@serhatt ın oyunlarını yine ben bozmuşum helal bana
Rüşvet verirsen adama böyle olur tabi, yoksa öyle bir şeyin uzayda mümkünatı yok.@serhatt ın oyunlarını yine ben bozmuşum helal bana
Zenginim param var rüşvet veririm sananeRüşvet verirsen adama böyle olur tabi, yoksa öyle bir şeyin uzayda mümkünatı yok.
Hiç öyle bir hikaye düşünmemiştim bakalım artık yeni bölümde süper ters köşe yapacağım.Zenginim param var rüşvet veririm sanane
Neyse hisse savaşları ne zaman başlıyor acaba dizide
Rakibin bensem kazanma şansın olmadığı için boşuna merak etme.Zenginim param var rüşvet veririm sanane
Neyse hisse savaşları ne zaman başlıyor acaba dizide
Bazı sebeplerden üzere birkaç ay forumda bulunamayacağım. Aslında final yazacaktım ama 3 ay sonra yeni sezonuyla devam ederiz umarım.🥲
Dört biraz erkenFAV10 ŞİRKETİ SEZON FİNALİ YAPIYOR.
Fav10'un ilgiyle takip edilen senaryosun Star'ın yazdığı oyuncu kadrosunda ; Zeyno , Xemrex, Safnac, Ahmet Bayram, Holydemon, Serhat, Dosi, The Erınch ve Angelica buluyor. Pazartesi yayınlanacak olan 4. Bölümünde Sezon Finali yapıyor.
FAV10 ŞİRKETİ | SEZON FİNALİ FRAGMAN
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi @cokiyitvci @Keith Long
Aaaa bize devretseydin bu şahane yapımıBazı sebeplerden üzere birkaç ay forumda bulunamayacağım. Aslında final yazacaktım ama 3 ay sonra yeni sezonuyla devam ederiz umarım.🥲
Beğenmenize sahiplenmenize çok seviniyorum. Ama senarist değişikliği hikayeyi nasıl etkiler bilemiyorum.Aaaa bize devretseydin bu şahane yapımı
Güzel olur aslında, kalemimize güvenenler elbet olacaktır isteyen varsa. Biz devam ettiririz, sen gelene kadar mı yoksa temelli onu konuşuruz elbetBeğenmenize sahiplenmenize çok seviniyorum. Ama senarist değişikliği hikayeyi nasıl etkiler bilemiyorum.
Bence biz müdahil olmayalım, 3 ay sonra @STAR geri dönüp devam ettirsin.
3 ay da çok beBence biz müdahil olmayalım, 3 ay sonra @STAR geri dönüp devam ettirsin.
Yenl forum Kanununa göre temelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?