kalbini kırdığım küskünlük yarattığım arkadaşlar da vardır tabii ki onlardan da özür dilerim kendi adıma sonuçta her insanın doğruları olduğu gibi yanlışları da olabilir. :)

Forumun kurulmasında başta @OzaN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim bu ortamı bize kurdukları için 10.yılda daha da büyüyerek devam ederiz umarım. :)