Fav10 1.Yerli Film Festivali - 10 Güzel Film

Oylamalar sonucunda festivalin ilk 4 filmi seçildi, yorum konuları hemen açılacaktır. Geri kalan 6 filmin seçilmesiyle ilgili bu ilk 4 filmden:

3-4 Film İzleyen: 3 Puan
2 Filmi İzleyen: 2 Puan
1 Filmi İzleyen: 1 Puan
0 Filmi İzleyen: 0 Puan

Alacak ve geri kalan 6 Film kullanıcıların bu puan katsayılarıyla belirlenecektir.

Fav10 1.Yerli Film FESTİVALİ'NİN Seçilmiş İlk 4 Filmi:

• YOL
  • HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
  • VAVİEN
  • DEDEMİN İNSANLARI

@OzaN @MEnes @sürgünüm @Aserat @Dosi @destere @BesaleT @sokak sanati @HeisenBerg @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @FaJi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @mesmeso61@berkann @DaNGeR UA!

Özellikle Her Şey Çok Güzel Olacak'ı merak ediyordum seçilmesi iyi olmuş. Hayırlı olsun.

Konuları ne zaman gelecek?

Vavien 2 kere izlediğim bir yapım. Diğer 3ünü izleyeceğim.

Geri kalan 6 film 17 Temmuz Pazartesi günü açılacak 3 anketle belirlenecek,
3-4 film izlemiş olanların 3,
2 film izlemiş olanların 2,
1 film izlemiş olanların 1 puan üzerinden anket katsayıları olacağını bir kez daha hatırlatalım.

@OzaN @S.G.A.T. @Yiğitt @S.G.A.T @Aserat @Danger UA! @FaJi @mesmeso61 @Masecre- @sürgünüm..

Son 6 filmin seçilmesine son 1 gün kaldı, tekrardan hatırlatalım, seçilmiş ilk 4 film içerisinden konularında "Yorum" ve "puanlama" şartlarını yerine getirenler arasından

3-4 film izlemiş olanlar 3,
2 film izlemiş olanlar 2,
1 film izlemiş olanlar 1 puan
0 film izlemiş olanlar 0 puan alacak ve anketlerdeki oylar bu puanlar üzerinden değerlendirilecektir.

Ayrıca genel puan tablosu, forumda en yüksek ortalamaya sahip filmler ve genel üye ödülleri de FFFK'da olduğu gibi bu etkinlikte de olacak.

@sokak sanati @S.G.A.T. @OzaN @MEnes @Danger UA! @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Yiğitt

Kaybedenler Kulubü ve Devrim Arabaları'da bu listeye dahil mi?

Bu etkinliğe katılmayı istiyorum ama aşırı üşeniyorum. :/

Son 6+1 Festival Filmi verilen oylar sonucu belirlendi:

Etkinlik kapsamında yorum ve puanlamalar sonucunda puan kazanan isimlerden

@Yiğitt 2 puan
@Aserat 3 puan
@OzaN 3 puan
@Tolstoyevski 3 puan
@mesmeso61 3 puan
@MasacRE 2 puan

Kazandı ve anket oylamaları bu puanlar dikkate alınarak belirlendi.

C grubunda en fazla puan alarak festivale kalan 2 film:

• Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü: 9 Puan
  • Tabutta Röveşata: 11 Puan
D grubunda en fazla puan alarak festivale kalan 2 film:

• Çöpçüler Kralı: 8 Puan
  • Züğürt Ağa: 7 Puan
E grubunda en fazla puan alarak festivale kalan 2 film:

• Pardon: 9 Puan
  • Celal Tan : 5 Puan
  • Takva: 5 Puan
E grubundaki 2 filmde puan eşitliği bulunduğu için 1 kontenjan artışı ile Festivali 11 filme çıkarmak zorunda kalıyoruz.

Oylamalar sonucunda seçilmiş son 6+1 Film:

• Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
  • Tabutta Röveşata
  • Çöpçüler Kralı
  • Züğürt Ağa
  • Pardon
  • Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
  • Takva

@OzaN @S.G.A.T. @Yiğitt @S.G.A.T. @Aserat @Danger UA! @FaJi @mesmeso61@Masecre- @sürgünüm @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane

Etkinlik ne zaman bitecek?

Vavien 'i ve Dedemin İnsanları'nı izlemiştim. Forumda yorumlarımı aradım ama bulamadım. Vavien'i mutlaka foruma üye değilken izlemiştirim. (Bi ara filmlere sarmiştim) Herşey çok Güzel Olacak CMYLMZ ft Mazhar Alanson filmiyse izlemeyi düşünmüyorum. Tvde çok veriliyordu antipatik oldum
Yol izlerim.

Etkinlik ne zaman bitecek?

Yaz mevsimi olduğu için süreyi biraz daha geniş tutuyoruz, net bir tarih yok ama 7 filmden 15 20 günü rahat var, Ağustos'un ortalarına doğru biter en erken ihtimalde. Ardından ödül kısmı ve hemen ardından @OzaN ile film kulübü umarım.
Son dönemde sinema bölümü inanılmaz ölü durumda, forum hayatımda böyle bir durgunluk görmemiştim bu bölümde.

Hiç sorma ya. @OzaN çok boşladı sanki.

Ah bir de etiketleyebilsen

Yeni filmlerin konuları ne zaman açılacak? @OzaN